Бащата на футболиста Георги Йомов е стрелецът от Околовръстното

Спортистът е бил задържан за разпит снощи
Обновена: 17 май 2022 12:06 | 17 май 2022 09:53, Нели Христова
182
Бащата на футболиста Георги Йомов е стрелецът от Околовръстното
Снимка: Facebook

Бащата на футболста на ЦСКА Георги Йомов е прострелял двамата мъже при инцидента на Околовръстното шосе в София късно миналата вечер. Това е разкрил самият футболист, който беше задържан за разпит.

Още по темата
Йомов разказал, че на бензиностанцията е възникнал конфликт с брат му и още няколко непознати. Тогава брат му се обадил на баща им, който дошъл и по време на разправията стрелял.

Футболистът заявил, че няма представа къде са брат му и баща му. Двамата все още се издирват.

Според "24 часа" футболистът е признал още, че е бил на мястото на стрелбата в понеделник вечерта, въпреки че минути след полунощ отрече да е бил там пред сайта на отбора си ЦСКА.

36-годишният Иван И. е прострелян в двете бедра, единият куршум е излязъл. Животът му е спасен от полицаи, които с колан спират кръвотечението. Опериран, контактен и разпитан.

При сваляне на дрехите има изпаднал проектил. Той е настанен във ВМА. Другарят му Марио е с огнестрелна разкъсна рана около 7-8 см, зашит, разпитан и освободен. Разпитанани са множество свидетели, прегледани са камерите на бензиностанцията.

На местопроизшествието са намерени 3 гилзи и 1 патрон 9 мм, марка GFL Лютер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
23
 
! Отговори
Глупаци, сър преди 1 година
Не е бил синовете си овреме и сега требе да им лежи наркоманските изцепки на дърти години. Сeлски изцепки
52
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Знам от доста време едно правило - оръжие щом веднъж извадиш - стреляш! Но при Неизбежна самоотбрана. Тук просто е липса на топки
51
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не бих се сбил с никого в днешно време, особено из София. Алкохол, наркотици, групово избиване на комплекси по улиците, оръжия, ток, вандализъм, неграмотност и агресия, мерене на коли и двигатели. Да си оставя семейството за едното нищо, не мерси. Ако някой ми набие два шамара в честен бой, ще стана и ще ида да изпия едно уиски. Но в 2022 е най-добре да броиш до 10 преди да правиш каквото и да е.
50
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
явно момчето много се гордее с баща си, той не е работи по строежи за минимална като бащите на масите
49
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доста интерестна история. Збил се е, след това се обадил на баща му, посред нощ, и сигурно им е казал на тези двамата, сега ще видите като дойде тати. Тати облича анцунга, мие зъбите и търгва. Момчета си стоят спокойно, чакат тати, така един час поне. И ето, белята тогава започва. Бах, за какви *** не взимат всички.
48
16
 
4
 
! Отговори
Сатира преди 1 година
Няма да се учудям, простреляните да са гадни мръсни ултраси от Лефски Кенефски!Който са си търсили боя.
47
0
 
7
 
! Отговори
К преди 1 година
мамино сладки момчета...!
46
2
 
25
 
! Отговори
Фермер село Конска преди 1 година
Задължителен затвор за стрелеца, а футболиста никога повече не трябва да играе професионален футбол.ОООО забравих, ние сме в България , бащата ще бъде освободен след 72 часа , а Йомов ще е герой за всички фенове (пияници , наркомани или и и двете на куп).
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 38 беше коментара, но свободата на словото трие коментари
44
0
 
2
 
! Отговори
До 40 преди 1 година
Биткаджия, ако си срещу мен мога да се пробвам да ти свия сърмите, но ако сте двама и повече , тогава кво правим? Знаем добре, че в такива свади, никога не е равностойно, особено в нашата ***
43
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 1 година
До Анонимен 29 Тя ако беше костовистка отдавна да е европейска.
42
3
 
21
 
! Отговори
добавям към 35 преди 1 година
Значи прочетох че е имало и певачка, та историята малко се променя - Гошко и братото напудрили нослета и решили да се направят на мъже пред певачката. Обаче простреляните се оказали мъжки момчета и понеже в ръкопашния не можеш да паднеш за дуспа Гошко и братото изяли шамарите. После татьо - пат пат...и нали. Само интересно що братото е избегал с баща си, сигурно нещо се е проявил повечко.
41
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тате ще поема вината за да спаси синето.
40
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чакай, чакай.. двама братя се карат на бензиностанция.. единия звъни на бащата, бащата идва и почва да стреля?! В кой век е това ве? Дивия запад не е тук. Карайте си се и се стреляйте вкъщи. *** народ.
39
0
 
11
 
! Отговори
аа преди 1 година
дива индия
38
4
 
6
 
! Отговори
ЦСКАр преди 1 година
някой си е намерил майстора ... сигурно някои левскарчета ... ахахаахха
37
4
 
10
 
! Отговори
всякакви психари,сър преди 1 година
Ето за това избягвам конфликти. Лесно че им разбием гьон-суратя, ама като знам че вадят ножове и патлаци от страх ... не са мъже като едно време - ступаш ги, пък си разберат грешката и седнат на гъзърeте. Друсани, вадат патлаци, скачат като петли, после тре им права граждански арест, па да викам куките да ги затварат, ходи по районните като гламав с месеци... ужас е. Пр0сти, ше се изтепат сами - война не им требе. И го прават. Ако не се стрелят, стават украса по дърветата с трошките си.
36
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'намерени са 3 гилзи и 1 патрон 9 мм, марка GFL Лютер.' ---- може би имате предвид Люгер парабелум
35
2
 
32
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 година
На мен пък нещо ми подсказва че стрелеца може да е футболиста а бащата поема вината за да го оттърве! Футболночалгарска идилия!!!
34
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро и Рашков най- много да върнат мутрите.