Iron Maiden идват на 16 юни!

Концертът ще е в зала Арена Армеец
Обновена: 10 фев 2014 10:21 | 10 фев 2014 10:14, Александър Попов
51
Iron Maiden идват на 16 юни!
Снимка: Reuters

Една от най-успешните метъл банди за всички времена - Iron Maiden, ще акостира отново за концерт у нас. Брус Дикинсън и компания идват на 16 юни, като концертът ще е в зала Арена Армеец.

София ще бъде една от спирките, отбелязващи финала на супер успешното Maiden England World Tour през 2014.

С вечни рок класики - като Run To The Hills, Fear Of The Dark, Blood Brothers и Dance Of Death, британските метъл величия са сред най-влиятелните и възхвалявани групи на световната музикална сцена.

Турнето на великолепната шесторка - Брус Дикинсън, Дейв Мъри, Ейдриън Смит, Яник Гърс, Стив Харис и Нико Макбрейн стартира с 34 концерта в САЩ и Канада през юни 2012 и преминава следващата година през Европа и Латинска Америка. През лятото на 2014 те отново ще са в Европа, а София ще бъде част от тяхната обиколка.

"На нас ни доставя огромно удоволствие да свирим в България и сме развълнувани, че ще докараме Maiden England в София! Не сме били тук от 2007 и нямаме търпение да видим страхотните си фенове отново! За обиколката ни през 2014 сме изменили малко сет листа, за да покрием колкото се може повече от музиката ни от 80-те. А и вероятно това ще е последният път, в който ще изпълним някой от тези песни на живо. Разбира се, ще осигурим мащабно светлинно шоу и оформление на сцената, различни превъплъщения на Еди, множество пиротехнически ефекти и други вълнуващи неща за нашите фенове. И тъй като това е финалната част от турнето, ще е много повече от честване, тъй като то отбелязва края на един период за нас и ние смятаме да направим едно шоу, което почитателите ни никога няма да забравят", заявява Брус Дикинсън.

"Турнето Maiden England 2013 беше изключително добре посетено навсякъде. Заради големия интерес от страна на феновете решихме да направим още няколко концерта в Европа. Този път обиколката ни ще е по-кратка, тъй като в края на годината и през следващата ни предстои да се концентрираме върху нещо съвсем ново. Турът ни това лято ще е и последният със сет лист, базиран на хитовете на групата от 80-те. Ще добавим някой ключови парчета от 90-те", добавя мениджърът Род Смоулууд.

Турът на Iron Maiden приключва на 5 юли на фестивала Sonisphere в Небуърт, Англия.

Билетите за концерта на Iron Maiden ще бъдат на цени от 60 до 140 лева, а тяхната продажба стартира на 14 февруари. През първата седмица пропуските ще се продават с 10% отстъпка, която ще бъде под формата на ваучер. Той може да бъде използван при закупуването на билети за всички събития, организирани от организаторите на концерта - София Мюзик Ентърпрайсис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
3
 
! Отговори
Bedstvie преди 10 години
За мрънкащите за залата - ходил съм им на концерт в ЗАЛА Берси в Париж през м. юни. Същата седмица тогава, концерт имаше и Роджър Уотърс.
38
0
 
4
 
! Отговори
ViEh преди 10 години
До дреме ми за тях !!!!Ми не ходи бе!Кой те кара?Ама да кажеш ,че те на теб трябва да платят да ги слушаш направо си е грандиозна простотия!
37
0
 
9
 
! Отговори
rumen maiden преди 10 години
гледах шоуто в Румъния убийствен концерт!!!Това трябва да се види пак! MAIDEN! MAIDEN! MAIDEN!
36
0
 
13
 
! Отговори
the trooper преди 10 години
Където и да е - тоя път съм най отпред . А на *** с негативните коментари ... абе айде няма да ви падам на нивото . "Пенсионери" били ... Това е най великата банда за всички времена и завинаги . Up the Irons
35
0
 
11
 
! Отговори
Фен преди 10 години
До Анонимен"Пенсионерите" не са ли хора,бе Анонимко! Да не мислиш , че цял живот ще си млад! Или щракаш с пръсти на чалга "зВЕЗДИТЕ". Това е КЛАСИКА !! Колко време се задържа т.н. "ХИТ" на чалга-звезда???
34
0
 
9
 
! Отговори
Жоро Павето преди 10 години
Ехеее, идват точно за моя рожден ден. Ще се къртят мивки !!! \m/
33
5
 
2
 
! Отговори
BURZUM преди 10 години
Добри бяха на младини ,когато и ние бяхме млади хаха въпреки ,че те са по дърти от мене доста.Въртят го бизнеса добре ще се пенсионират май на 70 с максимална пенсия.
32
1
 
16
 
! Отговори
maiden преди 10 години
Страхотно,направо фантастично.Maiden не са идвали в България от 2007.Концерта в Букурещ беше страхотен.тази новина ме направи много щаслив.Само не разбирам защо някои се оплакват от новината че maiden ще свирят в зала? Какво толкова нали пак щте се гледат.Вярно на стадион особено в лятно време е много по добре,но и в залата няма няма да е лошо.Сега щте чакаме 16 Юни.
31
42
 
3
 
! Отговори
дреме ми за тях !!!! преди 10 години
те трябва да платят на мен за да им слушам дивите крясъци наречени "музика "...И СЪМ МНОООГО ДАЛЕЧ от чалгата за несведущите !!!!
30
4
 
4
 
! Отговори
iron преди 10 години
В зала душици , защото с 1.30 мин. концерти в тегаво темпо с много приказки те посещават само най-отявлените ти фенове - другите се парят по веднъж и после спират да се вълнуват и си слушат радио.
29
1
 
16
 
! Отговори
ViEh преди 10 години
Страхотна новина!Осмисли ми деня направо!Тъпо ,че ще бъде в зала посред лято но...все пак по -добре от нищо!През 2012г бях на Ред Хот Чили Пепърс в "Армеец"и се чудех защо такава група я завряха там,сега пак се чудя ...Тия групи са си само някъде за открито!
28
2
 
18
 
! Отговори
10010 преди 10 години
Хубава новина. това, че е в зала ще го преглътнем. Важното е да се слуша истинска музика.А колегата по-долу с бръснатите крака и вероятно с бръснатата глава да ходи да си слуша чалгата и да не се изказва неподготвен.Up the Irons!Rock & Metal Forever!
27
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е що в зала бе ???То пак ще се ходи, но дано поради огромния интерес решат да го преместят на Васил Левски
26
13
 
11
 
! Отговори
ТИМ преди 10 години
Нали мутрагеньо си построи зала и сега трябва да избива от някъде със събития. Лято и зала са несъвместими в света на рок музиката.
25
16
 
2
 
! Отговори
Милко Калайджиев преди 10 години
И аз съм там , пичове и пички ! ......... Ще съм подгряваща "ЗВЕЗДА" на "Мейдън" заедно със Сашка Васева и Оркестър "КРИСТАЛ"............ !!! :))))))))))))))) ............
24
3
 
8
 
! Отговори
3 преди 10 години
тва хубаво време в зала??
23
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
защо не е в КАВАРНА ?
22
7
 
5
 
! Отговори
Цонко Метъла преди 10 години
Важното е да има вятър, да върти перките, че да падат кинти.
21
3
 
4
 
! Отговори
до 14 преди 10 години
Вземи си последния албум на Девицата и не говори повече глупости!
20
3
 
12
 
! Отговори
Армена ареец преди 10 години
Лятоска в зала?! Вий сте ненормални бе!