Концертът на Таря Турунен се отлага за утре

Ако позволи времето, шоуто й ще бъде на 27 януари
Обновена: 26 яну 2012 11:37 | 26 яну 2012 10:33,
59
Концертът на Таря Турунен се отлага за утре
Таря Турунен е "арестувана" от снега в Румъния. Снимка: Loud Concerts

Концертът на финландската метъл звезда Таря Турунен се отлага за утре, 27 януари, ако времето позволи, съобщиха организаторите от Loud Concerts.

Снощи Турунен пя пред румънска публика, но силния снеговалеж и виелиците не й позволяват да се придвижи до България.

Още снощи в северната ни съседка бе обявен код "червено" заради лошото време, а Дунав мост и в момента е затворен.

Таря Турунен и екипът й са блокирани на километри от българската граница, поради обилните валежи от сняг и усложнената обстановка по пътищата.

Екипът на Loud Concerts прави всичко възможно концертът да се премести и състои на следващия ден и към момента има уверението на ръководството на зала "Арена Армеец", както и на всички подизпълнители, че това би могло да се случи.

Официално съобщение за това кога и дали Таря ще пее в София ще има най-рано в следобедните часове на днешния ден, добавят още организаторите.

В момента осъществяването на концерта зависи изцяло от атмосферните условия и това кога властите ще отворят граничният пункт при Гюргево.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: Таря Турунен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
9
 
! Отговори
Ils - 42 преди 12 години
Казах и пак повтарям който не го кефи да не слуша, да си спре радиото. Аз харесвам и класическа музика и метъл, и комбинацията е зверски добра. Като харесваш блек ,дет и хардкор, харесвай си ги. Някои предпочитаме мелодичност и текстове които се разбират без да трябва да си ги вадиш от нета, че да разбереш какво се казва. Не съм забила в един стил музика, ако някого това го обижда съжалявам, обичам и метъл, и класика, и блус, и соул. Таря е прекрасна със или без Nightwish.:)
49
2
 
1
 
! Отговори
:) преди 12 години
Аааа сега разбрах, трябвало е да напиша в един пост всички групи, които съм слушал последните 20 години? Вие сериозно ли? Дадох ви пример - ***, с групи които ще сте чували. И си държа на мнението, че Таря не е тежка музика. Както не са и всичките модерни групи с Мортиши и/или гей-вокали.
48
0
 
6
 
! Отговори
с.до 54 преди 12 години
Ако действително имаш музикални познания би трябвало да си способен да оцениш по достойнство вокалните способности на Таря!Мда!
47
0
 
4
 
! Отговори
с. преди 12 години
Сепултура съм ги слушал и съм ревал!Дори паднах от първия етаж на един купон!Но такива групи се надживяват някъде около 10-ти клас!Отричането на артисти като Таря е признак за мозъчна недостатъчност!Не можеш цял живот да слушаш едно и също!Човек търпи развитие и се променя,а оттам и вкусовете и предпочитанията му!Ограничаването в тези неща не е от полза на никого!
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
О да грешката е една и тя е генетично заложена в ДНК кода ти!
45
2
 
0
 
! Отговори
:) преди 12 години
О, извинявайте (псевдо)интелигенцията! За нотите и познанията има кой да ме съди, пак ти казвам да не говориш наизуст, че не знаеш в каква грешка си просто :)
44
0
 
4
 
! Отговори
до 51 преди 12 години
Да ти кажа честно не ми трябва и да те зная, като ти виждам познанията и мисленето. Омръзнало ми е от такива познаватели на музиката, които не са виждали ноти през живота си. А времето ми е доста ценно за да го губя за такива като теб.
43
3
 
0
 
! Отговори
... преди 12 години
48, по-добре замълчи вместо да говориш наизуст без да познаваш човека отсреща..."прочел съм бил" ХА-ХА-ХА
42
0
 
9
 
! Отговори
с. преди 12 години
Ти луд ли си бе!?Таря е супер певица и освен това е страхотен човек!Отвратителен гласец имала!***!
41
6
 
1
 
! Отговори
! преди 12 години
Никой не *** кара, но понеже има само 2 радиостанции за нормална музика и по двете като ме облъчват по цял ден с тоя концерт от 3 месеца и ми идва в повече, да идва и да заминава че ми писна по цял ден да и слушам отвратителния гласец. Славей синигер не ме интересува, абсолютна досада.
40
0
 
4
 
! Отговори
до 45 преди 12 години
Пиша ти го с Ъ защото корена и произхода на метъла идва от английски където се произнася като Ъ и понеже ти явно литература на други езици не си чел е добре да си замълчиш иначе яж си метАла, който си захапал ще стигнеш далече. Радвам се за теб че си влязъл в нета и си прочел, че съществуват групи като Пантера, Слеър, Антракс и Сепултура.
39
0
 
6
 
! Отговори
до 45 преди 12 години
Таря е симфоничен метАл/метЪл или както искаш го пиши. Това не я прави музика за неудачници и не я прави по-малко метал/метъл. ;) Не виждам някой насила да те кара да я слушаш ;)
38
1
 
5
 
! Отговори
УТРЕ!!! преди 12 години
... В пряко включване по радио "Z-Rock" шефът на "Loud Concerts" Мартин Стоянов изясни ситуацията около отложения заради снега концерт на Tarja Turunen, който трябваше да се състои довечера в зала "Арена Армеец" в София. Г-н Стоянов е в Румъния със самата певица и е съобщил, че утре ще пристигнат със самолет от Букурещ. Разбиране са проявили както мениджмънтът на Tarja, така и от управата на залата и събитието ще се случи, макар и един ден по-късно. Всички билети важат без презаверка. ...Урааа
37
10
 
0
 
! Отговори
хаха преди 12 години
С "Ъ" го пишеш понеже си неграмотен.МетАл е Пантера, Слеър, Сепултура, Антракс, а Таря е музика за неудачници - да си поплачат малко с нея. Е, имате късмет - ще си поревете утре. :)
36
0
 
5
 
! Отговори
До 43 преди 12 години
Много ясно, че 41 не е никакъв метъл. Виж, че човекът сам си е написал, че е метАл. Макар, че според мен е по-скоро чисто и ПРОСТО дърво ;)
35
0
 
6
 
! Отговори
До 41 преди 12 години
Бас ловя, че си метъл колкото баба ми. Сигурно няма да различиш барабани от китара ако ги видиш на живо. Колкото до Таря на нея само шапка мога да и сваля, че вкара маса хора в залите за да чуят на живо класическа музика с метъл звучене. Съветвам те да се ограмотиш малко в музикално отношение преди да пишеш глупости. И 42 е прав, като не ти харесва не слушай, но не се изказвай като спец, защото определено не си такъв.
34
0
 
8
 
! Отговори
До 41 преди 12 години
Като не те кефи слушай друго, никой не те кара насила да слушаш симфоничен метъл.
33
13
 
1
 
! Отговори
Метал \m/ преди 12 години
А защо мислите, че като не те кефи тая помия непременно трябва да си чалгар?Обърнаха метaла на лигава музика заради такива като Таря и се изумявам как има хора, на които да им харесва и да наричат музика това циврене и хлипане.
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На мат'ряла му дай Лепа Брена-нъл пя на Вожда на уше.
31
1
 
6
 
! Отговори
Ils do 35 преди 12 години
Без да искам ти цъкнах thumbs up. Сега по същество, като не разбираш от подстилове, не слагай всички в един калъп, това може само за чалгарите, щото са долна *** - винаги те изненадват с това колко *** могат да бъдат. Също се съмнявам някой от слушащите мелодичен хеви метъл, да слуша и онова реване блек и дет.