Русия разработва наземен вариант на ракетата "Калибър-М"?

Тя ще бъде с обсег 4500 км като корабния вариант
23 фев 2019 08:39, Александър Попов
342
Русия разработва наземен вариант на ракетата "Калибър-М"?
Снимка: Reuters

Корабната ракета "Калибър-М", разработвана в момента за руските военноморски сили с обсег на полета над 4500 км, се планира да бъде разработена и във вариант за сухопътно базиране с оглед на възможното излизане на САЩ от Договора за ликвидиране на ракетите със среден и по-малък обсег. Това предаде ТАСС, като се позова на източник от руския ракетостроителен отрасъл.

"С оглед на възможното окончателно излизане на САЩ от Договора за ликвидиране на ракетите със среден и по-малък обсег се планира корабната ракета "Калибър-М" с максимален обсег над 4500 км да бъде разработена и във вариант за сухопътно базиране", заяви източникът.

ТАСС не разполага с официално потвърждение на информацията, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


342
Още по темата: РусияракетаКалибър-М
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
5
 
8
 
! Отговори
Диагноза преди 5 години
След сърпа и чукa ,сега ракета..... все пак си е постижение.
81
8
 
10
 
! Отговори
European Union преди 5 години
Всички знаем за конкордски , буран , калашнковии , лада , миг , су и така нататък ми то всичко откраднато бре , защо пак фа е жалко подобие на ф22 незнам , явно се краде и недодялва
80
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до Стига лъгахтеНито мразя Русия, нито ме интересува. Да стои далеч от Европа, от България, да спре да се меси във вътрешните ни работи, да спре да извършва подривна дейност и да краде територии. За всичко останало, на нас младите Русия ни е БЕЗРАЗЛИЧНА. Панимаеш?
79
8
 
13
 
! Отговори
Следваща стъпка преди 5 години
Следващата стъпка е да направят играчка за самотни жени (със специфична форма) базирана на 'Калибър-М'.Това е нещо което ще направи путин наистина щастлив.
78
8
 
8
 
! Отговори
до 94 преди 5 години
личи си че си поредния болен мозък, като ви свърши ресурса анти Русия, ходите да ровите СССР и да избиеате комплекси. Дори във военните академии съчетанието на думи, хибридна война е само с политическо значение. Чети че освен че си болен си и проссс
77
10
 
9
 
! Отговори
до Стига лъгахте преди 5 години
това ти е сбърканото на теб , че не схващаш разликата да харесваш Европа без да мразиш Русия. За това ви казвст болни мозъци,защото сте пропити с омраза.
76
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
89 -ТИ Името хибридана война го въведохме военни маниаци като мен - не е РОСКО.САЩ не са просто зяпачи, а СССР загуби и предаде ВСЧИКИ СВОИ СЪЮЗНИЦИ..Тежко на победения И ДОЛУ ОСТАТЪЦИТЕ ОТ КОМУНИЗМА И СОЦИАЛЗМАGET IT...
75
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 87Относно "джендеризма" питай начальника си по пропагандата - тов. Дмитрий Кисельов!Той ги разбира (отвътре) нещата...
74
9
 
11
 
! Отговори
Стига лъгахте преди 5 години
До уууБългарите не са преобладаващо русофили, само една част от вас пенсионерите са такива. Младите българи работят на Запад и според проучвания мнозинството българи искат да са част от ЕС. Българите гласуват за проевропейски партии. Това са фактите. Сайтчето Dnеs.ru и шепата платени вписвачи тук не са представителна извадка за мнението на народа.
73
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
87 Пали ЗАЗ-ката и ходи брадясвай в РОСИИятук сме ЕС и НАТОНЕ ПОДКРЕПЯМЕ РУСИЯ
72
3
 
6
 
! Отговори
до 82 преди 5 години
дааа точно, ехидно хиленеа за хибридната война, тя е двустранна, САЩ не са просто зяпачи. А и това нещо хибридна война е нещо което се практикува от десетилетия и във вдички военни публикации се води информационна война. Дори и българската армия има такова подразделение. Това име хубридни се пияви в мозъците на такива като Роско синоптика.
71
6
 
7
 
! Отговори
Руската преди 5 години
совалка "БУРКАН" кога ще литнекъм година 3000 може би, по-късно евентуално
70
3
 
4
 
! Отговори
до 84 преди 5 години
Те не се бръснат! Както е било преди цар Петър преди 3000 години! Времето на джендеризма приключи!
69
5
 
4
 
! Отговори
Ракетки преди 5 години
МИНИТМЪН 3как ви се струват рашки
68
4
 
4
 
! Отговори
Смяна 8 преди 5 години
Снимката е потресаваща! Русия извършва секретно изпитание на корабни ракети, натовски разузнавачи, маскирани като Reuters, скрити зад близките храсти заснемат нарушаването на Договора за ликвидиране на ракетите със среден и по-малък обсег!
67
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А кога ще разработят вариант на качествено ножче за бръснене?
66
1
 
9
 
! Отговори
Член Пти преди 5 години
И защо са им 45 000 км обсег!? Ние сме по близо, Ефа още не е пристигнал! Напълно сме безащитни!
65
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ехидно хилене ли......Аз да не съм СЛЯПБългария е в ЕС и НАТОРуско-Комунистическа пропаганда и хибридна война знаеш ли какво еРашките я водят на всчики фронтове а ВОВА добре го знае това
64
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
момченца, ехидноста върви за минута две да се ухилиш за нещо и фа го забравиш, нореалността боли и ехидното ви хилене на тема Русия е с боляща усмивка. Не се ли усещате че Запада има много повече да Загуби от една глобална война с Русия. А тя в даден момент може да стане реална и то започната от Русия. На принципа на притиснатия див звяр който прави самоубийствен опит да се освободи.
63
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С оглед на възможното окончателно излизане на САЩ от Договора за ликвидиране нахехехехехехехехНяма "оглед" ТУКА ВОВА...САЩ ИЗЛЕЗЕ ......САЩ ЩЕ ЗАДОВОЛИ МАНИЯТА НА КРЕМЪЛ ЗА РАКЕТИКАТО ЕДНО ВРЕМЕ С "МИНИТМЪН"