Най-добрата ученическа банда е A Beautiful Lie

Младите музиканти от Пазарджик спечелиха "Голямо междучасие 5"
23 окт 2013 15:50, Александър Попов
5
Най-добрата ученическа банда е A Beautiful Lie
Победителите. Снимка: Голямо междучасие 5

Големият финал на конкурса за най-добра училищна група "Голямо междучасие 5", организиран от D2, бе спечелен от пазарджишката група A Beautiful Lie.

Четиричасовият концерт беше изпълнен с много емоции и рок музика. Седемте банди финалисти от националния конкурс – Metal Heart от Петрич, Simai от София, In Darkness от Търговище, WTF от Троян, Enkhaosment от Дупница, A Beautiful Lie и Slix от София, пребориха конкуренцията на групи от цялата страна и събраха най-много гласове в онлайн допитването.

Те се качиха на сцената и демонстрираха уменията си на живо, а на финала свириха миналогодишните победители в конкурса Downer Kill. С финалистите излязоха и Революция Z, които свириха с нов китарист в лицето на Митко Кърнев. D2 също зарадваха публиката с няколко парчета.

Кулминацията беше обявяването на групата победител. D2 избраха за ученическа група №1 на България за тази година A Beautiful Lie от Пазарджик. Тя спечели голямата награда - продуциране и запис на песен в професионално студио и заснемане на видеоклип.

A Beautiful Lie са група от една година и са в състав Стефан Стойнов 16 г. – вокал, Емануил Колев – китара, Тодор Бързев 18 г. – китара, Иван Горанов 18 г. – бас, Христиан Коев 17 г. – барабани. Конкурсното парче на групата The Family е шестата им авторска песен. Музиката на парчетата се прави от цялата група, докато текстовете са запазена територия на вокала Стефан.

На второ място се класира група Simai от София. Тя спечели песен написана специално за тях и продуцирана от D2.

Впечатлени от представянето на седемте групи D2 награди и останалите финалисти с професионален запис на песен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
8
 
! Отговори
Кал преди 10 години
оф,хора,кви са тез д2? борете се за световната сцена.. заебете ги тези БГ ***... Който може да свири се стреми към световната сцена.. 1-во в БГ нивото е супер зле. 2-ро няма никаква сцена. 3-то всяко чудо за 3 дена..научете се да свирите добре,запишете наистина добър албум и пратете CD-та до световни лейбъли. Ако продукта ви наистина е добър, гарантирам ви, че ще ви потърсят. Музиката стана голям булшит и сега много лейбъли търсят уникални банди от които да направят пари
4
0
 
6
 
! Отговори
... преди 10 години
Защо гледате толкова негативно на нещата?Проекта е на група Д2,за това те избират..Постигнали или не ,хубаво е,че има някакъв стимул за младите - могат да бъдат чути и забелязани от някои,който може да ги бутне доста напред.И всеки стил си има и своите почитатели!Аман от негативизъм,нима чалгата и "черното" са много добри като стилове?Там където в текстовете жените се наричат "***",всички са "high",и няма по-голям от парите..Това ли са ви принципите?
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Китове как какво... щом Д2 са ги избрали... друго освен пед*лски рок няма как да свирят.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като гледам снимката едва ли са рапъри
1
6
 
3
 
! Отговори
Китов преди 10 години
Точно пък Д2 да избират? Какво са постигнали? Кой ги знае? Да не говорим за вокалиста Дидо...А пък автора на статията - какво свирят тези ученически групи? Напишете поне стила.