Пуснаха билети за шоуто на Таря Турунен

Финландската звезда излиза на сцената на НДК на 30 март 2013
6 ное 2012 13:22, Петя Славова
13
Пуснаха билети за шоуто на Таря Турунен
Снимка: Тангра Мега Рок

Билети за следващият концерт на Таря Турунен у нас може да си купим от днес. Финландската звезда ще ни гостува отново, този път в зала 1 на НДК. Тя ще излезе на сцената на 30 март 2013 г.

Преди година тя пя в Античния театър в Пловдив. Този път Таря ще ни представи спектакъла си

Година и половина след феноменалния успех в Античния театър в Пловдив, финландската супер звезда се завръща у нас, за да представи на фанатичните си почитатели спектакъла 'Beauty and the beat'.В него ще участват и звездният барабанист Майк Терана, както и симфоничен оркестър и хор.

Програмата ще бъде по-различна от тази в Пловдив, но отново можем да очакваме грандиозен спектакъл с невероятен звук и светлина, отбелязват организаторите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
yes преди 11 години
До ши мъ звинявъти. ....and the beat. see the link.tarjaturunen/?cat=32
13
0
 
0
 
! Отговори
yes преди 11 години
tarjaturunen/?cat=32
12
0
 
3
 
! Отговори
рокаджия преди 11 години
Приятел то не е,като да плащаш на магистралата 10 лв да те издухат.Тоз лешояд е звезда с милиони почитатели а ти си спукан презерватив.И ако лешояд от подобен калибър реши да те опикае пред хората ще го направи и почитателите му ще те държът да не мърдаш повярваи ми.
11
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На снимката бизон който са мъчи да искара някъв звук и на тоз лешояд да му хода на концерт да плащам пари ай сиктир
10
2
 
21
 
! Отговори
Nightwish преди 11 години
До Анонимен 10 ... ПИЧ , СЛУШАЙ СИ ИВАНА ИЛИ НЯКОЯ ОТ ДРУГИТЕ КУКУМЯВКИ , ПОНЕЖЕ НЕ ГИ ЗНАМ , А ЗА ТАРЯ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ИМА ДОСТАТЪЧНО ХОРА КОИТО Я СЛУШАТ ...
9
3
 
1
 
! Отговори
Азе преди 11 години
До ши мъ звинявъти Точно си е написано "beat", не е "beast"!!!
8
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къв Пловдив преди година, дали не беше по-отдавна. Таз година си беше в София. Ама се замислям, като ще идва толкоз често не може ли да предлагат абонаментни карти като за рейс, те и рейсовете на толкоз често идат
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ши мъ звинявътиШъ тъ извиниме. Правилно е написано. Майк Терана е един от най-лудите барабанисти в последните 25 години. (Преди свиреше в Rage) Дзверо го нема - прави филм :Р
6
15
 
6
 
! Отговори
ши мъ звинявъти преди 11 години
Мноо съ звинявам, ама шъ можи ли да си коригиръти статийката. 'Beauty and the beat' ли требе или по-скоро 'Beauty and the beast'. Димек "Красавицата и звярът". Мирси.
5
0
 
24
 
! Отговори
Йово преди 11 години
Таря си е Таря, най добрата певица в тоя жанр в Скандинавия, а и е готин човек, не се надува и не се мисли за супер звезда като някой родни певици с измислен PR.
4
1
 
27
 
! Отговори
рокаджия преди 11 години
Тя Таря си е рок икона,ама чак пък супер звезда.Просто стилът и не е ,като на Lamb of god, или друга супер група.Даже Еими Лии е по голяма звезда.Таря даже е много земен човек,Финландска *** с наи якия глас на планетата.Наще фолк диви има какво да научат от нея.
3
15
 
13
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
Нищо против дамата нямам. Дори си мисля, че ако продължи изцяло в класическата сфера, ще е по-добре. Имам против напъните й да се изкарва "метъл" певица.Метъл певица е Доро.
2
22
 
4
 
! Отговори
талпа преди 11 години
най добрата крава е милка, мани я таря
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-добрата тая и Долорес О' Риордан.