Боен призив в Русия: Православие или смърт!

Съюзът на православните знаменосци иска връщане на царизма
21 авг 2018 22:15, Елка Василева
411

Те си искат царя

Леонид Симонович-Никшиш е председател на руския Съюз на православните знаменосци. Тази националистическа групировка е за връщането на царизма. Тя пропагандира своите възгледи с всевъзможни шествия и акции. Не се притеснява и да гори книги. Снимка: Reuters

"Православие или смърт!" – е бойният призив на Съюза на православните знаменосци. Националистите са за връщането на царизма. Те са убедени, че светската държава не е подходяща за Русия, пише Дойче веле


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


411
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
214
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Първо точно печатна грешка е: дължи се на поправките на андроид."Охооооо, сам си вкара автогол. Поне да беше измислил по-хитрото оправдание, че на БДС клавиатурата на стационарните компютри буквите се намират една под друга. Ама не, ти сам реши да кажеш, че е заради Андроид. А там буквите са далеч една от друга. А Андроид няма да ти направи "подсказка" с грешното изписване на тая дума.Обаче ти може да си от руските ***, хахаха, на руската клавиатура за Андроид буквите са една под друга.
213
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ХААХХАХ! Щеше ли да има такава голяма Русия днес, ако не беше Златната орда? Отговор - НЕ!
212
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо точно печатна грешка е: дължи се на поправките на андроид.И второ нали твърдиш, че не сме окупирани от Франция.Предполагам смяташ, че морските тюлени изгониха лошата Османска империя от нашите земи.
211
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По скоро да живее източна Европа. С нейните си ценности и начин на живот.Различни сме от запада, което не означава по-лоши, просто различни.А на Тереза Мей и да и целувате кафявата точка, пак няма да станем британци ( дали е за хубаво или за лошо) С Руснаци, Сърби, Поляци, Словаци, Румънци сме си една порода
210
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"И второ точно след Дойран Франция окупира България. Да те уча ли как се използва google"Първо, не е печатна грешка, а е типична за хора с нисък умствен потенциал.Второ, трябва да ти светне една лампичка, че умишлено съм казал "дори и при Дойран".Трето, имаше една реклама в която се казваше "не става само с ядене, трябва и акъл". Помниш ли я? ;)Та, не става само с четене, трябва и разбиране! Всеки може да чете в Гуугъл, но малко хора могат да разбират.
209
9
 
4
 
! Отговори
аз преди 5 години
Супер! Да живее Русия и свободна България!
208
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо е печатна грешка.И второ точно след Дойран Франция окупира България. Да те уча ли как се използва google
207
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Англия срина София от бомбандировки. Франция окупира България С Германия играхме в първа и втора световна смешка и го отнесохме."Пише се "бомбаРдировки".Англия е сринала София, защото България обявява война на който и падне, без да мисли за последиците. Франция никога не е окупирала България (дори и при Дойран)! Но за сметка на това руски окупационен корпус е бил в Македония, изправен срещу българи. Русия бомбардира Варна и Балчик. Русия навлиза в Тутракан. Сърбия ни напада в няколко войни.
206
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
289 ако ходиш на баба на гости без уговорен час не си приличаш с немците. Значи или си по-различна порода човек, или като седнеш с друшки на запой го докарваш на донски казак
205
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ти си прав.Англия срина София от бомбандировки.Франция окупира БългарияС Германия играхме в първа и втора световна смешка и го отнесохме.САЩ, Франция, и Англия ни подариха на Русия.Същите хич не искаха Османската империя да си отива.И след като империята си отиде, чинно ни накъсаха територията.Да не забравяме, че при войната със сърбите Австрия е зад гърбът им. Историята не започва през 45 година.И пак историята показва, че полюсите се въртятВеднъж е силен Запад, после Изток.
204
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са признаци, че православието навлиза в етап на изчезване. Гърчовете на предсмъртната агония, често са много силни.
203
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГoшуЗначи сега си евреин? Мдааа, евреите всичко правите за пари.
202
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Даже и да не си вярващ, манталитета, държанието, отношението към другите е чисто православно. Истината е че си приличаме със сърби, румънци, руснаци и др. Ама никак не си приличаме с германците и французите."Прав си... Сърбите ни колиха, а масово българите днес им лиж*т з*дника. Руснаците дойдоха да ни завладяват, територия на Османска империя, а ги почитаме като освободители. А Франция и Германия контролират Европа, докато ние сами затъваме в мизерия. И българин дърпа българи все надолу.
201
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Православието не е да вярваш и да се кръстиш. Това е начин на живот. Погледнете православните държави (всички до една си приличат по манталитет)Даже и да не си вярващ, манталитета, държанието, отношението към другите е чисто православно.Истината е че си приличаме със сърби, румънци, руснаци и др.Ама никак не си приличаме с германците и французите.
200
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Не се притеснява и да гори книги."Особености на християнската религия...
199
4
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Тези с какво са по-различни от ИДИЛ? Само по кръста вместо полумесеца!
198
2
 
9
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 5 години
До Анонимен 290Като не ти харесва тук,хващай пътя и в браЦка Венецуела...Другарят Мъдуро търси такива умни като теб
197
2
 
8
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
То реално, те вече си имат цар Путин, само трябва да направят президентството пожизнена институция,з а да не се играе този цирк, наречен "демокрация" и готово, мечтата на православните националяги в Русия е осъществена от раз. В България, обаче, нещата не стоят, така. И ние искаме ЦАр,. ама не Бойко и съпридружието му;)))
196
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СЛАВА НА РУСИЯ ЗАЩИТНИЦАТА НА ПРАВОСЛАВИЕТО СЛАВА НА ПУТИН.
195
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 283 АнонименНе се прави на православен вярващ . Не можеш да заблудиш никого. От коментарът ти лъха такава една женственост, "мъжка" нежност, такова едно джендарско поведение. Нали познах скъпи нежен другарю ?