Световни рок звезди подкрепиха протестите у нас

"България принадлежи на свободния свят", гласи посланието им
68
Световни рок звезди подкрепиха протестите у нас
Марк Фого подкрепя протестите. Снимка: Tangra Mega Rock

Големи музиканти от рок, метъл, пънк и денс сцената подкрепиха протестите в България срещу кабинета на Пламен Орешарски. Те отправят своето послание - "България принадлежи на свободния свят #ДАНСwithme", в специално видео, подготвено от радио Тангра Мега Рок.

В първото клипче личат имената на Били Гулд от Faith No More, Барни Грийнуей от Napalm Death, Роджър Мирет от Agnostic Front, Марк Фого от Skasters и Роб Бърч от Stereo MC's, а от радиото обявиха, че и други знаменитости ще бъдат привлечени за каузата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
5
 
4
 
! Отговори
подкрепяща преди 10 години
И аз подкрепям протестите в Нова Каледония и Гвинея Бисау! Както и тези на белите мечки от Южния полюс! Само ми кажете какво още, и ще го подкрепя! А тези, които ги подкрепя това същество от снимката, могат да се гръмнат!
49
4
 
3
 
! Отговори
kartalkarakartal преди 10 години
toz na snimkata da ne e vokala na turskia *** det oble6til se e kato turskia supermen rambo ot turskite star wars aferim grindcore ma6ala fostafkata
48
3
 
6
 
! Отговори
Сър_Пичук преди 10 години
Evala!
47
12
 
2
 
! Отговори
сопол преди 10 години
няма значение кой ще е начело на ***. и без тва сте си *** български, гадни
46
4
 
13
 
! Отговори
6302 преди 10 години
В отговор на рок звездите, посланиците, хората на улицата, всички "слепи и глухи" журналисти от световните медии и т.н., другаря Орешарски най вероятно ще си почеше отново орехчетата по стар български обичай (датиращ от времето на анадолските политически традиции), а Доган и компания ще им го начеше на него и Волен (Болен) Сидеров... кучетата си лаят, кервана си върви.....
45
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
681: КАКТО БИХА КАЗАЛИ СТАРИТЕ ХОРА НА БАБА ТИ ХВЪРЧИЛОТО. МНОГО ИМ ДРЕМЕ НА НАДРУСАНИТЕ ОПУЛЕНИ ТИПОВЕ ЗА СТРАНАТА И НАЙ-ВЕЧЕ ЗА НАРОДА НИ. СОРОС И ОРГАНИЗАЦИЯТА МУ "ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО" ФИНАНСИРАНА ОТ ЦРУ ИМА ЦЯЛА МРЕЖА ЗА ВЛИЯНИЕ И МАНИПУЛАЦИИ. А ВСЯКАКВИ НАДРУСАНИ МЕТЪЛИ МНОООГО ЗНАЯТ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС И ИМ ДРЕМЕ НА ШАПКАТА КАКВО ГОВОРЯТ В СЪСТОЯНИЕ НА ДЕЛИРИУМ
44
7
 
7
 
! Отговори
681 преди 10 години
Тука се е напълнило със всякакви маниаци на теми световна конспирация и т.н.И някак си от глупоста на тези от вас,просто забравяте че в крайна сметка на власт е едно правителство без морал,чест и достойнство готово на всичко да е на власт,дори и да сложи шеф на тайните служби човек като Пеевски.Хора не се задълбавайте просто е ТЕЗИ трябва да си ходят.
43
8
 
14
 
! Отговори
дони преди 10 години
жалки драскащи мижитурчици на изродската тройна коалиция..яд ли ви е..яд ви е..как е вашата звезда - мишето (щото по-нагоре няма да отидете)..къде са ви автобусите с *** и пенсионери..
42
16
 
8
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 10 години
между другото този ми прилича на мистър Бийн на смимката ,той и с музика ли се занимавал?
41
17
 
6
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 10 години
да не съм някакъв пещерняк да ти слушам тъпия рок в 2013 година ти луд ли си.*** въшлясалите рокери ,някви чички на по 100 години станали и още не разбрали ,че не са актуални от близо четвърт век!
40
4
 
10
 
! Отговори
Umnika преди 10 години
Патриоте, май ти си дрогирания в случая. Всички тези от клипа съм ги гледал по няколко пъти в България. Повтарям - ВСИЧКИ, ПО НЯКОЛКО ПЪТИ. А ти си пълен *** с израелско - американските си паранои.
39
15
 
9
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 10 години
Половината от тези дрогирани *** незнаят къде се намира България ,пък да са запознати с подробности за политическите процеси абсурд!
38
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама ние сме си свободна държава.Имахме избори.Народът избра тези.На следващите избори да си прави равносметка и после да гласува.А не да гласуват за БСП просто щот ББ ги е издразнил със някоя изцепка тип бай *** и после да протестират срещу тези за които гласуваха.Инфантили..
37
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕВАЛА! България е светлинни години назад дори от Близкия Изток!!! Тука позволихме 100 години *** и *** да смазват каймака на обществото, чрез убийства, терор, страх и диктатура. А ние блеем като овце, не ни стиска една гражданска война да отприщим, дори рок звездите започнаха да ни правят намеци!
36
15
 
10
 
! Отговори
ННННН преди 10 години
А дали тез звезди изобщо знаят за какво изобщо става дума, или просто ей така, нали не е в тяхната страна! Глупост след глупост, тъпота и простота!
35
6
 
4
 
! Отговори
14/88 преди 10 години
И какъв е този "free world"? Ако става въпрос за запада и сащ, не благодаря! Тези музикантчета са с крайно леви обеждения, никой не им иска подкрепата!
34
3
 
4
 
! Отговори
Пачо преди 10 години
Подготвят ни "цветна революция". Ако не се съгласим следва сценария "Сирия". Лошото е че вече нямаме армия.
33
12
 
4
 
! Отговори
nerez преди 10 години
Очаквайте скоро гилдията на цирковите клоуни също да подкрепи протеста (или контрапротеста).
32
10
 
25
 
! Отговори
drop преди 10 години
платените драскаченца на дпсбспюруш..колко сте жалки..пикаете ли газ,че целия свят не ви понася..
31
4
 
22
 
! Отговори
художника преди 10 години
До НовинаЕ, тия па какви световни звезди са? Друго си е световно извесният Мишо "шамара", както казва моята приятелка Маги Стралска :):):)