Боен призив в Русия: Православие или смърт!

Съюзът на православните знаменосци иска връщане на царизма
21 авг 2018 22:15, Елка Василева
411

Те си искат царя

Леонид Симонович-Никшиш е председател на руския Съюз на православните знаменосци. Тази националистическа групировка е за връщането на царизма. Тя пропагандира своите възгледи с всевъзможни шествия и акции. Не се притеснява и да гори книги. Снимка: Reuters

"Православие или смърт!" – е бойният призив на Съюза на православните знаменосци. Националистите са за връщането на царизма. Те са убедени, че светската държава не е подходяща за Русия, пише Дойче веле


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


411
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
9
 
6
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
За 1000 лева ставам мюсюлманин, за други хиляда ставам будист, за 1000 ставам и православен, за 1000 католик, за 1000 баптист, за 1000 амиш, за 1000 и протестант....Е, има ли желаещи да ме включат в структурите и вярата си :)))))))))))
193
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Султан паша Ердоган, както го наричаш е първа дружка с Вожда Това са политически интереси всеки си гледа изгодата но не бьркай това с суверенитета и свободата която в Бьлгария по разбираеми причини липсва а Русия си отстоява свойте геополитически интереси Ердоган няма нищо общо ако не е той ще е друг.
192
14
 
7
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До 278Хич не ни е никакъв кошмар православието, защото повечето като мен сме хора с IQ над 140 и сме атеисти. В дядо Боже не вярваме и свещи не палим от лицемерие само по Великден :))) А вие дядовци, елате ни избийте нас, сoрoсоидитe, ама си вземете по яки бастуни, щото ние сoрoсоидитe тренираме в зали, и ще ви наврем иначе главите там, дето Слънцето не огрява по 6 месеца (освен когато Вожда Джудже не ви разхлаби халките с благоверен православен и славянски секс) ......:)))))
191
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Същата статия може да направят и за привържениците на АзГ в Германия и да обобщят, че са тоталитаристи и реваншисти и, че това са то немците. Пропаганда е това и то от евтината, обидно евтина, а народа се връзва и спори и пише и се поляризира.
190
11
 
9
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До 276Султан паша Ердоган, както го наричаш е първа дружка с Вожда ти Джуджин и се целуват по устите, като Леонид Брежнев и бай Тошо :))) Имат заедно планове за газови потоци, за купуване на ПВО, изобщо са си срaли в гащите. Така че не го обиждай, защото той е ваш приятел. В момента султана се кара със САЩ, а вашето полирано мозъче винаги приема врага на моя враг за приятел :))))
189
14
 
9
 
! Отговори
до 271 преди 5 години
До АнонименВеличината на една нация не се измерва с територията , която е завладяла ,а с културните и научни постижения . В това отношение колхозниците на абсолютни аборигени. Когато светът започне да носи рубашки вместо дънки и да си тананика Йосиф Кобзон вместо Майкъл Джаксън ще призна руснаците за велики.
188
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега да обясня малко на джендьрите тук относно джамиите и цьрквите в Русия защото по принцип те джендьрите са ть,пи и необразовани зом,бита. Русия е многонационална дьржава от векове руснаци татари армяни грузинци казахи корейци калмики чукчета и тн итн от векове живеят дружно даже по времето на втората световна война са се били рамо до рамо дружно против фашизма докато при вас е сьвсем друго султан паша Ердоган ви командва.
187
13
 
5
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Джихадистът от ИДИЛ вика: "Аллах Акбар" и убива хораПравославният "славянин" вика: "Православие или смърт" и трови със Скрипал или полоний - подло и подмолно, напада чужди държави и им краде териториите.---Та само да попитам, къде е разликата между войнствения ислям и войнственото православие? А, пък да не споменавам, колко славяно-православни биха ме убили само за кеф, щото не съм като тях :)))) Целият свят трябва да сме славяни и православни, иначе по дърветата ***...баси талибаните :)
186
5
 
8
 
! Отговори
3D принтирана рикия преди 5 години
Преди мислех севернокорейците за най-изпращяли и ***. Е, явно жестоко съм сгрешил. По-откачена и ненормално дeбилнa, откъсната от света колхозническа нация няма. Та тези не искат по никакъв начин да са част от останалия свят. Даже китайците, дето уж са комунисти са в пъти по цивилизовани и отворени към света. Тези зорлем сами се изолират от останалите
185
5
 
2
 
! Отговори
ПРАВОСЛАВЕН преди 5 години
Не случайно на най-голямата църква в Москва има православни кръстове върху чал,ми и върху полумесеци! Защото кръста винаги ще бъде над полумесеца!!!
184
3
 
8
 
! Отговори
Простичко преди 5 години
Вместо 3-ти полове, педоХилски скандали, инстансбулски конвенции - съчетани с консуматорство - избирам Православието.Някой зададе ли си въпроса: "защо папа Бенедикт се оттегли?" - отговор опита се да провери сметките на Ватикана.Някой попита ли: "защо Кенеди беше убит (отне правото на ФД печат на $, седмица преди да направи официално изявление за:"има една група, коята задкулисно се опитва да подчини на волята си населението на Земята".Настанало е "Време Разделно".Изборът е м/у "Добро и Зло"
183
8
 
6
 
! Отговори
кораба потъва преди 5 години
Ако Русия беше суверенна, нямаше да могат да я наказват, пардон санкционират ден през ден.А пидерите скоро ще станат мнозинство.Само погледнете с какво настървение жените им напускат пределите на тази тъжна територия.
182
3
 
8
 
! Отговори
руска им работа преди 5 години
От трън та на глог
181
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напълно изтрещели хаховци. Православните знаменосци да изпият едно канче препарат за вана, за да се поуспокоят малко :)
180
6
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Цар Миньон не им ли стига?! Хахахахааааа, пак се посмях рано, рано....
179
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не само православието но руснаците си ценят и пазят историята при тях няма толерасти джендьри и разни тем подобни да им диктуват Русия е суверенна дьржава без вьншно управление а армията и флота служат гарант на тази велика дьржава СЛАВА НА РУСИЯ И ПРАВОСЛАВИЕТО
178
3
 
18
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Комунизъм или смърт! Хахахахахааааа, аман от ***! И в България ги има същите глупацци.Глад и лабут за тях!
177
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Булга,ристан и Турция мюсюлманите са мнозинство
176
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо ни занимават с тия изгладнели мужици.
175
5
 
18
 
! Отговори
цар и господар преди 5 години
не цар ами и извънземно да си изберът да ги управлява управяне няма те са си шматки