Ванга през 1979-а: Путин – господар на света! Европа – пустош!

"Всички ще се стопят, като лед, само един остава недокоснат - славата на Владимир"
Обновена: 20 мар 2018 07:19 | 19 мар 2018 14:45,
407
Ванга през 1979-а: Путин – господар на света! Европа – пустош!
Снимка: Twitter

Сляпа пророчица, която предсказа терористичните атаки на 11 септември 2001 г., предрича, че Владимир Путин ще управлява света някой ден, пише Daily Mail.

Още по темата

Българката баба Ванга, която умира на 85-годишна възраст през 1996 г., е позната като "Нострадамус на Балканите".

През 1979 г. Ванга, която има 85% успех на нейните прогнози, казва на писателя Валентин Сидоров, че Русия ще стане "господар на света", след като Европа стане "пустош".

"Всички ще се стопят, като лед, само един остава недокоснат - славата на Владимир, слава на Русия", казва тя.

Тя твърди, че никой не може да спре Русия и всички ще бъдат отстранени от пътя ѝ, като не само, че ще бъде съхранена, но ще бъде и господар на света.

Путин, който стана президент за първи път малко преди над 18 години, бе преизбран за държавен глава за следващите 6 години, след президентските избори в неделя.

Той пое ролята на действащ президент на Русия през декември 1999 г. и оттогава доминира на руския политически пейзаж, отбелязва още изданието.

Ванга, родена като Вангелия Пандева Гущерова в Струмица, преди десетилетия предсказва и Brexit. Тя също така прогнозира, че Европа, каквато я познаваме ние, "ще престане да съществува до края на 2016 г."

Пророчицата казва, че континентът ще се превърне в "пустош, почти лишен от човешки живот".

Въпреки че не е напълно точна, Великобритания гласува да напусне Европейския съюз на 23 юни, същата година.

Ванга мистериозно губи зрението си, когато е на 12 години, по време на голяма буря. Нейното семейство я открива няколко дни по-късно - със затворени и покрити с мръсотия очи.

По-късно тя твърди, че е получила първото си видение през този период, когато е липсвала, и вярва, че ѝ е дадена силата да предсказва бъдещето и да лекува другите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


407
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
5
 
18
 
! Отговори
Кико преди 6 години
Баба Ванга предсказа че Корнелия ще си смени пола през 2019 г. и ще се нарече Корнелий.
198
5
 
12
 
! Отговори
Да преди 6 години
Поредната хибридна глупост...
197
3
 
8
 
! Отговори
Хи хи преди 6 години
Мужиците да изхвърлят сегашната Мумия , да ударят една вар на капището и да го подготвят за мумията Му!Амин ;)
196
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 196Стиха си писал глупости бе това за подводницата Курск го измислиха в руския филм, и въобще в тоя филм 95 % е измислица
195
1
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 21 преди 6 години
Нешке ти ли си? Сопри са, мола та!
194
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ква "пустош" бе??? Българско ли ше става??
193
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 192 Факт е че 85 % от предсказанията й са се сбъдвали. Като например с подводницата Курс. Как може Ванга да знае, че ще се направи такава подводница още 1980-та година. като тя е започната да се прави 1990-та година и да каже: Курск ке потъне" . Аре обясни ми!
192
3
 
4
 
! Отговори
лъжи преди 6 години
те хората всичко ,,пренаписват,, та ,,пророчества от баба ванга,, които и тя не е знаела баба ванга незнае менте фалшификат демонизирана жена баба ванга не ни занинавайте с глупости не познава баба ванга гадателите врачките култокулт лъжат лъжливите книги лъжат
191
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубаво де!Като унищожат цяла Европа Путин и компания,улигарсите му откъде ще купуват качествени стоки с които свикнаха напоително.Руснака нищо качествено не произвежда освен водка и оръжия.Ще оставят поне 1 страна за да има за тях.Няма как...Ние няма да сме.
190
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В.В. Путин че завладее местото на В.И.Ленин
189
2
 
10
 
! Отговори
Майтапи преди 6 години
Тъй бе ,тъй... То това време още не беше се разпаднал СССР, а Путин е бил още ученик. Ама. видиш ли, Ванга прозряла това, което сега е удобно на Кремълската пропаганда.
188
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Владимир не може да владее друго освен руския мир!
187
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като няма друго с какво да се излъжат хората на помощ идва баба Ванга!Типичното за православния свят чакане на чудото.Сега чудото е Владимир, преди беше комунизма...
186
3
 
9
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Статията е тотално фалшименто. Това за "славата на Владимир", мисля, че бяха думи на Севрюкова, или на някоя друга от тоя разред.
185
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
20 години преди да потъне атомната подводница Курск тоест през 1980-та година Ванга казва: "Курск ке потъне" и всички и се присмиваха как град Курс в Русия ще потъне. А тогава подводницата още не е направена. Започва да се прави 1990-та година. И всеки си мислеше за град Курск. Подводницата потъна 2000-та година.Аре кажете ми сега няма ли нещо като паралелен свят?
184
3
 
9
 
! Отговори
Мето преди 6 години
Объркали са превода от езика "ванга". Господарят на света ще се казва Бойко. Личните му слуги ще се казват Владимир и Доналд. Те ще му мият краката и ще пият водата.
183
1
 
11
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До ВангаХехе Да не говорим че Ванга никога не е назовавала имена на хора в предсказанията си
182
3
 
0
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
ОКоло Леля Ванга имаше обемно декодиращо поле тип БОГ ИВАН.Информацията и досег а постъпва въпреки че се е преродила като момиче БЪлгаро говорящо и вече е на 12 години..
181
5
 
12
 
! Отговори
Вервайтему преди 6 години
Путин е велик : смърка новичок и играе казачок, даже не се е задъхал мужика!
180
7
 
11
 
! Отговори
Ванга преди 6 години
Ванга откога е починала и постоянно нови предсказания се вадят,които явно някой си измисля! Нормален човек би следвало да се замисли,защо пък всичките и предсказания са в полза на Русия и ще разбере,кой си ги измисля! Това е подобно на конспиративните теории,които всички са срещу САЩ и ЕС,следователно пак е видно кой ги измисля,само русофилите-предатели ,не могат да вдянат!