Ако се явя на кастинг на X Factor, ще ме отрежат!

Риалити програмите са вредни, смята Алис Купър
Обновена: 30 авг 2012 15:17 | 30 авг 2012 13:34,
8
Ако се явя на кастинг на X Factor, ще ме отрежат!
Алис Купър не е очарован от риалити форматите. Снимка: Reuters

Рок легендата Алис Купър се изказа остро срещу все по-увеличаващите се като бройка риалити шоута. Музикантът ги определи като вредни и призова подрастващите да не ги гледат.

Според него тези програми оставят децата с погрешно впечатление и ги подтикват към бърза, но мимолетна слава.

"Има едно нещо, което не мога да понасям - риалити телевизията. Моля ви, деца, не се подвеждайте, че това е начинът за бърза слава и лесни пари. Вярвайте ми, аз може и да съм рок звезда, но съм имал много трудности в кариерата. Проблемът с желанието да си риалити звезда е, че тази слава е краткотрайна,
на нея не може да се разчита вечно", казва Алис.

Рокаджията не подмина и популярните музикални шоутата X Factor и American Idol, които не давали равен шанс на талантите, пише БТА.

"Те просто лансират едни и същи типажи. Ако Мик Джагър, Иги Поп, Дейвид Бауи или самият аз се явим на прослушване, няма да минем дори през първия етап на кастингите, защото продуцентите не търсят такива като нас, а някой тип, който след 10 години ще пее по круизни кораби", допълва Купър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: риалити шоуАлис Купър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе, Възмутения, бе ти четеш ли? Къде видя България тука???
7
1
 
5
 
! Отговори
от мен преди 11 години
Обичам го !
6
4
 
4
 
! Отговори
ВЪЗМУТЕН преди 11 години
Да абсоутно прав е - например в сегашния Екс Фактор имаше много големи таланти като Маги и Нора но те ги забиха като им даваха да пеят *** песни а те са истински таланти - и сега кои въртят по ТВ тези които не могат да пеят като Алрксандра и някои дуги - в България всичко е опорочено - Мария Илиева се страхува да не би някои да я задмине и правеше всичко възмжно да ги елиминира и успя - уплаши се че някои може да я забие в земята с неините *** песни - това е самата истина - жалко за Б-я !!!:
5
1
 
7
 
! Отговори
Kris преди 11 години
До ТемерутБраво, много точно мнение!
4
1
 
35
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Така е! Напълно прав е! Според съвременния формат на такива реалити програми все търсят типажи, които да могат да изпълняват всичко... Което за изпълнители, като Алис Купър които са спечелили славата си благодарение на силния си индивидуализъм и ясно разграничаване от масата изпълнители е напълно неприемливо! Я само за момент си представете рокаджия заставен да пее чалга... Е, у нас се случи, но това си е абсурд!
3
1
 
41
 
! Отговори
Иво преди 11 години
Така е ! Някой случайно да помни победителите от Хфактор , Гласът на България , Мюзик Айдъл ? Да ги е виждал или чувал техни песни ? Всичко беше , за да се въртят едни скъпи реклами и продуцентите да вземат едни яки пари , а участниците само ги използваха като опитни зайчета ! ;)))
2
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напълно прав е.
1
1
 
68
 
! Отговори
Kris преди 11 години
Е това е мнението на легендата, е това е мнението на професионалиста! Алис си е Алис, велик и честен със сървемието. Много добре го е казал за мимолетната слава, напълно е прав!