D2 разкриха името и обложката на новия си албум

Премиерата е на 28 март
10 мар 2014 13:26, Александър Попов
7
D2 разкриха името и обложката на новия си албум
Снимка: D2

Четвъртият албум на D2, който бандата ще представи лайв по време на ексклузивен концерт в клуб Joy Station на 28 март (петък), носи символичното заглавие "Феникс". Обложката му, напълно в рок стилистиката, изобразява метална жар-птица на фона на стилизирани пламъци.

"Името на диска не е избрано случайно. Според легендата птицата Феникс е надарена със способността да се регенерира и да се възражда от собствената си пепел, млада и силна отново. Изстрадахме много този албум и вложихме в него всичко от себе си – най-голямата награда за нас ще е хората да го оценят и харесат", заявиха от групата.

Това е първият албум на бандата от 8 години насам, но единствените подробности, които D2 са издали досега, са само, че албумът ще включва както ритмични рок парчета, така и нежни балади, а преобладаващата част от песните са на български език.

В седмиците преди излизането на "Феникс" D2 предстои да разкрият детайлите по записите на албума и колаборациите си в него, а първият сингъл ще може да бъде чут за първи път на ексклузивния им концерт на 28 март.

Междувременно билетите и резервациите за събитието са вече в продажба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: нов албумD2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
7
 
! Отговори
Безжидност преди 10 години
И емблемката им отгоре леко напомня свастика.Правилно се ориентират момчетата!
4
2
 
4
 
! Отговори
Дръгел преди 10 години
Напълно в стила на новото време и пълзящия геополитически фашизъм. Птичка много напомняща за Германия през ВСВ. Ама така е ако искаме да сме по медиите трябва и дупе да врътнем на запад! Иначе да си кажа кой му пука за албумите на една 3то разрядна сбирщина дроги!
3
0
 
5
 
! Отговори
Бандера преди 10 години
Тия ще ги взема да свирят на Майдана.
2
0
 
6
 
! Отговори
RTCW преди 10 години
do 1Даже доста.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Малко в стил Волфенщайн ми изглежда ...