Дъщерята на Скрипал "се подобрява бързо"

Но това на Сергей остава критично, съобщават от болницата
29 мар 2018 21:51, Петя Славова
68
Дъщерята на Скрипал "се подобрява бързо"
Снимка: Reuters

Състоянието на дъщерята на бившия полковник от ГРУ Сергей Скрипал - Юлия, " се подобрява бързо", заявиха от болницата, където бе настанена тя след натравянето, предава АФП и "Фокус".

Още по темата

Състоянието на Юлия Скрипал "се подобрява бързо и тя вече не е в критично състояние", съобщават от болница Салисбъри, като добавиха, че баща й продължава да е в критично, но стабилно състояние.

Бившият руски двоен агент Сергей Скрипал и дъщеря му бяха отровени с нервнопаралитично вещество във Великобритания.

Британското правителство обвини Русия за атаката с бойно отровно вещество срещу бившия агент на руското Главно разузнавателно управление, издал имената на много руски агенти във Великобритания. Москва отрича обвиненията, довели до незапомнена дипломатическа криза между Русия и западния свят.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Сега остава и Бин Ладен да възкресите бързо,иначе е някак скучновато.
48
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя нали беше излязла в социалните мрежи и сега няма как да крият, че е много зле.
47
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха-ха-ха, бяха почти умряли, шанса да се възстановят нулев, отровата без антидот, и хоп, щерката се подобрява. Как става това? И да не се окаже, че изведнъж е оздравяла, ще даде пресконференции, как агенти от КГБ са я дебнали в ресторанта, удома и къде ли не, отровили но вярата й в Английската демокрация и дала дили за живот. Тереза Мей е една изкуфяла лелка, която вместо да вземе мерки срещу ислямизацията, решила да бори Русия. Острова потъва в гей скандали, педофилия, проблеми с Брекзита.
46
1
 
6
 
! Отговори
Се тая преди 6 години
А да видим какво ще разкаже като се освести (ако и разрешат) Да не излезе накрая, че са яли гъби :)
45
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименПиши на Кирилица===Аз чета Днес от чужбина и когато умирам от желание да кажа и аз нещо, пиша на кирилица. Има толкова средства за транслитерация на Интернет. Изобщо не чета тези дето не си правят труда да се изкажат ясно на хубав български език. Изпитвам непеиятни чувства когато срещам нови думи нехарактерни за българския език.
44
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Се очакват от нея да каже ,че секунди преди да изпадне в кома е видяла Путин да стои на съседната пейка и ехидно да се подсмихва.
43
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От речта на В. Путин след преизбирането му за президент :.... И в заключение, искам да кажа на онези 36 % които гласуваха против нас - НИЕ ЗНАЕМ КОИ СТЕ! Благодаря и лека нощ"---------Не знам дали това са автентични думи на Путин или просто пародия, но беше публикувано на един английски сайт за политика в Туитър. Ако все пак е казал това, няма смисъл да умуваме дали има демокрация в Русия! :)
42
2
 
34
 
! Отговори
eddim преди 6 години
Че тия двамата да не се окаже накрая, че са били болни от грип с тежки усложнения.Щото тоя дето го показваха, от създателите на "Новичок", казваше компетентно - Няма спасение от него. Всеки опит за това е изтезание.
41
2
 
25
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Имам чувството, че и това оздравяване е част от англосаксонския план за дискредитиране на Русия с масовото медийно облъчване. Дали като се събуди няма да каже, че е видяла Путин на вратата.
40
3
 
12
 
! Отговори
Gordeite se преди 6 години
Edin pravoslaven istinski bylgarin ne go davam za 1 000 000 anglosaksi varvai toi stoi duxovno na svtelinni godini ot tiq gnidi leka noscht
39
3
 
29
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Накрая да не се окаже, че не били компютри, а компоти?
38
31
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, затова ли Мумията изчезна някъде из тайгата и само Лавров се обажда от катакомбите на КГБ централата ?
37
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добра новина за Човешкия род и лоша за отровната Мумия !
36
2
 
48
 
! Отговори
Зайко-Байко преди 6 години
Установихме, че не могат да лъжат, сега установяваме, че не могат и отрови да забъркват. Иската да излизат от ЕС а ние се държим за тях, като за удавници за сламка. Цвъко и той разтворил широко бузи, с мазоли на коленете, срамота е, какви Български политици са това. Не съм русофил, но очевадни лъжи не понасям, мислят ни за овце позор.
35
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
i tezi snimki ne sa taina pokazaxa gi v Angliq.Rusnacite umrqxa ot smqx
34
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Vidqx snimki ot mestoprestyplenieto v edna staq dvama policai bez nischto stoqt do dvama v skafandri koito sybirat uj gaz Pomislete ako v staqta ima novichok dali dvamata s obiknovernni drexi schtqxa da sa jivi dnes?Fakt
33
3
 
28
 
! Отговори
Баба Ъбсурдана преди 6 години
зависимости:"Русия гони 60 американски дипломати" и Дъщерята на Скрипал "се подобрява бързо"ЗНАЧИ:АКО Русия изгони още 60 американски дипломати то дъщерята на Скрипал напълно ще оздравее, а самия Скрипал ще почне да "се подобрява бързо"!АКО Русия изгони ВСИЧКИ западни дипломати най-вероятно Скрипал ще се подмлади с 20 години
32
31
 
3
 
! Отговори
олег преди 6 години
Извинете Великобритания, че има лекари и не е с медицината на Русия. Вие какво очаквахте да няма свидетели ли? Не забравяйте, че Русия не предава ясните убийци на Летвиненко и е отговорна за самолета на Малайзия
31
3
 
25
 
! Отговори
евронекадърници преди 6 години
Ингилизите забъркали 'новичок' а се получил 'старичок'..
30
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тереза е бездетна феми9нистка и е по - голям лъжец от Блеар