Jeremy? с нов сингъл и видео

Вижте клипа на песента "Hope"
20 юли 2015 13:49, Александър Попов
4
Jeremy? с нов сингъл и видео
Снимка: Строежа

Jeremy? представиха новия си сингъл и видео - "Hope". Kонцепцията по заснемането и реализирането на продукцията отново е поверена на режисьора Георги Манов, оператора Крум Родригез и целия екип на Кламер Дизайн Студио, които стоят и зад последния клип на бандата - Fake Fruits.

"Видеото към песента "Hope" е за героите, които още имат надежда. Лицата, които виждаме и сами ни разказват истории. Хората, които продължават нагоре. Надеждата е специален момент, в който изживяваш себе си по най-добрия начин и оставяш усещането да те води напред, дори в непоносима реалност. Състояние на духа, което вярваме, че обединява на по-високо ниво тези, които умеят да мислят и чувстват. Искахме да посветим песента и визията към нея на тях", споделят самите музиканти.
 
Jeremy? правят впечатляваща година, като освен новите парчета реализираха и серия от концерти в Англия, Ирландия, Германия и Чехия, включително изяви на престижните фестивали The Great Escape в Брайтън и Rock For People в Пилзен.

Целта на групата е до края на годината да извадят и дебютен албум.

Основната цел, която групата си поставя до края на 2015-а, е реализирането на дебютен албум, чиито записи ще стартират през месец август.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: HopeJeremy
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Ghost преди 8 години
Прекалено добри като за БГ. Чакаме албума :)
3
1
 
4
 
! Отговори
Val преди 8 години
Трябва да сме горди с тия момчетата, защото те представят себе си и България пред света. Хората от КАВАРНА трябва да са горди също, тъй като част от бандата е свързана с тоя град:)
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бълрагия имаше нужда от такива изпълнители...Браво!
1
1
 
4
 
! Отговори
Зиг преди 8 години
Хммм... сефте чувам за тях. Браво! Изненадващо качество на фона на повечето бг парчета.