Odd Crew търсят 35 000 долара за нов албум

Набират средства с помощта на фенове и нестандартни кампании
Обновена: 30 дек 2014 10:07 | 30 дек 2014 10:07, Александър Попов
5
Odd Crew търсят 35 000 долара за нов албум
Снимка: YouTube

Родната рок банда Odd Crew готви нов албум с чужд продуцент, но търси финансиране.

"Новият ни албум ще бъде продуциран от Jason Suecof, който е работил с много от любимите ни банди, като част от тях са DevilDriver, Chimaira, Trivium, All That Remains, Six Feet Under, Whitechapel. Ние лично не можем да си позволим да финансираме такъв проект, но мислим, че с помощта на фенове и приятели ще успеем", казаха от групата.

За целта те вече са стартирали crowd-fund кампания в най-популярния интернационален сайт за целта indiegogo, а скоро ще добавят и други опции за подкрепа на проекта им.

"Крайната цел е 35 хиляди долара, като ако ги достигнем, ще запишем всичко в AudioHammer Studios, Флорида. Ако не успеем, или ще търсим други начини за финансиране, или ще работим от нашето студио и ще кореспондираме онлайн с Jason, което ще елиминира голяма част от разходите. Благодарим на всички, които ни подкрепиха вече, и на тези, които ще го направят в бъдеще", допълват музикантите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Odd Crew
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
6
 
! Отговори
MUSIC FAN преди 9 години
До АнонименО, Велики Творецо на страхотна музика и активен борец против фашизъм и капитализъм, скрий се в дупката от която си изпълзял.п.с. Страхотни ODD CREW
4
1
 
11
 
! Отговори
Хобит преди 9 години
Краудфъндингът е супер справедлив начин за финансиране - хората се включват по желание и получават насреща, каквото са избрали срещу съпорта си. Готино е че български групи, а и не само, опитват този световно популярен модел на финансиране, в който могат да се включат не само българи - който иска може да го направи, както направих и аз - може 1 може и 100 долара по желание е :)
3
15
 
3
 
! Отговори
гроб преди 9 години
и аз търся 35 бонакъде да си открия дарителска сметка с смс-и
2
19
 
2
 
! Отговори
комунизма си отиде преди 9 години
адски трагична новина. реално 35 бона са цялата група да се хване да работи на заплата за 5 месеца и да си самофинансират хобито, както го правят всички музиканти по света в техния стил- a jay job. пример - 5 човека по 1500 лева на месец = 7500лв. по 5 месеца = 37500. отделно всеки месец да пряват по един концерт са допълнителни 10 бона към цялата сума. а ако пък работят на същата схема една година ще изработят най малко 120 бона. така че стиха с тези пионерски схеми. gat a job!
1
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** имитаторчета, само копират яки парчета, при това доста нескопосано.Ама нали тарторчето е синче на Активния борец против комунизма - Васко Трътката.