Кървавата атака в Крим показва, че обществото ни е болно!

Експерти коментират масовото убийство пред Bulgaria ON AIR
18 окт 2018 09:30, Елка Василева
97

Тридневен траур е обявен в памет на жертвите на масовото убийство в Керч. 18-годишният ученик в местния техникум Владислав Росляков вчера откри стрелба и уби 18 души, рани други 50, някои от които са в тежко състояние.

"Не съм склонен да мисля, че това е просто масово убийство, а не терористичен акт. Систематичността на подготовката на подобна жестокост ме навежда на мисълта, че извършителят е имал и съучастници", коментира в студиото на "България сутрин" експертът по сигурност Христо Смоленов.

Още по темата

Разследващите все още уточняват мотивите за действията на 18-годишния Владислав Росляков. Извършен е обиск на дома му. До момента е известно само, че младежът, който се самоуби след стрелбата, е притежавал законно оръжие, като е взел разрешително преди месец, посочва Bulgaria ON AIR.

"Все още липсват достатъчно детайли, които да ни насочат категорично в някаква посока. Това, че се случват подобни събития обаче, показва, че обществото ни е болно. Не само в Русия, а и в Западна Европа", отбеляза международният анализатор проф. Боян Чуков.

Късно снощи десетки опечалени се събраха пред техникума в Керч, за да поднесат цветя и да запалят свещ в памет на жертвите и да се помолят за бързото възстановяване на пострадалите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ;Владислав Росляков е УКРАИНСКИ БАНДЕРОВЕЦ,...............................Много странен бандеровец ще да е! Профилът му във VK е само снимки на Путин, руския флаг, гранатомети, автомати, плакати на Новорусия.... Завършен безмозъчен руски нацист.https://liveuamap/en/2018/17-october-some-novorosiya-pictures-at-vk-page-of-vlad-roslyakov
87
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руското общество определено е болно най вероятно като джуджето гушне букетя ще се избият в гражданска война . но хич не ми дреме ние не сме част от рускуя мир и слава Богу
86
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия няма бъдеще
85
5
 
2
 
! Отговори
; преди 5 години
въпросната - Владислав Росляков е УКРАИНСКИ БАНДЕРОВЕЦ,НЕ Е РУСНАК !!!!!!за това западните гадове си траят !Путин също си трае а е крайно време Украйна да се почисти от това гнусно укро-фашистко малцинство, което взе властта чрез преврат
84
4
 
1
 
! Отговори
k преди 5 години
ясно се видя какво представляват бандеровците на Порошенко - убийци на деца и терористи !!!укро-фашистките бандеровси банди още действат в Крим !
83
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аха,когато се случи на запад заради някой изперкал "бежанец от Африка"еврогейовете се разкапвали,ама когато се случи в просия от РУСНАК тогава "обществото/НИ?!/ е болно" и за да се прикрие безобразната русофилия и на запад,и на изток "БРАВО" БЕ ДРУГАРЮ ЧУ-К-ОВ!!
82
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истината е,че на хората им писна от подобни изпълнения,независимо в коя част на планетата са се случили,хората са зажадняли за спокойствие,мир,любов,хармония,а не непрекъснато да ги стряскат с подобни изпълнения,защото някакви сили там си оспорвали територии на влияние.Всеки нормален човек желае нормалност,а не такива изпълнения и страдания на населението,без значение от кой континент или раса са.Предлагам да направите анкета,за да видите колко човека искат такива конфликти,може би само сбърка
81
5
 
2
 
! Отговори
Си Дзинпин преди 5 години
Тук е твърде вероятно да има участие на ЦРУ. Така често действат в Близкия Изток. Хващат някой със слаба психика, надрусват го едно хубаво и му дават калашника..
80
5
 
3
 
! Отговори
Русия потъва преди 5 години
Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...
79
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Показва, че някой му се е насирал, щото си е мислел, че е безсмъртен тарикат. Пак няма да си вземат поука, затова е най-добре да осакатиш повече хора, особено деца. Но и това е добре. Като започне да става ежедневие на някои може и да им присветне.
78
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евентуален криминален елемент с учатие на някоя мафия грижливо се "заобикаля"...Това е признак, че никой не смее да плюе октоподите, дори родните хибридни *** се на.акват от страх само при мисълта да не сгазят лука пред някоя мутра.
77
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия да си присъедини Донбас и Луганск и да поиска от Запада тотални санкции и пълна изолация. Никакво пропускане на западни и американски ценности! Русия има всичко да се развива сама и да осигури нормален живот на хората.
76
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук в Ямболско скоро деца убиха от бой,възрастен,може би ром,може би клошар,не разбрах.Но ме впечатли изявлението на Ямболската прокоратура,че ако извършителите са непълнолетни,тя нищо не можела да направи,законът не предвиждал наказания
75
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 74СЛОЖИ СИ КАСКАТА и треперейки от Серьожа чакай някоя ракета)няма страшно, любимия ти Серьожа пак ще се е натряскал с бояришник и няма да уцели копчето.
74
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МЛАДИЯТ ГОСПОДИН СЕ Е ПОДГОТВЯЛ ЗА ВЕЖЛИВ ТУРИСТ. ДАЛИ ЩЕ БЪДЕ В ИМЕТО НА РЕЛИГИЯ ИЛИ ВИД ДОКТРИНА- ВЕЖЛИВИТЕ ТУРИСТИ СА ФАКТ.
73
5
 
5
 
! Отговори
до анонимен преди 5 години
Де...бил! Що не вземеш листче и моливче и не влезеш в нета да провериш колко подобни убийства годишно се извършват в американските училища - това се нарича статистика!Ще ти настръхне косата от ужас! При тях това е почти ежедневие!Що се касае до ядрените ракети - бъди спокоен, това не е просто натискане на "копчето", а цяла поредица от последователни, комплексни команди и действия и не се извършват от един човек!
72
1
 
0
 
! Отговори
до 75 преди 5 години
На 22 бил младежът. 18 са жертвите.
71
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момчето просто е претворило в дела това което младежите всеки ден гледат във филмите.Вече насилието е норма във филмите,компютърните игри,киното.Липсва ценностна система,християнството отдавна е отишло на заден план.Всичко това върви в пакет с либералните съвременни закони,които вече почти не наказват насилието,убийството,изнасилването.Особено извършвани от непълнолетни.Това важи за Европа,Америка,Русия.На 18 години мръш-ляка имал законно оръжие?Еми който му е издал разрешителното-разстрел!
70
5
 
1
 
! Отговори
73 преди 5 години
СЛОЖИ СИ КАСКАТА и треперейки от Серьожа чакай някоя ракета)
69
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русский мир. Не търсете логика, това им е набито под ушaнките. Молете се някой Серьожа от ракетните им войски да не натисне копчето, щото му казали, че САЩ и ЕС са лоши.