Концертът на Таря Турунен се мести в новата зала

Италианските банди Sylpheed и Scala Mercalli подгряват финландската звезда
Обновена: 5 дек 2011 11:13 | 5 дек 2011 11:11,
6
Концертът на Таря Турунен се мести в новата зала
Таря Турурнен Снимка: Loud Concerts

Финландската супер звезда Таря Турунен ще изнесе самостоятелен концерт в София на 26 януари 2012 г. Първоначално събитието беше планувано за столичната зала "Христо Ботев", но поради големия интерес към концерта, той ще се проведе в “Арена Армеец София”.

По време на събитието публиката ще бъде разположена на терена на залата, а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се ползват.

Вече са известни и подгряващите групи, които ще настроят публиката за симфоничния метъл на Таря. Това са италианските групи Sylpheed и Scala Mercalli. Всяка от тях ще предложи нещо различно и интересно на българската публика.

Sylpheed е млада група, издала само няколко демо записа досега, но покоряваща все повече фенове в Европа и Щатите. Те са единствената италианска метъл банда, свирила на престижния Sweden Rock Festival.

Scala Mercalli e друга италианска метъл група, създадена през 1992 година. Самите те определят стила си като епична смес от пауър, хеви и траш метъл.

Билетите за концерта на Таря в София са в продажба в мрежата на Ticketstream. Те се продават на цена от 40 лева, а на място в деня на концерта цената ще е 50. Началният час е 20:00.

Закупените досега билети за концерта ще важат и за новата зала без нужда от презаверка!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Таря Турунен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
shadowX преди 12 години
Номер 1 най добрата за тези който знаят какво търсят от нея , за чалгарите това за тях .!.никога няма да разберат какво е качествена музика.
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
KOIA E TQ LI...ZA LUDOTO NE PITAI ..TO SAMO 6TE SE OBADI/////SSTANA DUMA ZA 4ALGARITE VE4E...AMA KOI NI E VINOVEN ,4E SME NA DANOTO....VIJ....AZIS SI E DRUGO....TOO SEKI GO ZNAI ZA SAJALENIE...ARE NA KONCERTO............;)
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тя не напусна "Найтуиш",а я изгониха! Причините групата ги изтъкна в писмо,мисля,че ставаше дума за меркантилност. Гласът и е уникален,но ако не пее репертоара на "Найтуиш"...А автор на парчетата е Т.Холопайнен все пак. Жалко и за двете страни в конфликта,а най-вече за феновете.
5
2
 
4
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
За ирония да си чувал? Мисли преди да обиждаш приятелю.
4
2
 
10
 
! Отговори
до 3 преди 12 години
Щом сравняваш тая мацка с Лепа Брена, представям си до къде ти стига чалгарския мозък. Само за сведение пее метъл, не чалга. То затова и няма коментари по темата, простите чалгари не ги интересува нищо извън Балканския полуостров като музика.
3
10
 
7
 
! Отговори
до 1 преди 12 години
Лепата Брена на Финландия.
2
1
 
11
 
! Отговори
Бай Хой преди 12 години
РЕСПЕКТ! Уникална е, ама чалгарите тука надали знаят коя е и какво точно пее. Ще я гледам пак с огромен кеф. Съжалявам само, че напусна Найтуиш - наистина бяха култова група.
1
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Коя е тая?