Джоуви: Посрещането ми в България е достойно за Гинес

Звездата написа съобщение в профила си във Facebook
Обновена: 15 май 2013 17:11 | 15 май 2013 17:11, Петя Славова
11
Джоуви: Посрещането ми в България е достойно за Гинес
Снимка: БТА

Ден след концерта на Бон Джоуви в София фронтменът на бандата написа обръщение към българите във Facebook профила на групата.

В него Джон Бон Джоуви благодари за посрещането у нас, което е "достойно за рекордите на Гинес". Музикантът се обърна към феновете: „Вие бяхте първите, които видяхте нашата нова сцена, която нарекохме „София“. С нетърпение очакваме да я раздвижим из цялото земно кълбо.“

Още по темата

Джоуви сподели, че заради алергията не е могъл да покаже най-доброто от себе си и приблизително след 100-тната минута на шоуто тя не му позволила концертът да продължи повече от два часа.

Звездата сподели, че прави всичко възможно това да не се случи на следващите му концерти. „Ще се виждаме и занапред“, обеща Джон Бон Джоуви.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
11
 
! Отговори
Тревоман преди 10 години
Достойни сме за Гинес, след като нямаше протест на стадиона, а само радване, радване, радване на това, което няма да получим. Пък вече сме го и платили.Не съм хейтър, не ме разбирайте погрешно, но когато имаш база за сравнения от концерти в други държави и такива направени у нас, имаш какво да кажеш. Пък да било и само твоето менение.
5
5
 
2
 
! Отговори
bg преди 10 години
Kakvi amerikanci be,tova sa skandinavci rodeni v Severna Amerika.
4
3
 
7
 
! Отговори
Весела преди 10 години
До boby Снощи беше страхотно и аз съм сигурна, че наистина ще дойде отново, ние(които бяхме снощи на стадиона) пак ще бъдем там и не само ще си получим всичко, ами ще има и още, защото сме най-готината публика !!!
3
13
 
7
 
! Отговори
бати преди 10 години
пеераса бе тоа жон бон жон жови. ква алергия бе педалисимо ееее???? и тоя ми бил рокаджия? бати меката китка. е такива простотии нема при истинските метъли-дарктрон, дисмембър, фюнеръл мист и стотици други истински метъли. абсолютен мамин лиглю е тоа жон бон както си го знаеме отпреди двайсе и пет години.
2
3
 
25
 
! Отговори
LethianDream преди 10 години
До 1 - кои пари да ти върнат- за чесъна, шкембе-чорбата или за двулитровата ариана? Ще ти ги върнат, а с кинтите бегом към Спин Сити или Биад да не изпуснеш силиконовите ***.
1
40
 
15
 
! Отговори
байо преди 10 години
върнете ни парите