Руска военна мощ! Балистичната ракета "Сармат" излетя

Владимир Путин се похвали, че притежава нови видове оръжие
30 мар 2018 14:15,
391

Москва отново демонстрира военна сила. Русия тества тежката междуконтинентална балистична ракета "Сармат", съобщи Bulgaria ON AIR.

23-секундното видео, публикувано от руското министерство на отбраната, показва изстрелването на ракетата от космодрума на "Плесецк".

Това е вторият тест на ракетата в рамките на 3 месеца. В началото на март руският президент Владимир Путин се похвали пред Федералното събрание, че Москва е разработила нови видове оръжие, които нямат аналог в света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до анонимен 252 - цифрите са безпристрастни, и ако на тебе отговора не ти е ясен имаш голям проблем!
218
0
 
9
 
! Отговори
Пилот преди 6 години
До Анонимен Всъщност това не се учи в училище,но да те светна,Грузия нападна Р.Ф. по заповет на оня дето си яде после вратовръзката,Сакашвили ли беше, за това му се наложи да избяга от Грузия.Появи се после и в Украйна но и там не му провървя,сега май е в затвора още.За Украйна е дълга тема, а за БОВ в Англия още няма конкретни доказателства.
217
4
 
12
 
! Отговори
до анонимен преди 6 години
Руския военен бюджет беше около 70 милиорда $$$, това включва - Воено Промишленя Комплекс, Конструкторските Бюра и Институти, заплаттите, обурудването, храната и битовите условия за личния състав - професионална и срочнослужеща армия!!!Американския Военен бюджет е 770 мил. долара, т.е. 10 пъти повече!Пита се чий военен бюджет е по-ефективен!!!Що се касае до МОЛ-овете ами те и в Щатите си горят от време на време!Забрави ли например пожара в Англия, Лондон миналата година????
216
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вижда се какво е положението колко още ще търпиме да сме в нато!?
215
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
246 Язък ти че си ходил на училище пилоте , нищо не си научил . Провакациите са дело на Путин. Той нахлу в Грузия и Украйна , анексира Крим , постоянно дрънка оръжие и използва БОВ в ЕВРОПА
214
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 224 *** произвежда такива като тебе, питай майка си.
213
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скъпи ми шоруши Крим е руски и вятърът на промяната си обърна посоката! Китай и Русия не ползват щд.
212
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
244 Произвеждаме много неща . Икономиката ни е значително по разнообразна от руската и което е по важно по конкурентна, защото изнасяме за развития пазар на ЕС доста други стоки с висока добавена стойност извън суровинните .
211
0
 
12
 
! Отговори
Пилот преди 6 години
Деца, точно кукловодите на *** по някаква причина искат голяма война в Европа, може би защото доларите станаха прекалено много, дълговете прекалено голями, доверието в световната икономическа система намалява, не знам,те си знаят,но постоянните провокации към ядрена сила като Русия не са случайни.А това кой на чия страна е бил, после няма да има значение.
210
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
владими'ч, хората ти *** задушени по моловете, да бехте една пожарна поне измислили , като палите поне и да гасите, да спасявате! децата умират, владимич, тия деца дето си играят с противогази! понякога си задавам въпроса - а бе, тия хора ли са?!
209
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставете ги руснаците,американците....... По интересното е *** какво е създал,какво произвежда...?
208
2
 
5
 
! Отговори
kjh преди 6 години
ami nie? nashite gi unishtovihme , a sega turciq izpitwa swoi , a nie treqbwa da pokanim usa da ni pazi!! koloniq ,koloniq sme nie!!!den na nezavisimost nqmame i ne biwa da praznuwame!!
207
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При управлението на Путин, Русия почти веднага започна процес на дедоларизация, погасявайки чуждестранни дългове в долари, опитвайки се да се отърси от този икономически натиск. Днес Русия е една от страните в света с най-малък обем държавен и частен дълг, деноминиран в долари, а скорошната забрана за използването на американски долари на руските пристанища е последният пример за това.
206
12
 
8
 
! Отговори
сс преди 6 години
От целия свят само руснаци, севернокорейци и русофили изпадат в екстаз от оръжията на Русия. Само не знам защо всички русофили децата им са на запад от Букурещ, а не в Москва.
205
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
някой хора затова *** като побъркани.Като неразбират от дума така ще е!
204
1
 
2
 
! Отговори
шоп преди 6 години
До Пян_Гъ Територия огромна но хората са основно в европейската и част най-вече Москва и Питер. Та както казваме ние-като ти умре кравата еб.м ти люцерната.
203
2
 
6
 
! Отговори
до Анонимен 237 преди 6 години
От Анонимен русофоб какво се очаква? Глупости, лъжи, измишльотини.
202
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От русия освен смърт, глад и венерически болести друго какво да се очаква ?
201
1
 
21
 
! Отговори
Само питам преди 6 години
Абе какво стана с американските совалки,защо не летят вече? Гума ли са спукали?
200
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Бай ОйТъпи рашки са изобретили доста неща ама ти откъде да знаеш.