Росен Петров: Пред салама, руснакът ще избере държавата!

Според анализатори вотът в Русия не беше изненада
19 мар 2018 22:20, Екип на Bulgaria On Air
59

Владимир Путин беше преизбран за нов 6-годишен президентски мандат начело на Русия. Той получи близо 77% подкрепа на провелите се вчера избори за държавен глава.
 
"Изборният процес не беше никаква изненада. Още когато Путин се кандидатира, беше ясно, че ще спечели. Да се гледа на Русия като на част от съвременната западна политическа реалност, е дълбока грешка. Езикът на Путин е този, който руските избиратели разбират. Следва да видим как ще се развият споровете с Великобритания, взаимоотношенията със САЩ, Северен поток, Близкия изток, Китай", категоричен бе политологът Георги Киряков.

В студиото на "Денят ON AIR" анализаторът Росен Петров отбеляза, че за руснака величието на държавата е по-важно от насъщния хляб.

"Ние не осъзнаваме манталитета на руснака. Пред салама, руснакът винаги ще избере величието на държавата. Техният замък не е домът, а държавата. Русия е свикнала да живее във враждебна среда. 94% от руснаците са настроени силно патриотично, а Путин е най-умереният от тримата патриотични кандидати", обобщи той.

Според политолога Иво Инджов високата избирателна активност е продукт на 3 фактора: "Първо, организацията на изборите беше много добра. Второ, умелото прилагане на политическите маркетинг и PR. Третият фактор бяха непремерените обвинения на британските власти по случая със Скрипал".

Инджов добави пред Bulgaria ON AIR, че сега Путин стои пред трудната задача да вземе най-доброто от Царска Русия, Съветския съюз и Православието и да създаде нова политическа религия.

Вижте още новини на Bulgaria ON AIR!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Само дребна забележка : " Иво Инджев не е политолог, а е ЛЪГОПОЛИТ " !!! Другият си е просто "Пинокио " !!!
52
1
 
4
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 6 години
Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.
51
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нека си ядът салама и пият одеколона тяхна си работа светът им се смее
50
2
 
7
 
! Отговори
Фаскин преди 6 години
До Анонимен 52,Кога беше за последно в Русия, че знаеш има ли или няма салам, ти'ба мамито продажно!
49
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук някои гольовци, които разчитат на сребърника, който ще получат от някое НПО за да оживеят и днес, се пишат големи спецове по всички руски въпроси. Забележете - руски! Без да са стъпвали там, те знаят всичко! Нямало било салам!Има, има-а! Абе, муньовци, вземете погледайте една седмица предаването "Контрольная закупка" по ТВ1! Там купувачите оценяват качествата на различни продукти и гласуват. Като оставиш "Докторская" и "Ливерная кольбаса", всичките им салами са отлични и достъпни! Глад няма!
48
4
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 39 преди 6 години
Цъ! Статистиката показва категорично, че населението на Русия расте бавно, но стабилно.Продължителността на живота се увеличава.Здравеопазването се подобрява, заплатите и пенсиите бавно се увеличават.Въвеждат се най-съвременни технологии във всеки отрасъл на промишлеността.Селското стопанство бележи рекорди. Импортозаменяемостта е почти пълна.Възражда се гражданското самолетостроене.На Китай не се надявай!Те не са подпукали Монголия, Казахстан и другите бивши, ще нападат РФ, която им пази гърба!
47
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 37Лошото на българина че между държавата и салама той избра чалгата и гладорията! П.п. за справка винету!ми върви в русия бе каскет.
46
12
 
8
 
! Отговори
маладци преди 6 години
за салам не дава за водка се продава в комплект с майка си и баща си
45
13
 
10
 
! Отговори
Кико преди 6 години
За руснака храната не е важна. Важно е на телевизора да дават П у т я и той да обяснява че всичко е наред. Големият брат Вова те наблюдава, красний пролетарий.
44
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видяхте ли коментарите - винаги сравняват Путин и Борисов, макар, че са на различни постове ;)Така е защото Радев никой го няма за нищо !
43
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснака избира Водката пред всичко друго.Вова намаля цената на водката преди избори и ... винаги печели.А салам не може да избере, щото салам просто няма.
42
4
 
8
 
! Отговори
Отвратен преди 6 години
От кога Росен Петров стана политически анализатор? Нали беше политически неудачник? Глупаво момче.Напусна си хубавата работа в БТВ политик да става.Па сега кво шъ ям? Яж ми ...... .Така де.
41
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на ББ му дай само да се мляска с евродърточите и онея да му бият шамари по мутроподобната тиква
40
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-накрая някой да изрече гласно истината. Затова западът не разбира руснаците. Ако за западняците по-важни са "***" ценностите, правата на разни безобразни и това за тях е връх на демокрация, то в Русия е съвсем друго. Там доминират позабравени ценности като патриотизъм, любов към родината, спазване на традициите.
39
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
У нас , понеже няма държава, избираме суджука.Но и него ни дават само ако гласуваме за ГЕРБ.
38
2
 
27
 
! Отговори
Анон преди 6 години
До България е великаБългария е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра.Това ви го каза и Патриарх Кирил още на летището, ама вие предпочетохте да не го чуете.
37
31
 
15
 
! Отговори
одеколон преди 6 години
пред държавата руснака ще предпочете водката
36
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе баш "салама" си избраха,ама.... Най-важното е, че намаляват със страшна сила. Писано им е по един Хичо да ги избива,докато се гордеят. А Китай си чака търпеливо...
35
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин бил такъв, какъв ли не. Добре, а нашия поплювко от Банкя, я ги сравнете. На нашия който му свирне, тича да изпълнява чужди политики и желания. А българи и България, тя му е да си я краде колкото иска, както предава и продава който я пожелае. Да не ги сравняваме по физика, интелект, излъчване, култура. Нашия е дебел, страхлив, придадени, обграден от огромни охрани, параноик е вече, дори в Брюксел ходи с гавази. Добре, че Тръмп му е бил шута, не иска да го види заради корупцията.
34
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лошото на българина че между държавата и салама той избра чалгата и гладорията! П.п. за справка винету!