Фиш два дни по-рано у нас, репетира с оркестър

Легендарният вокалист ще изпълни пет песни с филхармонията
Обновена: 12 сеп 2012 14:45 | 12 сеп 2012 14:45,
0
Фиш два дни по-рано у нас, репетира с оркестър
Фиш ще репетира с Пловдивската филхармония. Снимка: Тангра Мега Рок

Следващата седмица Фиш  и неговата група ще открият форума Sounds of the Ages 2012 с концерт в Античния театър в Пловдив на 21 септември.

Легендарният вокалист на Marillion ще изпълни за първи път в историята някои от най-красивите си песни в съпровод на симфоничен оркестър.

Вече са ясни и 5-те композиции, с които ФИШ ще направи вечерта още по-незабравима за феновете.

Сред тях, освен 4 от най-силните му солови парчета, ще бъде и близо 10-минутна версия на песента "Lavender" от най-успешния албум на Marillion -  "Misplaced Childhood" (1985), съобщиха организаторите от Тангра Мега Рок.

Фиш и групата му пристигат в България два дни преди шоуто и започват усилени репетиции с Пловдивската филхармония под диригентството на Левон Манукян.

Втората вечер Sounds of the Ages 2012 също ще бъде култова, като на сцената ще се качи английската банда Anathema. Те ще се представят пред фанатичните си почитатели с едно специално 90-минутно шоу с невероятни светлинни ефекти и звук, придружавани от Оркестъра на Пловдивската филхармония.

Билетите за двудневното събитие се продават онлайн и в партньорските мрежи на Ticketstream и Eventim.

Те са на цена от 28 лева за една вечер и 50 за двата. В деня на конкретния концерт ще се влиза срещу 35 лева, без възможност за закупуване на комбо билет.

Отделно, в продажба има и силно ограничена категория golden circle, като цената на най-добрите места е 45 лева или 80 лева за двата дни. Децата до 7 години влизат безплатно, припомнят организаторите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари