Концерт на "Легендите" се излъчва и онлайн

Той ще бъде достъпен за българите по света
21 яну 2016 09:37, Александър Попов
10
Концерт на "Легендите" се излъчва и онлайн
Снимка: Булфото, архив

На 5 и 6 февруари супергрупата "Легендите" ще изнесе два концерта на сцената на столичния Sofia Live Club. Почитателите на българския рок ще могат да гледат втория концерт на групата онлайн в реално време от всяка точка на света, съобщиха организаторите.

Йордан Караджов от Сигнал, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от Тангра ще изпълнят своя звезден репертоар от най-добрите български рок парчета от последните 40 години.

На 6 февруари, точно в 22:00 часа българско време, феновете на българския рок от целия свят ще могат да гледат клубния им концерт онлайн през концертната платформа www.stageit.com.

Желаещите ще могат  да закупят "виртуален" билет за концерта през своя Facebook профил на https://www.stageit.com/the_legends_online_concert/2_live_sofia_live_club/52675

Концертът ще се заснеме с 4HD камери и ще се излъчва само на конкретната дата и час, тъй като няма да бъдe записван или архивиран. По време на директното излъчване участниците във виртуалната музикална платформа ще могат да споделят впечатленията си в специалния chat room на страницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Легендите
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Легените :))
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До TulskiЛгенди са песните, не музикантите. Всяка страна си има легенди, в това число и България. И да, песни като "Оловният вийник", "Жулиета" са истински легенди, защото за времето си бяха на световно ниво и ни накараха да повярваме, че сме част от световното културно пространство. Това, което дойде след това се опита да ги заличи, но легендите са за това - да остават.
3
1
 
9
 
! Отговори
бавната ръка преди 8 години
Ненаситните ,ако ще и от космоса и луната да ги предават ,няма да ги гледам.Ще си пусна легендата Ерик Клептън и приятели на концерт в албърт хол да се изкефя.
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някои от тези са легенди колкото аз съм космонавт.
1
3
 
13
 
! Отговори
булгар преди 8 години
каквато държавата такива и легендите