Росен Петров: Пред салама, руснакът ще избере държавата!

Според анализатори вотът в Русия не беше изненада
19 мар 2018 22:20, Екип на Bulgaria On Air
59

Владимир Путин беше преизбран за нов 6-годишен президентски мандат начело на Русия. Той получи близо 77% подкрепа на провелите се вчера избори за държавен глава.
 
"Изборният процес не беше никаква изненада. Още когато Путин се кандидатира, беше ясно, че ще спечели. Да се гледа на Русия като на част от съвременната западна политическа реалност, е дълбока грешка. Езикът на Путин е този, който руските избиратели разбират. Следва да видим как ще се развият споровете с Великобритания, взаимоотношенията със САЩ, Северен поток, Близкия изток, Китай", категоричен бе политологът Георги Киряков.

В студиото на "Денят ON AIR" анализаторът Росен Петров отбеляза, че за руснака величието на държавата е по-важно от насъщния хляб.

"Ние не осъзнаваме манталитета на руснака. Пред салама, руснакът винаги ще избере величието на държавата. Техният замък не е домът, а държавата. Русия е свикнала да живее във враждебна среда. 94% от руснаците са настроени силно патриотично, а Путин е най-умереният от тримата патриотични кандидати", обобщи той.

Според политолога Иво Инджов високата избирателна активност е продукт на 3 фактора: "Първо, организацията на изборите беше много добра. Второ, умелото прилагане на политическите маркетинг и PR. Третият фактор бяха непремерените обвинения на британските власти по случая със Скрипал".

Инджов добави пред Bulgaria ON AIR, че сега Путин стои пред трудната задача да вземе най-доброто от Царска Русия, Съветския съюз и Православието и да създаде нова политическа религия.

Вижте още новини на Bulgaria ON AIR!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
11
 
! Отговори
някой да го е канил преди 6 години
Този славянин защо се изказва по българските сайтове?
32
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже, преди и по време на изборите в Русия, колко мухльовци се правиха на интересни. И повечето без лично мнение, по поръчка на тези които им плащат. Такива глупости слушах, че като видя от герберската шайка, търся друг канал. Русия, каквато и да е, е силна, огромна и с ресурси. Какво получихме от ЕС и САЩ, спряха ни важни проекти, поддържат видимо неграмотния и крадлив Борисов, ужасна корупция, разпад на морала, миграция, бедност и нищо! Защо трябва да слушаме Брюксел, нямаме ли наши интереси?
31
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Долу джендърите!
30
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв салам бе? В евроатлантизма няма салам за източноевропейците. 30 години и още не сте го разбрали. Има салам само за еврооринтираните *** разпространяващи политици с продажно - коруптивни наклонности.
29
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпросът е, че без салам даже и боярищникът не върви, др. Нос!
28
6
 
30
 
! Отговори
до шоп от славянин преди 6 години
''Росен Петров е идьотин''Ти ходил ли си на училище някога шопе и учил ли си български правопис!? Да, всеки нормален човек ще избере държавата си пред салама, но явно атлантиците не са нормални след като избират търбуха и *** си пред държавата си!
27
28
 
14
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Росен Петров е идьотин.Не само руснака, а и всеки нормален човек би избрал да жертва салама заради държавата. Само дето мало-умните български русофили биха жертвали своя салам за чужда държава.
26
4
 
18
 
! Отговори
до 22 от славянин преди 6 години
Откакто Путин е на власт западът води война в Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Украйна!
25
17
 
7
 
! Отговори
Руснак преди 6 години
А пред водката.....
24
28
 
10
 
! Отговори
Вовочка преди 6 години
Руснакът нищо не избира - за него мисли и решава Политбюро.
23
4
 
24
 
! Отговори
Ala_Bala преди 6 години
Хората винаги избират и уважават и помнят оня, които е съдал силна държава. Ще дам примери с българската държава: Аспарух, Крум, Симеон Първи, Калоян, Иван Асен Ртори, Цар Борис Трети. Хората винаги търцят силата на бащата и любовта на майката. Когато тези архитипове се разрушат държават си отива и нарида се разпилява. Затова искат да внедрят *** идеологията. Тя ще разруши устоите на тези аритипове и народът остана без основна психологическа упора, ще разруши и държавата и народа става гои!
22
6
 
44
 
! Отговори
Милен преди 6 години
Заглавието трябва да ни втълпи колко са първобитни и че това е нещо лошо ли? Избират държавата, защото са НАРОД. А ние се превръщаме в ***, които за долар са готови на всичко. Не само че за долар ами дори не ни го дават, а само ни го размахват пред носа.
21
39
 
7
 
! Отговори
lol преди 6 години
от както Путин е на власт има следните факти, повтарям факти, това не е пропаганда, нито фейк нюз, ала Позитано: Русия води война в Чечня, Русия води война с Грузия, Русия анексира Крим, Русия води война с Украйна, Русия води война в Сирия. къде е западната агресия? какво сплотява руснаците с/у запада?
20
20
 
10
 
! Отговори
lol до 8 преди 6 години
я ми обясни тая опорка за агресивното мнение на западняка спрямо руснака. забраниха им да пътуваат ли? да купуват имоти ли? анексираха руска територия ли? свалиха руски самолети ли? обясни ми каква е тази агресия на западняците спрямо руския гражданин? от какво ги пази Путин? :D
19
1
 
17
 
! Отговори
Грешните тренировки преди 6 години
Тримата събеседници с сако, Росен по къса фланелка която показва бицепса.
18
7
 
19
 
! Отговори
България е велика преди 6 години
България е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра.
17
2
 
32
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Много анализатори,много нещо се пръкна..На това...анализаторче ще припомня,че за да имаш салам,първо трябва да имаш държава.Едно е да се подиграваш със Блян Рибенов,друго е да правиш смислен политически анализ.
16
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснакът беше загубил и държавата, и салама. И държавата, и салама отидоха в мултимилиардери, срещу които Запада нямаше нищо против.
15
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой му е оперирал носа с боксова ръкавица, заслужава орден Стара планина.
14
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато не си достатъчно умен да си обясниш поведението на някого, винаги можеш да кажеш "ами той е странен тип с необяснимо поведение, което не се подчинява на общочовешката логика", както в случая за руснаците. Това обикновено е признак, че коментаторът не е особено интелигентен и или отказва да мисли, или не му се удава този вид дейност.