D2 обявиха конкурс за ремикс на "Феникс"

Всеки диджей и продуцент може да се включи в надпреварата
Обновена: 6 юни 2014 14:51 | 6 юни 2014 10:37, Александър Попов
1
D2 обявиха конкурс за ремикс на "Феникс"
Наградата. Снимка: Д2

D2 обявяват конкурс за ремикс на последния си сингъл „Феникс” с награда джаджата мечта Ableton Push. Своя версия на парчето може да подготви всеки продуцент и диджей без стилови ограничения, а крайният срок е 23 юни като бандата и феновете й ще изберат своя фаворит.

Звуковите файлове на парчето вече могат да се свалят от официалния сайт на бандата d2band.com/remix. За да е максимално прозрачен конкурсът, феновете на бандата ще гласуват с гледания – петте ремикса финалисти ще бъдат качени по едно и също време на официалния канал на D2 в YouTube и седмица по-късно клипът, видян най-много пъти, ще спечели наградата на публиката, а D2 ще обявят един от ремиксите за официален.

Ableton Push е част от задължителното оборудване за всеки продуцент и диджей, защото е комбинация от инструмент и контролер с пад дизайн, с който може в реално време да се прави музика.

Междувременно вече е изчерпан първият тираж от едноименния албум и бандата пусна нова серия от диска, който освен на музикалните щандове в магазините, може да се поръча и от официалния им сайт с оригинални автографи от всички членове на D2.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: конкурсD2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Petko преди 9 години
Поправка - сайта на групата е d2band