Twisted Sister идват в Каварна, въпреки трагедията

Бандата ще забие в памет на барабаниста Антъни Перо
18
Twisted Sister идват в Каварна, въпреки трагедията
Снимка: Reuters

След трагичната новина за смъртта на барабаниста на Twisted Sister се появиха доста спекулации около вероятността групата да откаже плануваните концерти през годината, включително и този в Каварна.

Антъни Джейд Перо почина на 55-годишна възраст по време на турне с групата Adrenaline Mob, с която е свирил между ангажиментите си с Twisted Sister.

Още по темата

Официално изявление на групата дойде от китариста Джей Джей Френч, който заяви, че в памет на техния приятел и колега ще изпълнят поетите ангажименти с техен близък барабанист, но без да каже кой ще е той.

"Осъзнавам, че общата ни история е толкова дълга и дълбока, че смъртта на Антъни ни разтърси. В негова памет ще продължим концертите през годината с наш приятел барабанист. През това време ще трябва да вземем и много важни решения за нашето бъдеще", споделя китаристът.

Twisted Sister ще забие на рок феста в Каварна на 28 юни, като нищо чудно това да е едно от последните изпълнения на легендарната банда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: КаварнаTwisted Sister
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
10
 
0
 
! Отговори
bros преди 9 години
Ега ти и траверсите.... И т'ва ми било рок...
9
2
 
2
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ до Гюро преди 9 години
Не мисли българите за ***. Именно Вашия "доказан специалист" е един от факторите за незавидното състояние на БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА МУЗИКА. Все пак в България трябва да се слуша предимно българска музика. Ако пък не разбирате ролята на музиката за израстването на една нация, признавам, че не мога да Ви помогна.
8
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 9 години
Да идват но да извикат и Кани
7
2
 
1
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 9 години
От вонящото блато на музикалното статукво у нас, денонощно ни се натрапва, чалга, поп, рок, метъл и разбира се некадърно обработен фолклор с малки изключения. Интонационната среда в България, в момента не е Българската. Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Българският песенен фолклор е под ръководството на евреин, проф. Кауфман. Този могъщ извор за БЪЛГАРСКА МУЗИКА, българският фолклор, целенасочено се отравя и затлачва .
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А и нямат силикон е не се шият за пари....
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сценично поведение, съответни костюми. Може би в името е обяснението
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отвъд знамето и външния вид, тия момчета имат доста добри албуми, а и мисля, че не са повредени от хомо-модата, щото са отпреди нея. Външният вид понякога лъже.
3
4
 
31
 
! Отговори
Messi преди 9 години
Не мога да разбера защо се изказват некомпетентни хора тука?!?!Това е една от най-великите рок групи!Гледайте си там "пранетата" и трайте...
2
16
 
5
 
! Отговори
Кончита Пръст преди 9 години
Тези транссексуални дедовци са родоначалнците на... сещате се.
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До BURZUMНарича се "имидж", сценично поведение