Ванга през 1979-а: Путин – господар на света! Европа – пустош!

"Всички ще се стопят, като лед, само един остава недокоснат - славата на Владимир"
Обновена: 20 мар 2018 07:19 | 19 мар 2018 14:45,
407
Ванга през 1979-а: Путин – господар на света! Европа – пустош!
Снимка: Twitter

Сляпа пророчица, която предсказа терористичните атаки на 11 септември 2001 г., предрича, че Владимир Путин ще управлява света някой ден, пише Daily Mail.

Още по темата

Българката баба Ванга, която умира на 85-годишна възраст през 1996 г., е позната като "Нострадамус на Балканите".

През 1979 г. Ванга, която има 85% успех на нейните прогнози, казва на писателя Валентин Сидоров, че Русия ще стане "господар на света", след като Европа стане "пустош".

"Всички ще се стопят, като лед, само един остава недокоснат - славата на Владимир, слава на Русия", казва тя.

Тя твърди, че никой не може да спре Русия и всички ще бъдат отстранени от пътя ѝ, като не само, че ще бъде съхранена, но ще бъде и господар на света.

Путин, който стана президент за първи път малко преди над 18 години, бе преизбран за държавен глава за следващите 6 години, след президентските избори в неделя.

Той пое ролята на действащ президент на Русия през декември 1999 г. и оттогава доминира на руския политически пейзаж, отбелязва още изданието.

Ванга, родена като Вангелия Пандева Гущерова в Струмица, преди десетилетия предсказва и Brexit. Тя също така прогнозира, че Европа, каквато я познаваме ние, "ще престане да съществува до края на 2016 г."

Пророчицата казва, че континентът ще се превърне в "пустош, почти лишен от човешки живот".

Въпреки че не е напълно точна, Великобритания гласува да напусне Европейския съюз на 23 юни, същата година.

Ванга мистериозно губи зрението си, когато е на 12 години, по време на голяма буря. Нейното семейство я открива няколко дни по-късно - със затворени и покрити с мръсотия очи.

По-късно тя твърди, че е получила първото си видение през този период, когато е липсвала, и вярва, че ѝ е дадена силата да предсказва бъдещето и да лекува другите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


407
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
7
 
18
 
! Отговори
miko преди 6 години
Русия ще стане "господар на света", след като Европа стане "пустош" -тоест на върба в сряда!
218
5
 
11
 
! Отговори
Жо преди 6 години
ДА БЕ, да! Тя беше предсказала, че на финала на Световното по футбол в САЩ`94 ще играят два отбора, започващи с буквата "Б". Тъй като България не се класира, "извъртяха" предсказанието, че имала предвид Бразилия и "отбора на Баджовците", демек Италия.Преди години пък беше предсказала дата, на която ще изригне вулкан на Витоша. Доста хора тогава отпрашиха с колите си по родните места "за всеки случай".Най-често, обаче, след като се случи някакво събитие научаваме, че Ванга го била предрекла.
217
5
 
9
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
До Дедо Ванго- През 1970 год. пророчицата казва: След сто години ке има големи сражения но полско-китайската граница ама Европа ке я бъде...
216
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, дали не е визирала Владо Кузов?! Покри се нещо тоя човек, "в русия е" дет се вика, от известно време.
215
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подобно на "Курск" може да е имала предвид спътника на Юпитер- Европа. Там нямало много неща за гледане, така че го броим "познала". Значи и за Путин е познала.
214
4
 
14
 
! Отговори
@ преди 6 години
Какво е познала Ванга някой да ми каже?Брекзит? Пълни глупости. Като тези на Настрадамус. Писали нещо, говорили нещо и след години всеки си тълкува безсмислиците както си иска.Ако някой можеше да вижда в бъдещето, щеше да види числата от тото-то първо, не да събира такса "гадаене".
213
7
 
17
 
! Отговори
Да преди 6 години
По голем *** от русофила нема, ражда се етнически българин, а се самоопределя като руснак... Спокойно другари и другари, по-скоро Ленин ще възкръсне отколкото Вова да превземе света :Д
212
2
 
21
 
! Отговори
Печенката преди 6 години
Баба Ванга рече: ке продадат Русия за три биткойна с ДДС.
211
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен214Извенете, каква България???
210
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Казанска област, територията на Волжка България е с най-ниска подкрепа за Путин, това много ясно показва отношението на волжките българи към руския окупатор
209
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дааа и като почнат да владеят света, руснаците ще направят Сидеров началник на Африка (щото просто Европа ще е пустош) заради постоянното фелацио дето им го върти. Тая новинка се върти из всичките червени сайтчета за повдигане духа на обскурантите. ДНЕС.., минахте БЛИЦ бе хора.
208
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте сега другари каквито и глупости да измисляте България е част от ЕС и НАТО и това ще продължава да е така през следващите минимум 30-40 години, вероятноста да попаднем отново под руско робство клони към 0
207
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 211 Европа си е същата??? Муахахахахах..отвори си зъркели, бе!Хитлер сега би обесил на първото дърво Меркел ако беше жив задето тая му напълни страната с бoлуци от изтока.
206
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя също така прогнозира, че Европа, каквато я познаваме ние, "ще престане да съществува до края на 2016 г."______Пък сега сме 2018 па Европа си е същата :)
205
13
 
10
 
! Отговори
Гадателков преди 6 години
Има един лаф:Каквото Ванга е казала се е сбъднало!Кой мъртъв поп Грую го е опел не се е върнал.(:Всъщност Църквата я сатаносваше, защото тя говореше с мъртвите(преродените),с неземни същества,а това бе табу за догмите.Забравя се,че тя предрече бежанската вълна 2016 г.,която ще спомогне Европа да е пустиня.И сега в Париж и Лондон само екскурзиантите са бели.Е кой да е Господар на света?Мей,Меркел или Тръмп,избрани от улави,за да управляват улави.А он не "новичок"-уже несколько мандата!
204
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 206да бе, ама сте толкова смешни че нема накъде
203
5
 
17
 
! Отговори
Дедо Ванго преди 6 години
Владимир ще е последният руски царЩе го смени император СиХау!
202
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 199 Ккаъв руски филм, бе тъппак. Още през бай Тошо в документален филм за Ванга това се споменава. Филмът за Ванга на руснаците е мннооого след падането на режима, ***!
201
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** комунистка
200
9
 
2
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 6 години
Лелееееее бази Боже професионален русофоб-либерастин да разбере какво ще се случи...ама докато има грантове що да не плюят по Россия?