Остава представят новото си парче с концерт

До няколко седмици ще бъде заснет и клип към песента
Обновена: 15 май 2012 11:38 | 15 май 2012 11:38,
0
Остава представят новото си парче с концерт
Бандата ще започне снимките за видеото съвсем скоро, Снимка: PR

В четвъртък, 17 май, Остава ще представят чисто новото си парче "Един Момент (комбинирай ме с теб)" на специален концерт в клуб Строежа.

Парчето е в ексклузивна ротация в радиоефира.

„Музикалната идея ми се върти от доста време, дрънкам си този риф още от периода, когато записвахме предния си албум” – разказва китаристът на групата Жоро.

„В един момент Дани ме подсети за него, решихме, че идеята е готина и с групата я доизмислихме. После Свилен реши, че това лятно настроение трябва да бъде пренесено и в текста и че ключовите думи ще са „един момент” и „комбинирай ме с теб”. Почти на самите записи се роди финалната версия” – признават от групата.

Записите и смесването на парчето са дело на Десислав Велчев, с когото Остава работят по всичките си албуми, освен "Rock and Roll Song Designers?".

До няколко седмици ще бъде заснет и клипа към „Един момент (комбинирай ме с теб)”. Режисьор ще бъде Мартин Илиев, чието дело е красивият кинематографичен мини филм към предишния сингъл на Остава – „Лека нощ”.

Началото на концерта е в 22:00 часа, а билети могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 7 лева на предварителна продажба. В деня на концерта и на място билетите ще струват 8 лева.

 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Остава
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари