Рок маратон с няколко поколения

Домакини на фестивала са Милена Славова и Звезди
Обновена: 14 мар 2012 14:16 | 14 мар 2012 14:16,
2
Рок маратон с няколко поколения
Група Sevi организират първият Rock It Marathon, Снимка: Група Sevi

Организаторите на фестивала 23 ½ Rock It Marathon - група Sevi, обявиха окончателната програма на събитието, което ще се проведе за първи път на 17-и и 18-и март в клуб Rock It.

Eдинственият по рода си рок маратон за качествена авторска музика ще бъде открит точно в 10:00 сутринта на 17-и март. Програмата на феста продължава с нещо за най-малките фенове на рока - рок матине стартиращо в 11:00 ч.

Гост на музикалната среща в събота ще бъде Бонзи от Odd Crew. Денят ще продължи с Teen Launch, посветен на тийн-рок групите, а кулминацията ще бъде с изпълненията на някои от най-интересните нови български рок банди в концерта "Rock it to the Ground".

Акцент в програмата на втория ден от маратона е Grand Rock Meeting - среща, която ще събере на едно място музиканти и журналисти с отношение към рока. Сред поканените на срещата са  Елена Розберг, Димо (P.I.F.), Косьо Марков, Фънки и Амебата, Светльо Витков, Данчо Караджов, Дони и други.

В клуба ще има обособена мърчандайз зона, в която посетителите ще могат да си купят тениски и рекламни материали на любимите групи.

Входът за рок маратона е 5 лева за всеки от двата дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Що не сте поканили " А Х А Т " ???
1
0
 
1
 
! Отговори
666 преди 12 години
ЗАЩО САМО В гр. СОФИЯ ??! НИМА РОКАДЖИЙТЕ и МЕТАЛИТЕ ОТ ПРОВИНЦИЯТА НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ЛИ ДА СЛУШАТ КАЧЕСТВЕННА МУЗИКА !!!ДО КОГА СОФИЙСКИТЕ ФЕНОВЕ ЩЕ СА ПРЕВИЛИГИРОВАНИ ??!