Accept отново в България

Немската банда забива в зала "Универсиада" на 20 октомври
Обновена: 18 юни 2012 10:58 | 18 юни 2012 10:10,
36
Accept отново в България
Accept на фестивала в Каварна преди две години. Снимка: Булфото

Легендарната хеви метъл група Accept ще гостуват отново у нас.

Немската машина ще разтресе зала "Универсиада" на 20 октомври по покана на Loud Concerts, а билетите влизат в продажба от днес, 18 юни.
 
Метъл инвазията ще бъде в подкрепа на последния албум на бандата “Stalingrad”.

Първите 50 билета ще се продават на промоционална цена от 35 лв. След това ще струват по 40 лв., а в  деня на събитието и на място на входа на зала Универсиада цената им ще бъде 45 лв.

След многобройни промени в състава и години на затишие Accept отново започват работа. Този път с нов вокал в лицето на Mark Tornillo, с който записват през 2010 г. успешния албум “Blood Of The Nations”.

Наследникът на “Blood Of The Nations” не закъснява и по-рано тази година излезе “Stalingrad” - класически хеви метъл албум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
Николай преди 11 години
Защото в залите няма ядене, пиене и простотия ;)
32
1
 
11
 
! Отговори
... преди 11 години
дай боже по-често такива концерти в родината :) все по често засичам по улиците малките метълчета с мешки,разни готик мацки,блекчета и т.н. нали знаете че на определен период модата се завръща и след няколко години силиконките няма да са мода с грозните си чутури и ще се правят че харесват метъл за да са модерни :) нека не забравяме и всичкото хаус маниаци дето ходи с пънк прически без да знае,но важното е да са модерни ! :)
31
0
 
8
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
Гледах ги веднъж с Udo, гледах ги втори път с Mark Tornillo - и двата пъти ми издухаха главата. Ще се ходи и трети път :)
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Егати, под такава добра новина толкова много пумияри са коментирали. Аз новините за чалгарите въобще не ги отварям, а злобюлите са оповръщали веднага под статията.
29
14
 
2
 
! Отговори
Евтим преди 11 години
аз съм металист ама като се напия си въртя гюбеци признавам си 90% от металите са така...скрити чалгари...то на метал пие ли се?
28
1
 
9
 
! Отговори
Перо преди 11 години
Хеви металот ке биде!Хеви метал бичу я...
27
11
 
2
 
! Отговори
Тулски преди 11 години
Сам го каза глупи :) В БГ само малцинства ....чалгата тепърва ще се засилва....метъла и рока умряха пич...не важите !
26
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво спорите, много ясно , че чалгарите са повече. Хеви Метъла не е масова музика - само за ценители. Аксепт са много добри и ще стане яко мазало. Типично по български хора дето нямат представа от подобна музика веднага са се нацвъкали да коментират. Кометирайте си цомбите на Аналия и си трайте за нещата дето не може да разберете.
25
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
метъл=чалга
24
3
 
15
 
! Отговори
до 21 преди 11 години
"рок и метъл феновете сте комплексирани чалгари "Друго си е Азис, Сашка Васева и Кондьо. А?
23
2
 
11
 
! Отговори
Кольо преди 11 години
Аксепт без Удо... едва ли ще ги посетя. Пазя си добрите спомени от Манхайм и Каварна, та не мисля да ги развалям.
22
8
 
5
 
! Отговори
до 15-ти преди 11 години
кво се фалиш с тая "музика". то не влиза в понятието музика. това си е чалга. чалгата не е музика.
21
1
 
19
 
! Отговори
Tulski преди 11 години
Чалгари, ясно е че рано или късно ще умиргате, ами няма да стане бързо. Смъртта ще бъде трудна. Ще правите въртели още известно време.Помислете само това, че ориенталско *** гюбеци и маанета вървят само в държави, където има ***, турци и араби. Това е много показателно. Замислете се с гладките си чалгарски мозъци върху този факт !!!
20
3
 
4
 
! Отговори
Рим преди 11 години
до 20То хавата е такава щот неплатежоспособни мишки кат тебе не моат да си позволят баровски концерти, като нас - гъзарите...
19
20
 
3
 
! Отговори
До 19 преди 11 години
Май забравяш за чалга концертите по стадиони лятото? За концерта на Цеца също си забравил? Напъни си метъл тиквата сега и ти и осъзнай, че рок и метъл феновете сте комплексирани чалгари !
18
11
 
3
 
! Отговори
До Турски преди 11 години
Ше ти напълня работното място с семе ! Казах не слушам чалга ! Казвам каква е хавата ! Ти пак твойто си баеш....ква мадона кви рок групи бе *** говоря за БГ музика какво ми говориш за МАДОНА????
17
1
 
22
 
! Отговори
Tulski преди 11 години
" Истината боли ", приятелче напъни си чалгарския мозък и си отговори на следните въпроси:1. Метъл и рок групи, както и да речем Мадона, Лейди Гага и т.н. свирят на стадиони, а чалгарите в зали, дискотеки, и ресторанти, що така ?!2. За истинските музиканти билетите са по 70, 100, 120 лв, а на чалгарите 2 - 3 - 5 най много 10, а често пъти и безплатно ! По тези въпроси нещо да кажеш ?!!
16
2
 
7
 
! Отговори
До Истината боли преди 11 години
Ами в моя град като видя някои плакат за чалга концерт мясото където ще се проведе попринцип е дискотека или нещо подобно .А за посетителите сигурно половината просто посещават такива събития защото е евтин билета .Ти за сити да воис мтв не си ли чувал .Времето и отминава .
15
4
 
14
 
! Отговори
До 15-ти преди 11 години
План Ран-Ът.
14
7
 
12
 
! Отговори
СТРАХИЛ преди 11 години
Волен Сидеров президент!