D2 със специално издание на „Голямо междучасие 4”

Летният конкурс е национален
16 юли 2012 13:44,
0
D2 със специално издание на „Голямо междучасие 4”
D2 дадоха началото на "Голямо междучасие 4". Снимка: D2

От днес, 16 юли, официално стартира конкурса за най-добра училищна група „Голямо междучасие 4”, организиран от рок бандата D2.

Специалното лятно издание е отворено за кандидати от 1-ви до 12-ти клас от цялата страна, които имат ученически групи и са готови да излязат на голяма сцена и да спечелят нови фенове.

Всяка група може да се включи в конкурса, като качи от 16 юли до 15 септември 2012г., своята авторска песен или любителски видеоклип на официалния сайт - www.d2band.com.

Всички песни трябва да са на български език, уточняват организаторите. Те са категорични, че няма да се допускат парчета с нецензурно съдържание, както и кавър версии.

Кандидатите за голямата сцена трябва да са във формация минимум трима човека и да са ученици към 15 септември тази година.

От 16 до 30 септември 2012г. ще се проведе електронно гласуване в сайта на конкурса, като петте групи, събрали най–голям вот при гласуването ще вземат участие в Големия финален концерт на „Голямо междучасие 4”. Той ще се проведе до 10 октомври в София, като подробности ще бъдат обявени допълнително.

Именно от тях D2 ще изберат победителя и най-добрата ученическа група на България за 2012г.

Голямата награда е продуциране и запис на песен в професионално студио, като са предвидени и специални призове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари