Мним мениджър на Бон Джоуви разказва как спасил живота му

Били Ферос дори щял да пише съвместна книга с рокмузиканта
Обновена: 22 май 2013 10:38 | 22 май 2013 10:38, Петя Славова
1
Мним мениджър на Бон Джоуви разказва как спасил живота му
Бон Джоуви няма нищо общо с този господин, обясняват организаторите на концерта у нас. Снимка: Булфото

Доста хора искат да са близки на звездите. Сред тях се оказа и г-н Били Ферос, който излезе и в национален ефир да сподели, че е доста близък с Джон Бон Джоуви и дори нещо повече – спасил е живота му.

Ферос разказа пред btv, че се е запознал с музиканта преди 13 години в Германия и оттогава са пазели приятелството си в тайна. Все пак вече било време да обяви публично тези свои взаимоотношения с рок музиканта, а също така не пропусна да спомене и, че двамата замислят да публикуват книга.

Оказа се, че мнимият мениджър на Джоуви няма нищо общо с музиканта. Организаторите на концерта на звездата у нас – Болкън Ентъртейнмънт и "Вирджиния рекърдс", изпратиха до медиите писмо във връзка с появилите се интервюта с Ферос из българските медии.

"Наскоро в националния телевизионен ефир в България се появиха изказвания на човек на име г-н Били Ферос, който твърди,  че има съществуващи взаимоотношения с групата "Бон Джоуви", включително, че е неин мениджър и промоутър. Той направи много лъжливи изказвания по повод здравословното състояние на Джон Бон Джоуви и се позова на неофициални профили на артиста и групата в социалните мрежи. Този човек по никакъв начин не е свързан с групата, с нейния мениджмънт или с организатора на концерта им в София и думите му не бива да се приемат за достоверни", се казва в писмото.  

Преди месец същият господин обяви също, че Миро от някогашния дует „Каризма“ бил много харесан от Джоуви и "Аеросмит", които написали за това във фенстраниците си, като дори публикували песента му "Power".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
незнайко преди 10 години
Наглостта му не спира да се лее обаче през фалшивите профили, които е създал! Обижда българските фенове, българските медии, както и BEC concert i Virginia records!