Боен призив в Русия: Православие или смърт!

Съюзът на православните знаменосци иска връщане на царизма
21 авг 2018 22:15, Елка Василева
411

Те си искат царя

Леонид Симонович-Никшиш е председател на руския Съюз на православните знаменосци. Тази националистическа групировка е за връщането на царизма. Тя пропагандира своите възгледи с всевъзможни шествия и акции. Не се притеснява и да гори книги. Снимка: Reuters

"Православие или смърт!" – е бойният призив на Съюза на православните знаменосци. Националистите са за връщането на царизма. Те са убедени, че светската държава не е подходяща за Русия, пише Дойче веле


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


411
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
234
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на веле плоските пропаганди. барух католичката на гранта на фондацията дриска глупости а троловете им папкат.
233
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само такива щуротии са им в главите на руснаците. Как пък за толкова години не измислиха нещо свястно. Първо култ към Ленин, Сталин, мумии, мавзолеи, пирамиди..., сега пък тия. Никога няма да се оправят ейййй...
232
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От коментар номер 257 и 259:Разбирам ги и подкрепям добрите предложения на тези хора, а именно, че те държат на Светото Православие и царската власт, както и на Русия, но... не ми харесва този лозунг, призоваващ към насилие на други НЕправославни. Самата групировка има добри идеи, освен като изключим думата "смърт", но самите представители.. те имат доста неприятен външен вид.. в черни, ужасни и грозни дрехи. А църковните принадлежности - в противовес на канона Православен християни съм.
231
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От коментар номер 257 и 259:Историята учи, че народите са имали царе, царици , принцове и принцеси (престолонаследници). Мисля, че историята е права в това отношение. Революцията не носи като цяло нещо добро, макар и да има съвсем малко ползи от нея. "Ползата" от революциите и смяната на царската власт с друга, не води до добро. За съжаление, руснаците, повлияни от идеите на убиеца Ленин и на масоните, сменят царската власт в Русия.
230
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продължение от мнение номер 258:Православието и Римо-Католицизмът показват красотата и благородството на Христовата Вяра. Аз съм щастлив, че съм православен християнин и българин. Радвам се, че България е приела Светото Православие, и че в България е общ дом и за православни християни(МНОЗИНСТВО), католици и др.религиозни представители(които са малцинство).Относно Съюза на православните знаменосци и връщането на царската власт в Русия, да,съгласен съм. Историята учи ,че народите са имали цар
229
0
 
7
 
! Отговори
extremist преди 5 години
НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКАКВИ ФОРМИ НА РЕЛИГИОЗЕН ФАНАТИЗЪМ - БИЛО ТО ХРИСТИЯНСКИ, ИСЛЯМСКИ И ТАКИВА КОИТО ОЩЕ НЕ СА ИЗМИСЛЕНИ
228
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
" Боен призив в Русия: Православие или смърт!"Аз съм Православен Християнин, но... НЕ съм съгласен с този лозунг. Истина е, че Светото Православие е Истинската Вяра в Христа Бога, Която води до спасение на човешкия род, но този лозунг... този лозунг не ми харесва. Когато християните в Римската империя са получили своето исконно право да изповядват Вярата си без да бъдат преследвани и убивани, самите християни НЕ са повдигали така да се каже "гонения" против НЕхристияните - иудеи и езичници.
227
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
" Боен призив в Русия: Православие или смърт!"Аз съм Православен Християни, но... НЕ съм съгласен с този лозунг. Истина е, че Светото Православие е Истинскиата Вяра в Христа Бога, Която води до спасение на човешкия род, но този лозунг... този лозунг не ми харесва. Когато християните в Римската империя са получили своето исконно право да изповядват Вярата си без да бъдат преследвани и убивани, самите християни НЕ са повдигали така да се каже "гонения" против НЕхристияните - иудеи и езичници.
226
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия двамата кога са станали такива православни фундаменталисти? Като ги гледам по времето на Брежнев сигурно са били партийни секретари. А техния цар, офицер от КГБ, той колко ли е православен?
225
0
 
1
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До Анонимен 244 То па една породааа.....
224
0
 
3
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
По правилно е Православие и свобода. За смъртта знаем.
223
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде и тия... сетили се за православие. Руснаците 100 години разнасят бацила на атеистичния комунизъм по света, сега пък им се приискало православие! Още държат мумията на оня сифилитичен ***-гей в центъра на Москва, много са православни, няма що.
222
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са някакви попове-ловджии, много са смешни!
221
3
 
11
 
! Отговори
Ако някой им обещае преди 5 години
Безплатна водка ще повярват и в Църквата на Летящото Спагетно Чудовище. Руснаци, Сър!
220
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия смешници на снимката не ги знам за какво се борят, но приличат на талибани.
219
1
 
4
 
! Отговори
Мдаа преди 5 години
Като стане Кадиров пРезидент на терораша това ще им е изборът на обикновените руснаци
218
6
 
1
 
! Отговори
До 277 преди 5 години
Еми не знам какви са ама комплексарим като теб наживо нищо не смеят да им кажат! Типичен "мъж" в България си))
217
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кви са тея дърти деградета?
216
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"У- РАААА!!"У- РААААнов рудник... АХАХАХАХ
215
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Предполагам смяташ, че морските тюлени изгониха лошата Османска империя от нашите земи."По време на "лошата" Османска империя, 500 години българинът си остана българин.А по време на сръбска окупация под диктовка на добрата Русия, например в Македония, българите бяха избивани, бити, претопявани и всички които са останали живи, е трябвало да се отрекат от българските си корени. Чак до толкова, че днес македонците да вярват, че нямат нищо общо с българите.