Руска военна мощ! Балистичната ракета "Сармат" излетя

Владимир Путин се похвали, че притежава нови видове оръжие
30 мар 2018 14:15,
391

Москва отново демонстрира военна сила. Русия тества тежката междуконтинентална балистична ракета "Сармат", съобщи Bulgaria ON AIR.

23-секундното видео, публикувано от руското министерство на отбраната, показва изстрелването на ракетата от космодрума на "Плесецк".

Това е вторият тест на ракетата в рамките на 3 месеца. В началото на март руският президент Владимир Путин се похвали пред Федералното събрание, че Москва е разработила нови видове оръжие, които нямат аналог в света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
3
 
20
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 6 години
Руските ракети са повече, по-модерни, по-тежки и трудно прехващаеми. При военен конфликт САЩ и Западът заминават. Все ще падне нещо и в Русия - няма как. Но огромната територия (близо 1/6 от Земята) и по-високите технологии са плюс. На USA не им е по-добро - нито стрелкови оръжия, нито артилерия, самолети, подводници, нищо. Русия пък няма адекватна икономика. Бог е разпределил нещата.
198
0
 
1
 
! Отговори
до Анонимен 227 преди 6 години
Такива динозаври като теб са за съжаление.
197
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кат Россия друга няма, тъй велика на света! -Иван Вазов
196
1
 
15
 
! Отговори
Гражданин преди 6 години
Нека видят какво ги чака, ако много знаят.
195
2
 
13
 
! Отговори
Пилот преди 6 години
Как се кефят глупавите дечурлига на руската ракета, какво си мислите че ще стане ако някоя от страните-Русия или САЩ изтреля такова нещо по другата? Междуконтинетталната ракета изминава разстоянието между Русия и САЩ за около 30 минути,време достатъчно за да бъдат изстреляни и ракетите на противника които са на бойно дежурство.Дори да бъдат прихванати част от тях от ПРО,други ще достигнат целите си, а това означава много смърт и то предимно на невинни хора и още смърт в последствие от радиация.
194
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже каква радост. Не мислят иновации за обществото си , което с пот вади от мините тея пари ...Ами ракети , ядрении заряди.Ерата на чукчитата и копията. Трагедия. Жал ме е за тези хора. На всякъде в европа цари туризъм , развитие , благополучие. ..теяя само кво ракерии има ли. Съжалявам ги вече самите руснаци.
193
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"'гладните сибирски диваци'"-Интересно ми е нещастно джендърче кого имаш впред вид.Дивака си ти :без икономика ,без образование,без медицина,без пари.На какъв се направи бе ,*** жалък
192
14
 
4
 
! Отговори
Дядо Соци преди 6 години
До . 210 Така е ..Ракетата определя целта , а не целта определя на къде да лети ракетата. Наскоро американски генерал каза, че никой не може да се доближи поне малко до нашите ракети. Аз на Путин ли да вярвям? Абсурт!
191
3
 
19
 
! Отговори
Марин преди 6 години
Понеже Руските ракети падат американците летят до МКС само с такива. Хахаха аман от *** ***.
190
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До пророка ОлегА вие цвилите от глад
189
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Роналд РейгънСпокойно приятели много скоро гладните сибирски диваци ще си режат ракетите и ще ги ядат вместо салам.Ти за българските пенсионери ли говориш?
188
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с тез коли и с тез gsm , голяма работа , че не правят , правят процесори но почти в лабораторни условия и им излизат скъпо .. И да направят кой ще ги купи като пазара е овладян от интел, амд и арм...
187
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
боли ме....
186
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
най-после една руска ракета да успее да излети !!!! Паднала е точно на 1.4 метра от целта с радиус 250 км.
185
9
 
19
 
! Отговори
Бай Мой преди 6 години
До Бай Ойтъпи рашки! Една хубава кола не могат да направят или поне един хубав телевизор! Само ракети са им в главатаАко твоята къща е заобиколена от бандити и се канят да нападнат семейството ви, вие няма ли да вземете мерки да се предпазите. Ще стоите и чакате да ви изколят ли? А колко коли България прави като сме в ЕСто, колко телевизори америка произвежда а и други консумативни продукти?
184
6
 
5
 
! Отговори
шоп преди 6 години
До 666 Ти от къде разбра че е невидима,кой го твърди това,от НАТО или руснаците сами си я хвалят? И да знаеш, това че не си българин ,не ти дава право да наричаш българите-булгаристанче. Както аз не те наричам москал или ***,не разбрах от кои си.
183
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До SpsceX Tesla фалира , инвеститорите съдят мошеника Илон Мъск
182
18
 
5
 
! Отговори
Смехурко преди 6 години
"Руска военна мощ! Балистичната ракета "Сармат" излетя"Излетяла? Брей!Каква мощ!
181
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До SpsceX207 Личи си че са изпробвали руски лекарства върху теб,не е нужно сам да се хвалиш!
180
21
 
5
 
! Отговори
Бай Ой преди 6 години
*** рашки! Една хубава кола не могат да направят или поне един хубав телевизор! Само ракети са им в главата