Тръмп туитна: Русия, приготви се! Ракетите идват в Сирия – нови и "умни"

"Отношенията с Москва са по-лоши и от Студената война", призна той
Обновена: 11 апр 2018 21:03 | 11 апр 2018 16:24,
838
Тръмп туитна: Русия, приготви се! Ракетите идват в Сирия – нови и "умни"
Снимка: Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова Русия да се приготви за американските ракети в Сирия.

Американският държавен глава написа предупреждението си в Тwitter и даде да се разбере, че US-ракетите ще са ответна мярка на предполагаемата химическа атака срещу цивилни, извършена през уикенда.

Това предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Още по темата

"Русия се заканва да свали всяка ракета, изстреляна срещу Сирия. Приготви се, Русия, защото те ще дойдат - хубави, нови и "умни"! Не бива да си партньор с изтребващо с газ животно, което убива хора и изпитва наслада от това", написа Тръмп, имайки предвид сирийския президент Башар Асад.

Отговорът на Кремъл не закъсня.

"Умните ракети" трябва да летят срещу терористи, а не срещу законно правителство, което от години се бори срещу международния тероризъм на своя територия ", каза говорителката на руското външно министерство Мария Захарова, цитирана от ТАСС.

В профила си във Facebook тя добави, че ракетен удар по Сирия може да унищожи всички доказателства по случая с предполагаемата употреба на химически оръжия в Източна Гута.

Малко по-късно Тръмп призна, че отношенията между Москва и Вашингтон са по-лоши и от времето на Студената война.

Той попита Русия дали не иска САЩ да й помогнат за укрепване на икономиката и да се спре надпреварата във въоръжването.

"Нашите отношения с Русия сега са по-лоши от когато и да било, включително през Студената война. Няма причина за това. Русия има нужда да й помогнем за икономиката, което ще стане много лесно, а ние имаме нужда всички държави да работят заедно. Да спрем надпреварата във въоръжаването?", написа Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


838
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
487
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Великият политик, създателят на Втория германски райх Ото фон Бисмарк е казал:"Зная сто начина да изкарам руската мечка от бърлогата и, но не знея нито един начин как да я прибера обратно"
486
2
 
15
 
! Отговори
Ха,ха,ха, преди 6 години
До АнонименНАТО наказва диваци и агресори ,НАТО троши костиТи да не си чел някоя реч на Хитлер бе или си сънувал въодушевени Тръмпови слова?
485
11
 
7
 
! Отговори
на всеки километър преди 6 години
Тръмп не е гледал филма " На всеки километър " и затова не знае колко "могъща" е червената армия особено пък когато е подкрепена от български полезни ***.и !
484
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
16 .10. 1962г.28. 10. 1962г.И ДВЕТЕ ВЕЛИКИ СИЛИ СА РАЗБРАЛИ,ЧЕ ВОЕНЕН КОНФЛИКТ М/У ТЯХ Е УМЪРТВЯВАНЕ НА ПЛАНЕТАТА. КОЛКОТО И ДА СА НАПРЕДНАЛИ ТЕХНОЛОГИЙТЕ ЯДРЕНИЯТ РАЗПАД НА АТОМА Е МНОГО ТЕХНОЛОТИЧЕН И ЕФЕКТИВЕН ТАКА,ЧЕ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СИ ПОХВЪРЛЯТ ТОМАХОК И КАЛИБЪР НО ДО СЕРИОЗНИ В СМИСЪЛ ПАГУБНИ ЗА СВЕТА ДЕЙСТВИЯ НЯМА ДА СЕ СТИГНЕ.
483
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На "Джон Кук" един контейнеровоз му стига!Знаем вече, имаше два успешни случая.
482
1
 
25
 
! Отговори
ИСТИНАТА: преди 6 години
Русия никога не започва войни - Тя само ги завършва.Старши сътрудник Новичоксим Есчетиристотинчук, ФСБ!!!
481
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Айде Деси..ха,хааааНе ме съжалявай ....Аз съм си опекъл нещата!И как си опече нещата, завил си се с юргана, скрил си се на жена си под полата или се надяваш на Рамбо да те пази? Много си глупейшън, жалко за тебе!
480
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде бяха четирите американски бази в България, където е базирана окупационната армия. Щото там ще е най-опасно. И в София разбира се.А на този с опечените неща, все пак да провери дали ги е опекъл , щото може да ги доопекат.
479
20
 
5
 
! Отговори
пехотинец преди 6 години
Нормална процедура на Цивилизованият Свят. Не може да бъдеш свидетел на зверства срещу цивилно население и да стоиш безучастно. Сега за по малко от седмица всички чугунени руски танкове ще потънат строшени на две в сирийските пясъци, руските аероплани ще бъдат приземени но съставни части и руските гемии ще се превърнат в уюутен дом за средиземноморските риби и раци! Диктаторът ще си намери майстора съвсем скоро!
478
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименТи не се притеснявай за България и не ни плаши с руски ракети ! Русия до НАТО не може да се доближи ! НАТО наказва диваци и агресори ,НАТО троши кости , НАТО пази териториите си ! НАТО Е ГАРАНТ ЗА СИГУРНОСТ И НЕ СЛУЧАЙНО ВСИЧСИ СЪСЕДИ НА русия ИСКАТ В НАТО !
477
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До данооще тази нощ да има американски ракетни удариМомчурляк, на война ли си играеш? Ще се размирише на говеждо бе хлапе! Нещо тъпичко го даваш.
476
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТЕРЕЗА МЕЙ ОТКАЗАЛА НА ТРЪМП ДА УЧАСТВА В ТАЗИ АКЦИЯ.ЯВНО И СТИГА РЕЗИЛЪТ СЪС СКРИПАЛ.
475
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не забравяйте, че България е член на НАТО, значи враг на Русия. И когато дойдат руските ракети и ви изпържат меките зад1ници, никой няма да дойде да ви спасява, щото всеки ще спасява себе си.Така ще платите за голямата си любов към евроатлантическите ценности.
474
9
 
5
 
! Отговори
дано преди 6 години
още тази нощ да има американски ракетни удари , масови ,много часови , насочени не само към една цел ,а към няколко !
473
2
 
14
 
! Отговори
Бае ви Герги, преди 6 години
Говедарите са пуснали говедата с български произход и те горките мучат ли мучат. Надяват се да бъдат най-отзад на опашката пред кланицата!
472
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бе, ама не си на мястото на Тръмп и никога няма да бъдеш.Така ще си останеш една кръгла нула през целия си живот. "0"
471
4
 
18
 
! Отговори
Деси преди 6 години
Горките вие, които подкрепяте американската политика. Жал ми е за вас!
470
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АКО АЗ СЪМ НА МЯСТОТО НА ТРЪМП ЩЕ ДАМ МОМЕНТАЛНА ЗАПОВЕД ВСИЧКИ *ПУТИНИСТИ В СИРИЯ ДА БЪДАТ ИЗБИТИ МОМЕНТАЛНО!!!*ПУТИНИСТ-СЛУГА НА ЛУЦИФЕР БЕЗ СЪВЕТ И МОРАЛ ЗА ПАРИ ГОТОВ ДА ТЕ УБИЕ БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛИ!
469
3
 
14
 
! Отговори
Бай шиле преди 6 години
Там у Америката наемат ли четвърти километър ?
468
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
изпускаме си нервичките, а? твитки-митки, обиди, епитети, животни, менажерии, слюнки фърчат...