The Sisters of Mercy пускат бокс сет с 4 винила

Колекцията включва класическия дебют на бандата от 1985-та
11 юни 2015 16:00, Александър Попов
0
The Sisters of Mercy пускат бокс сет с 4 винила
Снимка: Орфей Мюзик

The Sisters of Mercy овладяват изкуството на тъмния и злокобен рок през 1985 година със своя значим албум "First And Last And Always" – първият им запис през голям лейбъл.

В чест на 30-годишнината на албума Rhino издават бокс сет от плочи, който включва оригиналния албум, заедно с три EP-та от тази ера - “Body And Soul”, “No Time To Cry” и “Walk Away”.

Изданието “First And Last And Always Era Vinyl Collection” ще е налично в музикалните магазини от 24 юли. То включва четири 180-грамови винили с детайлно пресъздадени обложки, сложени в ефектен картонен калъф. В същия ден сетът ще бъде издаден и дигитално. Албумът и EP-тата ще бъдат налични за даунлоуд и като колекция, и индивидуално.

"First and Last and Always" излиза през март 1985-та и стига номер 14 в националната класация за албуми в родната Великобритания. Сред забележителните парчета в записа са “Marian”, “Rock And A Hard Place”, както и зловещата песен “Black Planet”, която е издадена като сингъл в САЩ. Въпреки че записът е приеман от готик рок културата с ентусиазъм, от бандата отхвърлят готическото определение. Според тях има повече общо с класическия рок от 60-те и 70-те, отколкото с пост-пънк сцената в ранните 80-те.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Орфей МюзикThe Sisters of Mercy
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари