Антология с най-доброто от Faces

Двойният диск излиза на 2 октомври
Обновена: 10 авг 2012 12:16 | 10 авг 2012 12:16,
0
Антология с най-доброто от Faces
Снимка: Орфей Мюзик

Кариерата на Faces е сравнително кратка - четири студийни албума за пет години. Но пък групата е оставила сериозна следа в историята на рока, а хитове като “Stay With Me” и “Ooh La La” остават вечни.

По-рано тази година Залата на славата на рокендрола почете творческото влияние на бандата, като включи Кени Джоунс (барабани), Рони Лейн (бас/вокали), Йън Маклаган (клавири), Род Стюърт (вокали) и Рон Ууд (китара/вокали) в редиците си.

За да отбележи повода, Warner Music представя колекция от два диска, която проследява кариерата на групата с микс от любими студийни парчета и три неиздавани лайв изпълнения.

“Stay With Me: Faces Anthology” ще бъде на пазара от 2 октомври, като ще се продава и дигиртално.

Сред 36-те парчета е и студио версията на кавъра, който бандата прави на “Maybe I’m Amazed” на Пол Макккартни, която първоначално е издадена като отделен сингъл и никога не е включвана в албум.

В антологията са включени и три неиздавани досега песни, записани през 1970 година по време на концерта на групата във Fillmore East в Ню Йорк.

Колекцията “Stay With Me: Faces Anthology” на Faces ще бъде на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари