Само ден остава до концерта на "Клас"

Събитието е на 19 април
Обновена: 18 апр 2013 15:33 | 18 апр 2013 15:33, Петя Славова
0
Само ден остава до концерта на "Клас"
Снимка: Loud Concerts / Ивайло Петров

Броени дни остават до дългоочаквания концерт на група КЛАС, който ще се случи на 19 април 2013. След почти 20 години отсъствие от сцената, групата ще изнесе първия си самостоятелен концерт в Зала 4 на Интер Експо Център (булевард Цариградско шосе 147).

Този петък група Клас ще представи едно незабравимо шоу, изпълнено със зрелищнa мултимедия и ефекти, обещават организаторите. Феновете ще чуят най-големите хитове на групата като “Река си ти”, “Чай”, “Госпожа Емилия” от трите им издадени албума, както и чисто новия сингъл “Тайна” и други песни от новия им албум, който предстои да излезе до края на годината.

Концертът ще бъде един от най-зрелищните и красиви спектакли на българска група досега. Специално за шоуто в петък групата подготвя светлинни и видео сценографии, прожектирани на живо върху 12-метрова LED стена.

Вратите на Интер Експо Център ще отворят за посетителите в 18.30 часа. Клас ще излязат на сцената точно в 20.00 часа.

Всички посетители под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Декларации ще могат да бъдат намерени и попълнени и на входа на Интер Експо Център преди концерта.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат напълно безплатно, с придружител и попълнена декларация.

След концерта ще има и официално after party в столичния клуб Строежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари