Тежка инвазия в София - идват Metal All Stars

Куп легенди на рока ще забият на Loud Festival 2014 на 23 март
21 ное 2013 10:45, Александър Попов
16
Тежка инвазия в София - идват Metal All Stars
Макс Кавалера ще бъде част от шоуто. Снимка: Reuters

Четиринайсет от най-великите имена от метъл сцената готвят инвазия в София на 23 март. Легендарни гласове, фронтмени на велики банди, култови музиканти, обединени в най-актуалното хеви метъл шоу - Metal All Stars, ще забият на сцената на Арена Армеец като част от Loud Festival 2014.

Ето и титаните, сътворили едни от най-големите класики в метъла, подкрепени от едни от най-виртуозните и прецизни музиканти в света, които ще акостират у нас: Phil AnselmoO – Pantera & Down, Joey Belladonna – Anthrax, Zakk Wylde – Ozzy Osbourne, Blasco – Ozzy Osbourne, Udo Dirkschneider - Accept & UDO, Brian Fair - Shadows Fall, Max Cavalera – Sepultra & Soulfly, Ross The Boss – Manowar, Jon Daniels - Anthrax & Shadows Fall, Jasin Todd – Shinedown, Aaron Rossi – Ministry, Matt Banchard - Shadows Fall, Nick Menza – Megadeth, Cronos – Venom.   Всеки момент към тях може да се присъединят и още престижни, звездни имена.

Metal All Stars е шоу без аналог в историята на тежката музика. За него бе съобщено официално през септември тази година с анонс за Световното турне, стартиращо от Южна Америка този месец.

Звездите на метъла ще представят своеобразен Best of на избрани хитове от своите кариери, както и кавъри на банди, които са оказали най-силно влияние в творчеството им.

Продажбата на билетите за метъл лудницата се пускат в продажба от утре, 22 ноември, в мрежите и онлайн на Еventim.bg и Тicketstream.bg. Цената им варира от 45 до 70 лева, а първите 100 билета от всяка ценова категория ще бъдат с отстъпка от 10 %.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
до 2 (Анонимен) преди 10 години
Научи се да пишеш първо бе, *** хилав :D
13
0
 
2
 
! Отговори
king_for_a_day преди 10 години
Какво означава "стари" и "нови"? Да ме светнете, щото и аз слушам музика от 90-те (вече 20- годишна, отлежала), обаче явно ако не е от 80-те, не става. А кво да кажат дъртите хипита - щом не е Дорс и Бийтълс, не струва, така ли?И аз не харесвам по калъп извадените металкор песнички напоследък, но това си е лично мое мнение и никого не ангажирам с него. Счупете гипса, и след вас има живот.
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво !!!! Старите Солачки са Незаменими ,новите групи Не струват !
11
0
 
2
 
! Отговори
da преди 10 години
МАЛЕЕЕ НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ
10
0
 
26
 
! Отговори
Cky преди 10 години
Това са класики ! Те направиха метъла тях слушахме на касетки ! От тях се учиха новите
9
20
 
2
 
! Отговори
ха-ха-хаааааааа преди 10 години
До АнонименСамо Juzni Vetar е класика,другото е иху-аху...........
8
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Класиката винаги е актуална, не мога да разбера чалгарчетата защо винаги налитат да се изкажат под подобни нивини. Комплексарска ви работа, дечурлига такива :)
7
0
 
38
 
! Отговори
Rdn преди 10 години
Какво ревете че идват дъртаци. Аз съм на 30 и си слушам по-стари неща. Просто голяма част от новите групи гледат да са комерсиални и са доста еднотипни. Нещо ми се губи метъла.
6
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Якоооооо!!!!
5
59
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тежка инвазия на пенсионери в София. Тежка деградация!
4
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 2Апцолютну!НО!Понеже сме поне 20 години назад от нормалните страни.Това са актуалните изпълнители през 93-а. :)
3
6
 
11
 
! Отговори
king_for_a_day преди 10 години
Oчаквах повече от Лауд феста. Последните години канеха по-свежи и различни банди. Сега като гледам и те задълбават в олдскул метъла, както и Каварна и големите концерти по принцип. Не че имам нещо против Антракс, Мегадет и Менауор, явно отговарят на преобладаващите предпочитания в БГ. Просто ми се искаше Лауд-а да бяха продължили както правеха досега с малко по-екстремен и/или екпериментален метал - прогресив, дуум, дет и т.н. Просто нещо малко по-разнообразно, за всеки вкус по нещо.
2
33
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бесни Стари Пенсий...
1
5
 
20
 
! Отговори
Доган сополя преди 10 години
купувам целият стадион да направим митинг подкрепа