Трафик в Москва: Хиляди коли и... балистични ракети

Те пътували 400 километра към тренировъчна площадка
27 фев 2019 18:20, Нели Христова
87
Трафик в Москва: Хиляди коли и... балистични ракети
Снимка: Телеграм

Тежките задръствания в пикови часове са обичайни за Москва, която през 2018 година бе обявена за един от най-натоварените градове. Но преди няколко дни, за изненада на връщащите се от работа хора, сред тях в трафика попаднаха и няколко междуконтинентални балистични ракети – МБР, съобщава "Спутник“.

Конвоят от мобилни ракетни системи Ярс пътувал по околовръстния път към тренировъчната площадка Алабино, която се намира извън Москва.

Ракетите извършват 400-километрово пътуване от Ивановски регион, за да се подготвят за годишния парад на 9 май, посветен на победата на съюзническите сили срещу нацистите през Втората световна война.

Балистичните ракети Ярс - RS-24 Yars (името на НАТО е SS-27 Mod 2) са един от ключовите компоненти на руската стратегическа триада, насочена към запазване на глобалния стратегически баланс и предотвратяване на въоръжената агресия срещу Русия и нейните съюзници, отчитат военните в Москва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АБСОЛЮТНО ПРАВ СИ ОТЧЕ АНДРЕЙ ! АЛЕЛУЯ !
76
8
 
9
 
! Отговори
путин акбар преди 5 години
Че са макети е сигурно. Не е сигурно дали има нещо друго освен макети на въоръжение.
75
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жужето сигурно е почувствало трепване там отдолу възбуден от гледката.
74
5
 
8
 
! Отговори
Поп Андрей преди 5 години
До Анонимен 77Чадо, когато са те обградили от всички страни гладни хиени, вият и се зъбят насреща ти ,ще се чувстваш по- сигурен, ако имаш пушка. Мисля, че е по разумно и по сигурно да си имат железата, иначе до сега да ги бяха оглозгали.
73
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само ракети и железа да са ти в ума, не е на добре.Не отива на добре, но дано да има разумни хора в Русия.
72
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ре Въпрос 71А пък подземните ракети стигат за 7 минути
71
3
 
2
 
! Отговори
Ре Въпрос 71 преди 5 години
В зависимост от местоположението и треакторията времето е между 24мин и 1час. Може и през Северния полюс, може и през Южния, а ракетите, които са подводници достигат целта за под 15 минути.При новите хиперзвукови ракети 5000км се взимат за под 15 минути.
70
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Hа гол *** с два пищова
69
1
 
3
 
! Отговори
Новина от вчера преди 5 години
Боинг показа автономен боен самолет.
68
3
 
6
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До ВъпросРакетите на анимационнокосмическите войски стигат за няколко минути.
67
1
 
3
 
! Отговори
Въпрос преди 5 години
Абе колко време е необходимо на една балистична ракета да стигне от Русия до американското крайбрежие? Може ли някой който знае да каже моля.
66
6
 
4
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен"Вчера един индийски МИГ 21 свали един пакистански Ф-16, ха,ха,хаИскаш да кажеш един пакистански Ф16 свали два МиГ-а.НИКОГА НИКАКЪВ МИГ НЕ Е СВАЛЯЛ Ф16"Айде не си измисляйте неща които не са реални1. Падал е Ми-17 на Индия(дали е свален не се знае)2. 12 мираж 2000 са избомбили тер лагери3. ЗРК на Пакистан е свалил 2 МиГ-21 на Индия един пилот е Пленен4. Пакистански Ф-16 при опит за бомбене на Индийска авиобаза са прогонени вероятно от Су-30МКИ5. Вероятно е свален Ф-16 от ???
65
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До WeissA по софийското околовръстно може да се види само бугатито на Румен Вълка :-)Отвори в youtube да гледаш как синковците на московските милиардери се състезават по околовръстното на Москва с Ламборгинита, Ферарита, Бугатита, Нисани и т.н. като на някои места развиват над 350км/ч с модифицираните Нисани по 1300конски сили.Милиционерите не смеят да им кажат нищо.На клиповете ясно се виждат патрулките, които си стоят ей така, защото знаят с кого си имат работа.Това е Русия.
64
4
 
6
 
! Отговори
Дп 59 преди 5 години
На Европейско ниво им били пътищата :D Самия факт ,че се налага да им сравняваш нивото с Европа говори достатъчно що за държава са,а истината е ,че пътищата в Русия са лукс който тази страна неможе да си позволи.
63
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 51Вчера един индийски МИГ 21 свали един пакистански Ф-16, ха,ха,хаИскаш да кажеш един пакистански Ф16 свали два МиГ-а.НИКОГА НИКАКЪВ МИГ НЕ Е СВАЛЯЛ Ф16
62
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 59Русия си има федерална пътна мрежа от магистрали, които са на европейско нивоРусия има всичко на всичко по-малък сбор от дължините на магистралите от България и в световната класация за качество на пътищата е далеч зад нас.
61
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комплексарите край нямат там. Ама така се държи заспал народ д тояга. Утре пак за пушечнооо месо ,ще идат .
60
1
 
16
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Имат бол ракети-разкарват ги насам-натам.Шоферите трябва да свикват с трафика.
59
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до анонимен 58Не, уважаеми ***, първо е инфраструктурата - жп и автомагистрали, после се появяват заводите. Разбира се има нужда от съд, законност, държавност и т.н. а за другите ти приказки, мисля че все още можеш в България можеш да намериш специализирана помощ
58
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шапка им свалям на руснаците. Всичко си имат. Огромна страна и ракети за да си я пазят. Светът е завистлив и иска да я разкъса на парчета и да захапе ресурсите им. Затова са им ракетите. Ето и малко поезия: Ракети който имав днешната борбаутре той ще имапо-добра съдба.