Путин и Ердоган говориха час и половина. Какво си казаха?

Руският президент доволен от търговския обмен между двете страни
Обновена: 3 апр 2018 22:01 | 3 апр 2018 22:00, Красимир Ангелов
198
Путин и Ердоган говориха час и половина. Какво си казаха?
Снимка: БТА

Президентите на Русия Владимир Путин и на Турция Реджеп Тайип Ердоган разговаряха час и половина преди началото на седмото заседание на Съвета за сътрудничество на високо равнище в Анкара, предаде ТАСС.

Путин отбеляза, че преди заседанието са били осъществени многобройни контакти на различни нива, при които открито и конструктивно са били обсъдени двустранни и международни въпроси и решени възникнали проблеми.

Още по темата
На заседанието на Съвета за сътрудничество Путин изрази задоволство, че през 2017 г. търговският обмен между двете страни се е увеличил с 40 процента и е достигнал 22 милиарда долара, а взаимните инвестиции се доближават до 10 милиарда долара от всяка от страните.

"Съветът за сътрудничество има важна задача - да осигури координация на руско-турското партньорство в най-различни области на принципите на взаимно уважение, равноправие и отчитане на интересите на другата страна", посочи руският президент.

Путин каза още, че сред приоритетите на сътрудничеството е доставката на руски зенитно-ракетни системи С-400 Триумф в Турция, а на предстоящата среща на междуправителствена комисия ще бъдат обсъдени перспективите за по-нататъшно снабдяване на Турция със съвременна руска военна продукция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
4
 
37
 
! Отговори
Су 34 преди 6 години
Само хвърли един поглед на долните коментари и няма как да не се убедиш в това моменталически!----------Кат няма с кво да им отговориш на коментарите ти остават беззъби лафове взети назаем от турските сериали, за които турската държава си плаща да вървят по нашите канали.
45
3
 
31
 
! Отговори
8===o преди 6 години
Говорили са си как да си поделят България.
44
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви са тия деца отзад с български народни носии? Да не е някакъв жест към Бойко от страна на Ердоган?
43
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Супол 34 Избива комплекси па...:-):-):-)
42
4
 
37
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
До Су 34Аллах да те благослови, рожбо джиздаво!Ако не си и ти да ни осветлиш нас, простите турци, ще сме като изгибени уфтсе в мрака на невежеството! Добре, че си ти да ми казваш какви са нещата, дето аз ги виждам и пипам! Вече почнах да вярвам, че дори и най-глуп.авият бългейрин е стократно по-умен и от най-умния турчин! Вай анасъна, сайън сеирджилер ... вай вай вай вай ...
41
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** 34... Избива комплекси па :-):-):-)
40
5
 
35
 
! Отговори
Су 34 преди 6 години
Както и да е - скоро ще се удари и първата копка за канал "Истанбул", и след това Босфора се затваря за корабоплаване! Само за туристи и местни рибари.Всичко друго минава през канала и си плаща като поп!------------Идеално, строй, а в деня на откриването ще ви изпуснем водите на язовир Ивайловград, Кърджали, ще пуснем едновременно шлюзовете на дигите по Марица, Арда, Тунджа.ще видим какво ще остане тогава от евтината ви уйгуро - селджукска държавичка!
39
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Че и двамата, дори за чееп за зеле не стават."О даа, казали са...трябва да се посъветваме с най великите зелки българите:-):-):-):-)
38
6
 
35
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
До Анонимен 47 Българинът е неверотно некадърно създание, но за сметка на това пък претенциите му са интер-галактични! Само хвърли един поглед на долните коментари и няма как да не се убедиш в това моменталически!Единствено децата на българите са хубави, защото като ги правят, не се налага да си ползват ръцете!
37
5
 
37
 
! Отговори
До Су преди 6 години
Сюмюк...57 дена не са 5 месеца, а символизират 57 армия в Чанаккале...А дата в която вленаха символизира победата на Чанаккале...Т.е всичко беше планувано... Кога точно да се влене и кога да свърши... А ти може да умреш от яд... 500 години ти са били малко:-):-):-)
36
5
 
38
 
! Отговори
Су 34 преди 6 години
До Ястреб ОсманлийскиНе, ти си чист етнически българин. "Турци" не съществува като понятие, това е измислица и фалшификат.
35
5
 
36
 
! Отговори
Су 34 преди 6 години
До Ястреб ОсманлийскиУ льоловците кюрди няма нищо повече на разположение от лекострелково оръжие. Това ли ти са трофеите от тези гламави селяни, които 5 месеца едва надвихте и то с помощта на финансираните от вас отдавна арабски пълчища от терористи. Даже и за редовна армия нямахте сили освен спецназ. Ако вие имахте някакво по-силно оръжие срещу нас щяхте да го използвате, но срещу нашите МиГ 29 , системите ни С - 300, както и срещу водата на язовир Ивайловград нямате абсолютно нищо насреща1
34
9
 
36
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
До Анонимен 43Все умници са тези българи бе мама му ...!Не съм бил нито турчин, нито българин, ами ***! Що бря, чоджуум, в българия турци не никват ли?!
33
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турция е член на Г20- 20-те страни, които произвеждат над 90% от БВП на планетата и заема17-то място.България е на 80-то място по БВП след цял бюлюк африкански, южноамерикански и азиатски държави като Мянмър, например.Не, че българинът е лош работник, напротив, където и да иде по свет се раздава до край, лоши са българските политици и бизнесмени.
32
5
 
36
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
До Су 34Селямун алейкюм, аркадаш!Ми за толкова време можем, за толкова време превзхме! Кое не ти хареса при превземането на Африн?И кажи кое няма да ти хареса при превземането на Менбидж? И като се отвори дума за Африн - досега трофеите на турският аскерса над 600 прицепа с чисто ново, последна технология въоръжение!Това е малко повече от целия арсенал на великата бългейрска армия, нали?
31
6
 
40
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
До ЖороУспокой се бе Жорко! Злобата е безполезна, че и вредна, пък безсилната - още повече! За турците знам, че има доста бохлуци и между нас, но как може да се сравним със 7 милионното балканско племе, за което дори в разширената им история пише:"срещнали се на полянка, прабългарин и славянка,цуни-гуни, вади-тури, народили чукундури,хем ебливи, хем крадливи, но най-вече злобливи!"Не напразно за 7 г., 7 милиарда хора около света пропищяха в един глас от това 7 милионно племе булгейрско!!
30
6
 
38
 
! Отговори
Су 34 преди 6 години
До Ястреб Османлийски Запишете си някъде - най-късно до 2025 година еврейогейталашката *** ЕС ще бъде разтурена от тия двамата на снимката. Преразпределенито на Юропата е договорена, освен някои малки детайли.-------Записахме си, а сега ти си запиши:Ако ставахте за войници за 140 години 140 пъти да бяхте взели България. Но не ставате за войници - "едномилионната" ви армия 5 месеца превзема едно загубено кюрдско село наречено Африн с 5 000 души жители.
29
1
 
37
 
! Отговори
Хроники от Ада преди 6 години
Садам и Кадафи сърбали чай с наргиле на гости при турския шейтан и попитали домакина:-Ваше нищожество,кога ще ни доведете нашият брат Ердоган за да си направиме тройка?-Ердоган,деца мои има още малко работа на земята,за да се объркат нещата,да съсипе Турция и да пострадат добрите хора.И добавил:-Той е любимият ми син!Него съм изпратил на Земята.
28
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най големите врагове на България се събрали на лафмоабет и тука има българи, които ги хвалят. Ноу комент.
27
10
 
39
 
! Отговори
Су 34 преди 6 години
До Ястреб ОсманлийскиЗатворят ли се КПП Свиленгрд за 48 часа вие умирате от глад. Цялата ви търговия минава през наша територия. И това на фона на мизерната ви бананова икономика и последният пердах, която ядохте от кюрдите в Африн.между другото, кога ще "превземете" Манбиндж?