Привикваме посланика си от Москва за... консултации

Борисов е разговарял с дипломатическия ни представител
Обновена: 27 мар 2018 18:26 | 27 мар 2018 15:09, Елка Василева
253
Привикваме посланика си от Москва за... консултации
Бойко Борисов. Снимка: архив, Reuters

България привиква посланика си в Русия за консултации с българското правителство.

Министър-председателят Бойко Борисов проведе телефонен разговор с извънредния и пълномощен посланик на България в Руската федерация Бойко Коцев.

Още по темата

Двамата са обсъдили случая "Скрипал", както и реакциите по него в Русия, в Европейския съюз и на международната общност.

Премиерът Борисов разпореди на посланик Коцев да се прибере в София за консултации с българското правителство, съобщи правителствената пресслужба.

Вече стана известно, че 24 държави, включително САЩ и 17 страни от Европейския съюз, експулсират руски дипломати заради отравянето на двойния агент Сергей Скрипал и дъщеря му.

България не е сред страните, които се включват в акцията. Това става ясно от думите на премиера Бойко Борисов в Брюксел. Той каза, че няма достатъчно доказателства за участието на Русия, както и че трябва да се консултира с коалиционните си партньори от "Обединени патриоти", преди да реши дали София ще участва в европейската акция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
25
 
6
 
! Отговори
пипай здраво! преди 6 години
Правилен ход! Трабва да му даде съответните инструкции.Рашките са коварни и трябва да се пипа внимателно но здраво.Отсечем ли поне една от главите на ламята после е лесно.
164
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доказателства има,но не се дават на всеки.Руските служби не за първи път избиват неудобни в Англия.Сред тях е и Георги Марков,ликвидират по заповед на Москва,с руска отрова в "българския чадър".Руските тайни сружби ,са избили цялата фамилия на Скрипал.
163
7
 
21
 
! Отговори
Страх тресе Борисов преди 6 години
Когато се самозабравиш ставаш зависим от други. Борисов си мисли, че като може да запуши устите на хора в България, то е така и на международно ниво. Но и в Турция и в Русия имат компромати за него. А шавна, а си отиде.
162
5
 
26
 
! Отговори
Жалки преди 6 години
До НАПРЕД БЪЛГАРИ!Ако Тереза Май скочи утре от моста в Темза и ти и ЕСто ли ще скочите? Така като ви гледам как сте тръгнали като го-ве-да към кланицата няма да се очудя, а и за това много мозък не се иска.
161
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко ,действително трябва ,да санкционира руснаците ,като отзове чистачката/ако има такава/ на посолството!Каквито доказателствата,такава и реакцията ни!
160
23
 
5
 
! Отговори
МАКЕДОНИЯ преди 6 години
е по-достойна от нас да бъде член на НАТО и ЕС! Македония изгони вече рески" дипломат"! Къде сме ние?
159
24
 
8
 
! Отговори
НАПРЕД БЪЛГАРИ! преди 6 години
КЪДЕТО ЕС---ТАМ И НИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!ДА НАРИТАМЕ РУСКИТЕ *** !!!!
158
1
 
7
 
! Отговори
6 преди 6 години
Русия ще изхвърли всички други само сега има др работи
157
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във връзка с #142: Вижте си представителната извадка от плюсове и минуси и колко е прав проф,Христов за процентното оношение на *** спрямо нормалните хора!Страхотна представителна извадка,която направо потвърждава написаното от мен!Благодаря ви,за съжаление и продължавайте в същия дух,генетични роби!Ама този път ще има ново "присъствие",но няма да има глупави руснаци!Защото никой не може да ви освободи,от самите вас!
156
4
 
16
 
! Отговори
Реал Мадрид преди 6 години
Ако Боко беше мениджър на Реал Мадрид със същите резултати които има у нас като премиер, колко сезона мислете че биха го търпели на този пост?
155
20
 
5
 
! Отговори
Не само... преди 6 години
отзован наш посланик от Москва, но трябва, дори е задължително да се подканят руските"дипломати" в най-скоро време да напуснат България!!!
154
4
 
26
 
! Отговори
начо преди 6 години
Ами ако утре Юнкер или Тереза Мей кажат да отзовем жените си при майките им и това ли е в евронормите . Нищо не става от европейския съюз - пълнят си гушите една шепа народ и при нас и навън - другите пляскат с ръце - не народ а *** сме както е казал поета
153
25
 
6
 
! Отговори
АМИ , СРАМ МЕ Е ... преди 6 години
НЕ ИСКАМ ДА ИМАМ НИЩО ОБЩО С РУСКИТЕ УБИЙЦИ И РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ НА ОТРОВЕН ГАЗ "НОВИЧОК"!ДИПЛОМАТИТЕ НА РУСИЯ --ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ И ЕС!ВЕДНАГА!!!!!!!!!!!!!!
152
6
 
3
 
! Отговори
ВСИЧКИ ДО... преди 6 години
един заедно срещу НКВДКГБ ! Всички до един заедно срещу НКВД-КГБ слугите тук! Планът на мнимото отстъпление от властта на комунистите в Съветския съюз/Русия/ с преобразуването на феодално-комунистическата във феодално-олигархичнокомунистическа система с основна цел да се представят пред Света като новопоявила се демокрация, за да привлекат инвестиции и технологии от развитите западни държави и Япония се сгромолясва със страшна сила! Този сатанински план беше приложен и тук в България!
151
5
 
27
 
! Отговори
Дарко преди 6 години
До АнонименВъв Варна е страшно. Руснаци се заселват тук, а кмета Портних е бил с руско гражданство до 2011 г. Срам ме еСрам те е от Руснаците? Ами от джихадистите които ЕС ни вкарва не те ли е срам? И какво точно Руснаците ти направиха за да се засрамиш толкова много? Защото аз мога да кажа че ме е срам от тебе, но без аргументи това не означава нищо.
150
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как така ще отзовава посланика? Не трябвали правителството да реши? Че и парламентът? Не сме ли парламентарна република? Или сме май бокова бананова република?92736
149
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никога не съм гласувал за гроб - оказва се следователно, че съм от малцината умни българи, които са останали в България заради България. Още при царчето разбрах, че ББ е пълен клоун. Не се хваля, но съм надарен с талант да разбирам хората.
148
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай *** Натегачев, с премрежен поглед, като на кръстника...След срещата с началника му - Ердоган на когото се натегна яко, отново се извъртя.Сега решил да се натегне и на другия си началник - Туск.Да им подари по едни мускали и да се знае с кого си имат работа.
147
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов драстично намали времето до поредното му изгонване от властта. Колониалната администрация вече открито застава срещу своя народ.
146
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във Варна е страшно. Руснаци се заселват тук, а кмета Портних е бил с руско гражданство до 2011 г. Срам ме е :(