Lacuna Coil идва за Midalidare Rock in the Wine Valley 2023

Италианската готик метъл банда ще забие на 1 юли
13 фев 2023 11:30, Красимир Ангелов
9
Lacuna Coil идва за Midalidare Rock in the Wine Valley 2023

Италианската готик метъл банда Lacuna Coil ще изпълни обещанието си от миналата година и идва за третото издание на фестивала Midalidare Rock in the Wine Valley 2023.

Италианците бяха планирани, но не успяха да се включат в изданието през 2022, но обещаха да го направят тази година и изпълняват обещанието си.

Най-популярната италианска метъл група има множество награди, сред които Best Live Act през 2018-а на Metal Hammer Golden Gods Awards, Best International Band през 2016-а на Metal Hammer Awards (Германия) и Best Album през 2012-а на Female Metal Voices Fest Award.

Основната вокалистка на групата Кристина Скабиа е сочена за една от метъл кралиците и е била специален гост в песни на артисти от ранга на Megadeth, Apocalyptica, Alter Bridge, Tarja Turunen и много други.

Lacuna Coil са създадени през 1994-а година в Милано се отличават със своя готик стил и мелодичен женски вокал. Групата е продала над два милиона копия от деветте си студийни албума в целия свят. Последният албум на бандата е Black Anima от 2019-а, който излезе само година след издаването на първата им книга Nothing Stands in Our Way през 2018-а година.

"Изключително сме заети. Имахме много концерти между албумите Delirium и Black Anima, издадохме книга и достигнахме до празнуването на 20-годишния юбилей от излизането на дебюта ни. Направихме голяма промяна във визията ни, както и шоуто ни се качи на ново, по-високо ниво", споделя вокалистката  Кристина Скабиа.
 
„Lacuna Coil за група с множество фенове в България и сме сигурни, че чакането ще си заслужава. Те се включват на 01 юли, вторият ден на фестивала. Съвсем скоро ще обявим и хедлайнера за този ден“, разказват от организаторите.

Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе от 30 юни (петък) до 2 юли (неделя) 2023 г. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна.

Деца до 12 години влизат без билет!

Цените на билетите на този етап са:

-  95 лева – еднодневен билет за 30 юни с хедлайнер Scorpions

-  95 лева – еднодневен  билет за 01 юли с Lacuna Coil

-  95 лева – еднодневен билет за 2 юли с хедлайнер Helloween

-  140 лева – тридневен билет за целия фестивал
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Котка преди 1 година
Супер са! Дъщеря ми на 8 си подпяваше Trip The Darkness :)))
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 5 сул юто: А сега слушаш кючек нали? Беж или към блатна или към турската пустиня.
6
0
 
9
 
! Отговори
Fen преди 1 година
Lacuna coil са невероятни!!! Сomalies е един от най-добрите готик албуми...... Кристина 20 години по- късно пее все така размазващо....
5
13
 
0
 
! Отговори
Смех преди 1 година
Тва се слушаше преди 15 години
4
1
 
22
 
! Отговори
Прогноза преди 1 година
Супер, Кристина Скабия е великолепна. По-интересното е, че не са хедлайнер. Within Temptation бяха миналата година, няма да са те със сигурност... За мен има огромен шанс хедлайнера да са Найтуиш... Те са на няколко феста през юни, юли засега им е свободен от дати... Данооо!
3
27
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Неизвестници.
2
2
 
15
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Това направо си е без пари. Заслужава си човек да го посети, ако има възможност.
1
1
 
25
 
! Отговори
ФАКТ преди 1 година
99.9% от посетителите на този сайт слушат азисове!!!