Марихуана, сълзи и разгром на Супербоул

Бруно Марс и Red Hot Chili Peppers взривиха на полувремето
Обновена: 4 фев 2014 14:10 | 3 фев 2014 11:10, Александър Попов
12

Колоритен фен на Сиатъл. Снимка: Reuters

Бруно Марс и Red Hot Chili Peppers вдигнаха на крака 82 000 зрители на полувремето на Супербоул.

Марс имаше тежката задача да излезе на сцената година след невероятното шоу на Бионсе. Макар и не толкова популярен, колкото колежката си, 28-годишният певец бързо разсея всякакви съмнения и вдигна на крака публиката с лавина от енергия и ритми.

След изпълнение на детски хор и соло на барабани на неговия брат Ерик Ернандес Бруно Марс изпя хитовете си Lock Out of Heaven, Treasure, Just The Way We Are, придружени със забележителни танци. Към Марс на сцената се присъединиха и "лютите чушки", начело с Антъни Кийдис.

Шоуто в почивката между двете времена на Супербоула, което всяка година трае около 12 минути, е най-следеното медийно събитие от американците. То може да коронова или да срине кариерите на участниците в него.

Марс пожъна успех сред 82-те хиляди запалянковци на "Метлайф стейдиъм" край Ню Йорк, дошли да проследят финала по американски футбол между отборите на "Денвър Бронкос" и "Сиатъл Сийхоукс".

Победата на Сиатъл предизвика невиждана радост и усмивки сред феновете, очакват се и поредица от безсънни нощи в едноименния град.

Естествено, тези на Денвър потънаха в сълзи на крачка от големия триумф. Предварителните прогнози даваха предимство на Бронкос, но в крайна сметка бяха разгромени с 43:8 от "аутсайдера" в срещата.

Общото между голяма част от привържениците на двата отбора бе марихуаната, която отскоро е разрешена в щата Вашингтон. Те дръпваха смело "трева" преди мача, опитаха и различни кексчета с леката дрога.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
бай Иван преди 10 години
От къде да знаят хайваните, нали не е нещо казано от Борисов или Станишев...
8
0
 
5
 
! Отговори
Пурко преди 10 години
Супербола е 3-то най гледано събитие в историята на спорта след световното по футбол и олимпиядата, като последните две са на 4г, а супербола е всяка година което го прави най гледаното спортно събитие, обаче бай *** къде знае само да гони прасето дава мнение по въпроса... Вземете малко се образовайте преди да давате коментари за неща които не са ви в компетенцията....
7
0
 
3
 
! Отговори
Пурко преди 10 години
Поредната тълпа от неграмотници! Супер бола е третото най гледано събитие след световното по футб
6
0
 
2
 
! Отговори
petter.bojinov преди 10 години
Dnes.bg Рекламата ви е направо зашеметяваща. На коя сметка да ви пратя чека?Ал Капоне .
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Марсииии, искам визаааааа!)))
4
1
 
4
 
! Отговори
kiril преди 10 години
С една дума простотия
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къде ги видя да ядат кексчета преди мача? По домовете ли им беше? Защото иначе мачът се игра в щата Ню Джързи, където марихуаната е разрешена само за медицински цели и е незаконно да пушиш или притежаваш. Да не говорим за публично място като 85 хиляден стадион. Аман от журналистически тъпотии!
2
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Селянин от ЛипницаФутбол който се играе с ръце. Явно краката са им два леви.
1
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кофти година и за Nuggets, и за Broncos