Състоянието на Явор от Gravity Co. остава тежко

Лекарите от "Пирогов" се борят за живота му
58
Състоянието на Явор от Gravity Co. остава тежко
Снимка: Булфото, архив

Състоянието на вокалиста на Gravity Co. Явор Захариев продължава да бъде тежко, а лекарите в "Пирогов" се борят за живота му.

Полицията е започнала разследване на случая, но засега няма яснота каква е причината да бъде намерен в безпомощно състояние.

Още по темата


Той бе открит на таванско помещение в столичния квартал "Лозенец" окървавен. Версии по случая гласят, че е бил пребит и затова има множество от травми. Не се изключва и възможността да е пострадал след употреба на наркотици. Това ще покаже разследването на униформените.

Миналата година Явор Захариев разказа как е успял да се пребори с дрогата след като е бил 3 години в комуна в Хърватия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: Gravity CoЯвор Захариев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
4
 
9
 
! Отговори
Горан преди 5 години
ДунАв, като си работил достатъчно дълго със зависими хора, на колко от тях им помогна ти лично да се откъснат от зависимостите си? То, вярно, че живота е болест със смъртен изход, и само тоя, дето не се е родил, не умира, ама... чак такава безпочвена неприязън... Сякаш някой персонално на теб ти е крив, че Господ, или който и да е там... така погрешно е създал човека с толкова бъгав фърмуер, че няма кой да го поправи така, или иначе... Айде, без неприязън... за нищо.
22
9
 
5
 
! Отговори
Милко Калайджиев 2 преди 5 години
До ДунАвТо и аз правя музика , бе !!! Ти пък НЕ слушаш моята музика ! И хайде на бас , че мен ме познават и разпознават доста повече хора от теб и от този , който така яростно защитаваш !!! Освен това аз НЕ съм се лекувал от наркотична зависимост няколко години ! Аз съм здраво стъпил на земята *** , който си обича мастичката и шопската салата , жената , децата и да си ...чат пат жената ! ... Явно и ти си някаква "дрога" и се виждаш себе си в лицето на пребития човек !!! .....
21
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
колко време им трябва за да направят един тест за наркотици на тоя?
20
5
 
3
 
! Отговори
ДунАв преди 5 години
До ГоранНе приятелю, просто съм работил достатъчно дълго с такива хора, за да развия неприязън към хора изповядващи твоята 'философия'. В което още повече се убеждавам, четейки *** ти отговор.
19
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явор е един от най-големите дилъри на кока в музикалните среди и това не е някаква тайна.Предполагам, че се е опитал да хитрува или не се отчел навреме и затова са го пребили.
18
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя щом живее в Лозенец не е слуачен. Да не е издънка на някой герберастки род - нещо внук, синче ?А и никй не го пребиват до смърт без нищо, нали ?
17
2
 
15
 
! Отговори
Горан преди 5 години
До ДунАв:Пич, не виждам защо се газираш сякаш самият ти си яко зависим, и се чувстваш, като зашлевен през муцината от плоските ми разсъждения. Плоски, плоски, колко да са плоски... Човек винаги има избор. Зависимостите са плод на погрешно направени избори. А, може и да са правилни избори, ако целта е самоубийство.
16
4
 
22
 
! Отговори
ДунАв преди 5 години
До ГоранПич, зависимостите са много, ама много сложна тема. И ако си мислиш, че плоските ти разсъждения са достатъчно изчерпателни, за да можеш да си обясниш двигателя на една зависимост, да знаеш, че се тилкова далеч от целта, колкото Колумб от Индия, когато е открил Америка.
15
1
 
13
 
! Отговори
Горан преди 5 години
До Victimized:Ами, не знам, ама кой ще го пребие, или той първо сам ще се пребие, и после с последни сили ще се изкачи на тавана, и там ще изпадне в безпомощно състояние? Освен да се е качил някой с него на тавана и там да го е пребил, след което е офейкал... Тежък човек е, няма кой да го замъкне на тавана, ако е бил във вече безпомощно състояние.
14
10
 
12
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Вижте сега: Казват, че уж по-умните били по-застрашени към пристрастяване, и към наркотици, и към алкохол. Обаче, обяснете ми кое точно му е умното на такова пристрастяване? Започват с мисълта: аз няма да привикна, искам само да опитам, казвали са ми, че било страхотно, и какво? В крайна сметка няма нито един непривинал, всичките които пробват се пристрастяват. И въпреки, че се знае вредата, това си продължава винаги! Е, не е ли глупаво?
13
5
 
12
 
! Отговори
ДунАв преди 5 години
До АнонименАй' дефинирай що е то алкохолизъм ? Защото ако мислиш, че регулярното 2х50 всяка вечер или през вечер не е, си в дълбока грешка. А силно се съмнявам да спадаш в друга категория. Т.е. ти току - що заклейми едни 70 % от народа у нас (включително и себе си ). Майсторе.
12
1
 
16
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
До ГоранЕ как ще се пребие в безпомощно състояние на тавана бре, падал е по стълбите нагоре така ли?
11
5
 
16
 
! Отговори
ДунАв преди 5 години
До Милко КалайджиевНякой, който прави музика; такава, каквато жалкото ти мозъче не може да разбере и осмисли и затова избира да не я слуша.
10
11
 
16
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Do 8Тука в тоя форум са само консерви, за тях наркоманията е проказа от господ и наркоманите не са хора. Но това е нормално за тукашните ширини.
9
10
 
10
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Ама, нали се сещате, че никой няма да го качи на тавана и там да го пребие? Явно е предрусал, и се е пребил как точно се е пребил засега си остава загадка, но не е чак толкова важна.
8
3
 
28
 
! Отговори
Киро преди 5 години
Бивши т..нари също няма. За цял живот е.
7
7
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МНОГО СТЕ ЗАГУБЕНИ. МОМЧЕТО БЕРЕ ДУША. ВЕЧЕ БИЛ НАРКОМАН. И КРАЙ.НЕ Е ЧОВЕК!!!??? ЛИ КАКВО!!!!
6
17
 
17
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Най-опасната болест сега е Звездоманията . Как си хем артист на сцена , хем *** в живота след сцената? Ето ,че и другата вече световна звезда Бритнито Спиърс и тя го е загазила яката , но явно на нея милионите са и дошли в повече. Но за да има вече толкова много милионери в страната виновна е и търговията с дрога прикривана от полиция и властимащи и наркобароните вече натрупаха милионите. Когато Сидеров ги разобличи пред НАТФИЗ преди години го изкараха него луд. Ето ги последствията.
5
32
 
13
 
! Отговори
Милко Калайджиев преди 5 години
... Кой е тоя всъщност ?!?! .......
4
22
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бивши наркомани няма!