Самоубийството на Бенингтън – гръм от ясно небе за групата му

Само след седмица тръгвали на турне, готвели се за фотосесия
21 юли 2017 12:00, Александър Попов
31
Самоубийството на Бенингтън – гръм от ясно небе за групата му

Самоубийството на певеца на Linkin Park Честър Бенинтгън дошло като гръм от ясно небе за останалите членове на състава му, които трябвало да участват във фотосесия с него, съобщава сайтът TMZ.

Снимките е трябвало да бъдат направени един час, след като е било открито безжизненото му тяло. Групата се е готвела за нови гастроли точно след една седмица.

Бенингтън е почивал заедно със съпругата си в щата Аризона и се завърнал в Лос Анджелис в сряда. Според последни данни музикантът се е самоубил или в сряда вечерта, или четвъртък сутринта.

На бандата й предстоеше турне под мотото "One More Light", което трябваше да стартира на 27 юли в Мансфийлд, щата Масачузетс, и да приключи на 5 ноември в Токио.

Много звезди от света на музикалния бизнес изказаха съболезнованията си във връзка с трагичната кончина на Бенингтън.

23-годишният Стормзи, който наскоро записа с него и групата му парчето "Good Goodbye" заяви, че е с разбито сърце след случилото се. Съболезнованията си изрази и Фарел Уилямс. Според рапъра Честър Бенингтън е повлиял на цяло поколение музиканти.

Певицата на групата "Парамор" Хейли Уилямс изтъкна, че Честър е вкарал много красота в свят, който доста често е много мрачен. Фронтменът на Green Day Били Джо Армстронг довери, че винаги ще си спомня за Честър като за един интелигентен и мил човек с невероятен певчески талант.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: Linkin ParkЧестър Бенинтгън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
38
 
! Отговори
дядомраз преди 6 години
От музиката му личеше,че е чувствителен и с много нежна душа,все неща несъпоставими с жестокия свят в който живеем. Бог да го прости! Почивай в мир!
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МммНе става... пробвал съм :) трудно е да направиш сделка с литературни герои ... не сам мнго сговорливи :/
4
2
 
19
 
! Отговори
б преди 6 години
какво става с рокаджиите?жалко млад,млад , можеше много още да даде за нас!!
3
6
 
52
 
! Отговори
Ммм преди 6 години
Сделката с Дявола ... Вадя те от блатото, ставаш известен, пари, слава и т.н и т.н. НО ти взимам душата, когато най-много ти е свидна ! Да почива в мир ! Напоследък само рокаджии си заминават, а родната чалга цъфти и връзва !
2
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
LP завинаги
1
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЖАЛКО!