"Потопен" спечели "Голямо междучасие "

Бандата Downer Kil впечатли музикантите от D2
8 окт 2012 14:46, Петя Славова
0

Снимка: Creative Energy House
Eто, че стана ясен победителят в четвъртото издание на „Голямо междучасие“. Концертът, в който петимата финалисти показаха таланта си бе на 6 октомври в Black Gold Park.

Chained Roze от Бургас, Fatal Fracture от София, Detriox от Търговище, Voltage от Дупница, Downer Kill от Пловдив се бориха с всички сили за голямата награда и показаха високо ниво не само в музикално отношение, но и като сценично поведение.

Организаторите решиха тази година да дадат шанс и на още една група, която не влиза в петте с най- голям вот, да излезе на голямата сцена. Това бяха Fill In The Blank от София.

Четиричасовият лайф откри Рафи. На сцената с финалистите излязоха и момчетата от Ogi 23. Финалът на концерта сложиха Ангел и Моисей.

Още по темата

Кулминацията беше обявяването на групата победител. Безапелационно, за най - добра ученическа група на България за 2012, D2 избраха Downer Kill от Пловдив. Те получиха, освен обявената голяма награда - продуциране и запис на песен в професионално студио и заснемане на видеоклип.

Бандата има музикален живот от година и са в състав Ирина Пачаманова 18г. – вокал, Любомир Георгиев 17г. – вокал, Емилиян Арнаудов 16г. – китара/ цигулка, Звездомир Михалев 16г. – китара, Йоан Латровалиев 16г. – бас, Христо Момиров 16г. – барабани.
Конкурсното парче на групата „Потопен” е по музика на Емилиян Арнаудов и текст на Ирина Пачаманова и Любомир Георгиев.

Музикантите от D2 бяха толкова впечатлени от представянето на младите групи, че решиха да дадат повече награди. Група Fatal Fracture от София и група Voltage от Дупница получиха специални награди - продуциране и запис на песен в професионално студио.

Група Chained Roze от Бургас получи специалната награда на Music Space – 10 часа студийно време.

Водещ на концерта беше Дидо от D2.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари