D2 акостират във Варна на 5 декември

Дават старт на серия коледни концерти
14 ное 2013 13:55, Александър Попов
0
D2 акостират във Варна на 5 декември
Снимка: D2

Рок феновете във Варна ще станат свидетели на предпремиера на дългочаквания нов албум на D2. Концертът ще бъде на 5 декември, четвъртък, от 19:00 часа в Двореца на културата и спорта.

С него стартира серията коледни концерти на бандата, като публиката за първи път ще има възможност да чуе част от парчетата, върху които D2 работят през последните години. Самата банда е във финалния етап по записите на албума, който според музикантите балансира между здрав рокендрол звук и по-мелодични композиции.

Освен класики като "Не мога да спра да те обичам", "Аз и ти", "100 Години" и рокендрол хитовете от класата на "Тук и сега", "U Choose" и "Breakdown", D2 също така ще изсвирят последния си сингъл "Секс, лъжи и музика", както и все така актуалното предвид обстановката у нас парче със социално послание "Черна сутрин".

За събитието D2 канят варненски рок банди да подгряват лайв шоуто им като всички желаещи да свирят на една сцена с тях могат да изпратят свои записи до 30 ноември на официалната страница на групата във Facebook.

Билетите вече са пуснати в продажба на касата на ДКС, цената им е 10 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: концертмузикаВарнаD2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари