Целувка-протест: Rammstein защитиха гейовете в Русия

Китаристите на бандата се целунаха на сцената в Москва
Обновена: 1 авг 2019 13:51 | 1 авг 2019 13:51, Нели Христова
66
Целувка-протест: Rammstein защитиха гейовете в Русия
Снимка: Instagram

“Русия, обичаме те!“ С това описание групата Rammstein публикуваха интересна снимка от концерта си в Москва. На нея китаристите Паул Ландерс и Рихард Круспе се целуват.

През 2013 година Русия приема закон срещу "гей пропагандата“. Тази малка целувка от страна на членовете на бандата е всъщност голяма провокация срещу местните власти.

По време на изпълнението на Aüslander Ландерс и Круспе допират устни в знак на протест и подкрепа към LGBTQ+ движението, което е репресирано в страната. На 21 юли тази година тялото на активистка за правата на хомосексуалистите бе открито Сан Петербург. Тя е била душена и наръгана.

Преди да стъпят на сцената в Москва  Rammstein имаха концерт в Полша, където развяха LGBT флаг, след като много хора станаха жертви на насилие по време на прайд шествието.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
6
 
6
 
! Отговори
Ляв неолиберален гей преди 4 години
Покварата е превзела Запада. Краят наближава. Помнете как залезе римската империя...
51
6
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
УжасТ!
50
8
 
10
 
! Отговори
Коки преди 4 години
Той и джони деп има един филм за гейове (отвратителен според мен), които обаче беше спечелил 1,1 милион долара бокс офис, а беше направен за много повече пари. Явно и на американците им писна от тази гнусна хомо пропаганда.
49
10
 
17
 
! Отговори
Ястребител преди 4 години
*** морални ценности! Никога не съм намирал за нормално пиддарзслъкка, но преди не ги и мразех. Сега вече ги мразя, заради демостративното им нахалство и безкрайните им претенции!
48
9
 
9
 
! Отговори
Константин преди 4 години
До Бай ИванИ духът също се е затрил, тези ги мислех за мъжкари, а те ***. Убеден съм, че на германците направо са им убили всичко в тях.
47
8
 
12
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
Вече рамщайн няма да ги слушам, аман от гей пропаганда. Тези защо не си пеят музиката, а се бутат между шамарите. И кой им пречи на гейовете да правят каквото искат под завивките, но да не го натрапват на другите. Тези са големи ***, да не им спадне масат от почитатели.
46
7
 
15
 
! Отговори
Ото Скорцени преди 4 години
Къде са тези германци дето стигнаха до Москва и се биха до последния патрон...няма ги...останаха само едни п*едерунгели...жалко...много жалко...
45
5
 
24
 
! Отговори
ДС преди 4 години
А кой ще защити нормалните ?!
44
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Русия гейовете на глава от населението са най-много като процент ,даже и в световен мащаб.
43
5
 
6
 
! Отговори
© преди 4 години
Ааа ха ха ха да защити ха ги.лозунга на немците ще бъде:Не се ограничавайте в Руските колхози и Китайските затвори. Елате в Германия имаме спални и душове. Всичко е на газово отопление.
42
3
 
19
 
! Отговори
флик-флик математик преди 4 години
е, прекалено ми еедин месец няма да ги слушам, не заради руснаците, а заради пенделската им проявада протестират с песни, кви са тия ... пози
41
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде сега при Пуси Райът, да им дойде акъла у главата.
40
6
 
19
 
! Отговори
Педрамщайн преди 4 години
Хайде сега в кауша да ги нацелуват чеченците!
39
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гинке, разуй глаза, както казват братушките.Пропагандата е предназначена за такива като теб. И до Путин и по време на Путин и след Путин има и пак ще има обратни руснаци и рускини. И най-малко Путин забранява и преследва хомосексуалността. В Русия законово е забранена пропагандата на LGBTQ+ движението на обществени места и специално пред деца. Целувката м/у двама на концерта, който няма как да е забранен за по-млади от 18 г. нарушение на закона ли е? Няма да видят повече руска сцена.
38
5
 
32
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Генът на истинският германски мъж явно се е затрил от световните войни, това което е останало е пълна трагедия ;) !!!!
37
12
 
8
 
! Отговори
Баст преди 4 години
Чипът, чипът, балкани, обвиняващи, нисък интелект, лошо въспитание, оплюващи, злобеещи, завиждаши, *** географската ширина в която сме.
36
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази малка целувка от страна на членовете на бандата е всъщност голяма провокация срещу местните власти. Така е. Тя и Мадона преди 6-7 години направи подобна провокация в Москва, но се оказа, че и беше за последен път. Никой повече не я кани. Та и за тези след някоя година никой няма да си спомни в Русия.
35
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво ли не правят хората за пари...
34
22
 
19
 
! Отговори
Ейй преди 4 години
Да въ таковам у моралистите бе! Гейове били - прочетете нещо за личният им живот пък тогава списвайте. А и да са какво да не бъркат във вашите ***? Аз харесвам музиката им и това ми стига . Ауу аз сигурно съм гей и наркоман! Ужаст :)))
33
18
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
повече рамщайн няма да слушам и те ли обърнаха резбите