Metallica работи по два албума

Музикантите ще записват в чест на Дио и Deep Purple
Обновена: 24 апр 2012 15:13 | 24 апр 2012 15:00,
14
 Metallica работи по два албума
Снимки: Булфото и Getty Images
Законодателят в тежката музика Metallica работи по записите на два албума. Калифорнийските ветерани ще се включат в албума в памет на Рони Джеймс Дио, който преди 2 г. почина от рак на стомаха. Новината беше потвърдена пред специализирано издание „Metаl Hammer”, а в записите ще се включат още Anthrax, Роб Халфорд и Леми Килмистър. 
 
Барабанистът на Metallica Ларс Улрих заяви, че е влязъл в контакт с вдовицата на Дио – Уенди.
 
„За нас е огромна част да участваме в този проект в прослава на такъв велик музикант“, заяви Улрих. Той и колегите му прослушвали вече песните на Дио, който приживе стана почетен гражданин на Каварна.
 
Вторият проект, в който Metallica ще се включи, е за записите на трибюта, отбелязващ 40 години от излизането на най-великия албум на Deep Purple - „Machine Head”. 
 
Американската банда още от създаването си през 1981 г. има слабост към кавър версии, а сред любимците им за нов творчески прочит са Motorhead, Misfits, Queen и др. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: музикаалбумхеви метъл
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
do 12 преди 11 години
ti si anti-metalista be pozior .ebahti h8-ta ebahti 4udoto takova ne6to ne sam vijdal.dave moje da e s nqkolko klasi kato kitarist nad kirk ama james e s nqkolko klasi nad nego kato glas.
7
0
 
2
 
! Отговори
redordead преди 12 години
мегадетчо, така и не ми отговори, що като има новина за металика и фянувити на мьегадета първи се зареждат да пишат, и също не отговори защо *** постоянно цвирчи, че иска да се върне в металика, даже във филма СКОМ беше много сърцираздирателно как плаче...крайно негативни емоции предаде с гласа си, ама вие това фенчетата на мьегадета никога не го коментирате, щото не ви изнася, а фактът е, че ако мъстейн може да се върне в металика, мегадет спира да съществува на секундата!
6
1
 
6
 
! Отговори
Трашър преди 12 години
Чудя се освен Load и Reload кои албуми на Metallica не са метъл че някви тук пишат че бил предаден метъла и вече няма никва надежда за него :D. Хетфийлд/Улрих направиха два различни албума и вече не са метъл, не са незнам си какво. Хубаво, Slayer не спряха да правят *** но след Seasons нямат един запомнящ се албум шедьовър, всички от тва поколение банди останаха със славата от минали години, проблема не е само в Metallica.
5
3
 
3
 
! Отговори
Мишо преди 12 години
Металика са много комерсиални. Последният им нормален албум според мен е Master of Puppets. Най-доброто е, че на 12 юни излиза новият албум на Rush.
4
0
 
8
 
! Отговори
Mustaine преди 12 години
Тъпо е да се обиждат едните или другите. Аз харесвам и двете групи и то много. Различни са и предават различни емоции. Сори за Мъстейн, но вече издиша на концертите. Всеки който беше на Big 4 в София през 2010 чу как пее на живо :( И всеки който си купи /повтарям "купи"/ DVD-то и чу презаписаните вокали пак се изкефи :) Metallica Пък правят незабравими концерти и силата им е на живо. Аре със здраве!
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ей, кви са тия злоби... на когото не му харесва - да не слуша, мен си ме кефят :)
2
9
 
15
 
! Отговори
redordead преди 12 години
аз бих казал, майната им на мегадет, с вокалчето дето пее, като скопец или котарак хванат в косачката...нема такъв ***, дето постоянно циври, че иска обратно в миталиката...а феновете му са още по-жалки, пишат повече от новините за миталика, отколкото за мьегадета...
1
20
 
7
 
! Отговори
Old Metal Man преди 12 години
Истинската металика умря 91 година. Това тук е чалгаменте.