Ванга през 1979-а: Путин – господар на света! Европа – пустош!

"Всички ще се стопят, като лед, само един остава недокоснат - славата на Владимир"
Обновена: 20 мар 2018 07:19 | 19 мар 2018 14:45,
407
Ванга през 1979-а: Путин – господар на света! Европа – пустош!
Снимка: Twitter

Сляпа пророчица, която предсказа терористичните атаки на 11 септември 2001 г., предрича, че Владимир Путин ще управлява света някой ден, пише Daily Mail.

Още по темата

Българката баба Ванга, която умира на 85-годишна възраст през 1996 г., е позната като "Нострадамус на Балканите".

През 1979 г. Ванга, която има 85% успех на нейните прогнози, казва на писателя Валентин Сидоров, че Русия ще стане "господар на света", след като Европа стане "пустош".

"Всички ще се стопят, като лед, само един остава недокоснат - славата на Владимир, слава на Русия", казва тя.

Тя твърди, че никой не може да спре Русия и всички ще бъдат отстранени от пътя ѝ, като не само, че ще бъде съхранена, но ще бъде и господар на света.

Путин, който стана президент за първи път малко преди над 18 години, бе преизбран за държавен глава за следващите 6 години, след президентските избори в неделя.

Той пое ролята на действащ президент на Русия през декември 1999 г. и оттогава доминира на руския политически пейзаж, отбелязва още изданието.

Ванга, родена като Вангелия Пандева Гущерова в Струмица, преди десетилетия предсказва и Brexit. Тя също така прогнозира, че Европа, каквато я познаваме ние, "ще престане да съществува до края на 2016 г."

Пророчицата казва, че континентът ще се превърне в "пустош, почти лишен от човешки живот".

Въпреки че не е напълно точна, Великобритания гласува да напусне Европейския съюз на 23 юни, същата година.

Ванга мистериозно губи зрението си, когато е на 12 години, по време на голяма буря. Нейното семейство я открива няколко дни по-късно - със затворени и покрити с мръсотия очи.

По-късно тя твърди, че е получила първото си видение през този период, когато е липсвала, и вярва, че ѝ е дадена силата да предсказва бъдещето и да лекува другите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


407
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА МЕРКЕЛ ЩЕШЕ ДА Я СМАЧКАМ ОТ САНКЦИИ ТАЯ ПРОГНИЛА РУСИЯ И ДА ПУСНА ГАЗ ОТ НОРВЕГИЯ ЗА ДА Я ЛИКВИДИРАМ РУСИЯТА!--------------------
238
6
 
13
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 6 години
Ако сте ходили на Рупите, ще знаете за какво иде реч! Няма там НИЩО християнско и витае някаква странна (смразяяваща) атмосфера. Ама Баба Вангелия ГУЩЕРОВА все пак е светица, нали!
237
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАКВА НАГЛОСТ ПУТИНОФИЛСКА!!!!КОГАТО ХОДЯТ ПРИ ВАНГА ТЕ Я ПИТАТ ЗА СЕБЕ СИ А НЕ ТЯ ДА ИМ РАЗПРАВЯ ПРИКАЗКИ ОТ ШЕХЕРЕЗАДА!!!АБСОЛЮТЕН ЛЪЖЕЦ Е И НАЙ-ВЕРОЯТНО НЕ Е И ВИЖДАЛ ВАНГА НА ЖИВО ТОВА ПУТИНОФИЛСКО ИЗКОПАЕМО!
236
7
 
11
 
! Отговори
Башка Луд преди 6 години
Стига сте писали глупости!И престанете да ни я навирате в очите тая вещица!Ванга казала, Ванга предрекла!Нещо от казаното от нея да се е сбъднало?Нейни близки, разказваха за методите и. Първо те навиква, стресирате, ти си казваш това което и трябва и после ти го поднася като гадаене!
235
7
 
6
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Колко познава Баба Ванга е спорно,но има безспорни факти:Войната в Сирия е на косъм да стане Световна*,а вероятността да е ядрена наближава 50%!Какво значи това на всеки е ясно!*Ако отчетем замесените в сирийската война,то тя отдавна е световна по характера си,само че в ограничен мащаб.Нещо като световно военно първенство.
234
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ТОВА СЕ СЪОБЩАВА ТОЧНО СЛЕД КАТО ФАЛШИВИЯ *** ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ С ОГРОМНА ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ В НЕГОВА ПОЛЗА!!!ПУТИНОФИЛИТЕ НЯМАТ СРАМ НИТО СЪВЕСТ В МОМЕНТА СКВЕРНЯТ С ИМЕТО НА ВАНГА!!!
233
2
 
4
 
! Отговори
жаль преди 6 години
Ако беше ксюша, поне щеше да пусне малко порно.Пък с този скучния на високи токчета нищо интересно.
232
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АМАН ОТ РУСКА ПРОПАГАНДА!!!!РУСНАКА СЕ ВИДЯЛ С ВАНГА И ТЯ МУ КАЗАЛА, ЧЕ ЕВРОПА НЯМАЛО ДА Я ИМА НО РУСИЯ ЩЯЛА ДА ОСТАНЕ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDАКО ЕВРОПА ИЗЧЕЗНЕ ОТ РУСИЯ НЯМА ДА ОСТАНЕ НИЩО ОСВЕН ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА ПУСТОШ :DСАМО РУСНАЦИТЕ МОГАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ И СКВЕРНЯТ ИМЕТО НА ВАНГА!!ТОЧНО РУСНАЦИТЕ Я НАРИЧАТ ЛЪЖКИНЯ И ИЗМАМНИЦА!!!!
231
9
 
15
 
! Отговори
До 223 преди 6 години
Сайта е руски. Не виждаш ли че е червен.Има филтър и на една критична забележка има квота поне две в полза русию.При това наблюдението е в реално време.Важното е да знаят че и ние имаме хъс да им отвръщаме.
230
2
 
1
 
! Отговори
Жо преди 6 години
До Анонимен 225ИМАШ добро чувство за хумор!
229
4
 
9
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 6 години
Пророци е имало само и единствено преди Христа! Сега се казва в Библията ще се "на роят" много лъже- пророци. Врачки квачки знахарки всичко гони парата!
228
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АМАН ОТ ПРОПАГАНДА ПУТИНОФИЛСКА!!!
227
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВАНГА НИКОГА НЯМА ДА КАЖЕ СЛАВА НА ПУТИН АМА НИКОГА!!!
226
6
 
9
 
! Отговори
Жо преди 6 години
ЖАЛКО Е, че има хора, които вярват на тази неграмотна, простовата женица. Гледал съм я няколко пъти по телевизията. Тя бръщолеви някакви безсмислици, които всеки тълкува както му изнася.А журналистите "слагат в устата" на Ванга всякакви измишльотини, та да си пласират статийките и да заработват парички.
225
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори и да приемем, че Ванга е права, недоумявам радостта на редица "българи", изказали се по-долу, от това, че Европа ще стане пустош а русия ще владее света?!! Все пак, България е в Европа а не в русия, нали?
224
5
 
7
 
! Отговори
честито преди 6 години
*** в своето отчаяние гласуваха за жужетоследващата стъпка е масово самоизтребванеда им е честито след като ги е страх
223
2
 
10
 
! Отговори
Ъъъъъъъъъъъъъ преди 6 години
Като ви изнася значи и британски таблоиди цитирате, стига да хвалят Путин.
222
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 221 Е, на полуфинала на световното в САЩ 94-та си биехме Италия и отивахме на финал с Бразилия. Само че баба Ванга не е допускала че френския съдия може да се изгаври с нас по такъв престъпен начин след удара на Костадинов и двете ръце на Костакурта които спират топката в наказателното на Италия.
221
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А нещо за резидента Радев не е ли казала, интересувам се ще успеели да прати навреме поздарвителна телеграма до началника в Масква или пак ще му се карат
220
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
имам чувството че сайта е руски.